Που το αναφέρει αυτό μπήκα στη σελίδα της Nova στο Facebook αλλά δεν είδα κάτιΣτο fb η nova αναφέρει ότι θα προσθέθει το ci.
Το είδα... απλά το είμαστε σε επαφή μέχρι το να γίνει απέχει πολύ και ειδικά τώρα στην κατάσταση που είναι η ΝΟΒΑ, μακάρι βέβαια...Μετά απο ψάξιμο Γιατί και εγώ δεν το έβλεπα το αναφέρει σε απάντηση σε κάποιον που έκανε παράπονα. Δες τις αναρτήσεις των επισκεπτών και θα το δεις σε απάντηση
Ε δε νομίζω τότε να το έλεγε ένας απλός υπάλληλος στο fb. Άρα κάτι πιο σίγουρο είναι και έχει πάρει την άδεια να το λέει
Κατάλαβα... καλά κρασα δλδ...Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά αφού την συγκεκριμένη ερώτηση την έκανα εγώ στο f.b.Ακριβώς την ίδια απάντηση που είχαν δώσει Όταν τούς είχα ρωτήσει κανένα πρίν ένα χρόνο ίσως και παραπάνω για το συγκεκριμένο κανάλι.Μακάρι βέβαια να είναι αλήθεια.
Διευκρίνιση... εγώ που έχω το nova sports pack και έχω πρόσβαση σε όλα τα κανάλια πλην των novacinema, όταν ξεκινήσει το Harry Potter HD, θα το βλέπω ή θα είναι κωδικοποιημένο; Προς το παρόν βλέπω κανονικά την στατική καρτέλα που διαφημίζει τις ημερομηνίες έναρξης.
Δεν θα το βλέπεις όπως δεν βλέπεις και το novachristmas. Μόνο όποιος έχει τα κανάλια novacinema θα το βλέπειευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κι εγώ δεν νομίζω οτι θα το βλέπω, όμως δεν έχω βρει πουθενά κάποιο άρθρο να γράφει οτι θα είναι διαθέσιμο π. στους συνδρομητές full pack & cinema pack, αλλά όχι στους υπόλοιπους. Αυτό, σε συνδυασμό οτι κανάλια τύπου novalife τα βλέπω κανονικά, με κάνει να πιστεύω οτι ίσως υπάρχει μια μικρή ελπίδα! Στη σελίδα της nova που δείχνει τα κανάλια ανα πακέτο, το HarryPotterHD δεν περιλαμβάνεται πουθενά, οπότε ούτε απο εκεί μπορώ να βγάλω άκρη.
Εγώ πιστεύω αν έβλεπες το nova summer θα δεις και το harry potter hdΓιατι ομως βλεπει την καρτελα και οχι μαυρη εικονα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.