Πολύ ισχυρό brand name στα οικονομικά, δεν είναι χαζός ο Τίγρης που το πήρε. Επίσης στην πρεμιέρα ήταν και ο Λάμπης Ταγματάρχης οπότε αν κάνει κουμάντο έχει τα εχέγγυα να πάει καλά, ανταγωνισμό δεν έχει, κόστος παραγωγής μικρό, οπότε δεν υπάρχουν και απαιτήσεις. Σαν προσθήκη δεν είναι κακή, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει στην digea.Και για καναλι, εμπορικοτατη ονομασια...!!
Ε ναι ρε φιλε ξερεις τι θεαματικοτητες θα βαραει οταν θα συζητανε για οικονομικα και επενδυσεις;Αμα ειναι και ο Λαμπης που κανει κουμαντο τυφλα το CNBC.....Πολύ ισχυρό brand name στα οικονομικά, δεν είναι χαζός ο Τίγρης που το πήρε. Επίσης στην πρεμιέρα ήταν και ο Λάμπης Ταγματάρχης οπότε αν κάνει κουμάντο έχει τα εχέγγυα να πάει καλά, ανταγωνισμό δεν έχει, κόστος παραγωγής μικρό, οπότε δεν υπάρχουν και απαιτήσεις. Σαν προσθήκη δεν είναι κακή, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει στην digea.
Πολύ ισχυρό brand name στα οικονομικά, δεν είναι χαζός ο Τίγρης που το πήρε. Επίσης στην πρεμιέρα ήταν και ο Λάμπης Ταγματάρχης οπότε αν κάνει κουμάντο έχει τα εχέγγυα να πάει καλά, ανταγωνισμό δεν έχει, κόστος παραγωγής μικρό, οπότε δεν υπάρχουν και απαιτήσεις. Σαν προσθήκη δεν είναι κακή, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει στην digea.
Αδερφούλη εσύ που πάντα απαντάς πες μου σε παρακαλώ πιο καλύτερη εικόνα έχει αυτές τις μέρες ας πούμε το τελευταίο μήνα το δορυφορικό ή από το εον …; Η είναι το ίδιο. Θα κρατήσω την Cosmote μόνο και μόνο για τις σειρές γιατί τίποτε άλλο που να μου αρέσει δεν έχει η Nova έχει πιο πολλά κανάλια που βλέπω από το ντοκιμαντέρ και τέτοιαΣε εμάς που είμαστε από χωριό δεν το κάνετε πιο λιανά; Αυτές οι αλλαγές θέσεων των καναλιών θα καλυτερεύσει την εικόνα;
Για τα Ντοκιμαντέρ που ενδιαφέρεσαι η εικόνα στην EON TV είναι μια χαρά και πρέπει να έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το τελευταίο καιρό και εδώ θα βλέπεις και "Nat Geo Wild HD", που στα Basic πακέτα δεν μπορείς να βλέπεις στην COSMOTE TV Streaming...Αδερφούλη εσύ που πάντα απαντάς πες μου σε παρακαλώ πιο καλύτερη εικόνα έχει αυτές τις μέρες ας πούμε το τελευταίο μήνα το δορυφορικό ή από το εον …; Η είναι το ίδιο. Θα κρατήσω την Cosmote μόνο και μόνο για τις σειρές γιατί τίποτε άλλο που να μου αρέσει δεν έχει η Nova έχει πιο πολλά κανάλια που βλέπω από το ντοκιμαντέρ και τέτοια
Μία έτσι η εικόνα μία αλλιώς...βάλε δορυφορικό και θα έχεις και ΕΟΝ μέσω smart tv ή tv box..... αλλά στην αίτηση πες τους δεν έχω ίντερνετ σπίτι (και καλά) για να σου δώσουν δορυφορικό.....Αδερφούλη εσύ που πάντα απαντάς πες μου σε παρακαλώ πιο καλύτερη εικόνα έχει αυτές τις μέρες ας πούμε το τελευταίο μήνα το δορυφορικό ή από το εον …; Η είναι το ίδιο. Θα κρατήσω την Cosmote μόνο και μόνο για τις σειρές γιατί τίποτε άλλο που να μου αρέσει δεν έχει η Nova έχει πιο πολλά κανάλια που βλέπω από το ντοκιμαντέρ και τέτοια
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες να με βοηθήσεις με λεπτομέρειες αυτό θα κάνωΓια τα Ντοκιμαντέρ που ενδιαφέρεσαι η εικόνα στην EON TV είναι μια χαρά και πρέπει να έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το τελευταίο καιρό και εδώ θα βλέπεις και "Nat Geo Wild HD", που στα Basic πακέτα δεν μπορείς να βλέπεις στην COSMOTE TV Streaming...
Και αφού θα κρατήσεις και την COSMOTE TV για τις Σειρές, στις οποίες είναι πλέον κορυφή η COSMOTE TV..., έτσι θα συνεχίσεις να βλέπεις στα Ντοκιμαντέρ και τα "COSMOTE History HD και BBC Earth HD", που δεν διαθέτει η EON TV...
Τώρα ως αναφορά την εικόνα στα κανάλια Ντοκιμαντέρ για την Δορυφορική Nova, δες τα παρακάτω Link...
Σε γενικές γραμμές όταν το μέσο Bitrate (Ave) είναι κοντά στα 5 Mb/s... και το Μάξιμουμ Bitrate (Max), αγγίζει τα 8 Mb/s..., τότε έχουμε Καλή ποιότητα εικόνας... Όταν έχουμε σταθερά Bitrate (Max) πάνω από 10 - 13 Mb/s, όπως τα ελεύθερα Γερμανικά δορυφορικά Κανάλια "ZDF HD και Arte HD" (στο δορυφόρο "Astra 19.2E"), τότε έχουμε Αξεπέραστη ποιότητα εικόνας σε High Definition μέσω δορυφόρου...
![]()
11361 content of Astra (19.2E)
Bitrate measurements of TV channels and Radio DAB+ DTT FIBER Satellite Cable OTT.www.digitalbitrate.com
![]()
11493 content of Astra (19.2E)
Bitrate measurements of TV channels and Radio DAB+ DTT FIBER Satellite Cable OTT.www.digitalbitrate.com
Τώρα ως αναφορά την εικόνα στα κανάλια Ντοκιμαντέρ για την Δορυφορική Nova, δες τα παρακάτω Link...
![]()
11938 content of Hot Bird (13.0E)
![]()
12130 content of Hot Bird (13.0E)
![]()
12169 content of Hot Bird (13.0E)
![]()
11804 content of Hot Bird (13.0E)
![]()
11823 content of Hot Bird (13.0E)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.