Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μπηκανε και το Otesport 3HD και το Otesport 5 Αντε να δουμε καναν αγωνα παραπανω σε HD το σ/κ

Τελικά ο καθένας έχει τα δικά του γούστα , εγώ το OTE Cinema 3 το θεωρώ τελείως σαβούρα ενώ το Disney XD πολύ καλή προσθήκη (το έβλεπα με τα παιδιά μου συνέχεια στην NOVA).

εγώ πάλι θεωρώ σαβούρα το Disney XD και το Cinema 3 πολύ καλή ιδέα!

Εγώ πάλι, θα ήθελα 10 Αθλητικά κανάλια!!!

Είναι σαν να έχει 2 φούρνους κοντά στο σπίτι σου, τι σημαίνει οτι επειδή βγάζει ο ένας ψωμί δεν θα βγάλει ο άλλος και θα βγάλει μόνο κουλούρια?
Συμφωνώ, αλλά αν το ψωμί που βγάζει ο ένας φούρνος είναι μάπα, δεν χρειάζεται και ο άλλος να ακολουθήσει. Αν ο ένας φούρνος βγάζει μόνο τυρόπιτα, δεν πειράζει ο άλλος να βγάλει και σπανακόπιτα!
Οι απόψεις είναι πάντα υποκειμενικές και τα γούστα όλων σεβαστά. Εγώ δεν θεωρώ το DISNEY XD premium κανάλι. Μπορεί κάποιοι να το έχουν συνηθίσει και να βρίσκουν πράγματα που τους αρέσουν, όμως είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά άλλα κανάλια που θα γινόντουσαν αμέσως πολύ πιο αγαπητά και δεν πιστεύω ότι θα κόστιζαν πιο ακριβά σαν δικαιώματα.

Last edited by a moderator:

+1
επίσης εφόσον το "μαζικό" έχει καλυφθεί σε σχετικά καλό επίπεδο, καλό θα ήταν να μπουν και λίγο πιο εξειδικευμένα κανάλια, είτε αυτό έχει να κάνει με μουσικές, είτε με σειρές κλπ κλπ.

Δυστυχώς το disneyxd, με ένα πρόχειρο browse στα tv listings του, μου είναι εντελώς αδιάφορο εν αντιθέσει με το boomerang που έχει ωραιότατα cartoons (π.χ. looney tunes) που παρακολουθούνται εξίσου ευχάριστα από όλες τις ηλικίες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, για τα μικρά παιδάκια μπορεί και να είναι οκ το κανάλι.

Πιστεύω κι εγώ ότι το Ηistory channel και τα κανάλια Disney δεν έχουν κάτι αξιόλογο να δείξουν. Το Boomerang είναι το κορυφαίο παιδικό κανάλι που προσωπικά έχω δει χωρίς τέρατα,βία κι όλα αυτά που θεωρώ ότι είναι επικίνδυνα για τα παιδιά.Επίσης έτυχε να παρακολουθήσω για μήνες Viasat History, Viasat Explorer και Viasat Nature. Μιλάμε για κανάλια α' κλάσης στο είδος τους. Όσο για κινηματογράφο TCM και ξερό ψωμί για τους λάτρεις του κλασικού κινηματογράφου! Έτυχε ,όπως νομίζω και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, να παρακολουθήσω ξένες δορυφορικές πλατφόρμες για πολύ καιρό κι έτσι να έχω πιο ξεκάθαρη άποψη γι αυτά που λέω. Επειδή έχω ταξιδέψει κι αρκετές φορές Ασία τα κανάλια ΗΒΟ,Cinemax έχουν αρκετά καλό περιεχόμενο, αλλά κορυφαία θεωρώ τα θεματικά OSN που είδα πρόσφατα σε αραβική χώρα. Τα ελληνικά πακέτα γενικά τα θεωρώ πολύ φτωχικά σε ποικιλία προγραμμάτων. Ίσως υπάρχει το αντιστάθμισμα της τιμής για τον ΟΤΕ τουκλάχιστον. Ελπίζω με τον καιρό να γίνουν κάποια βήματα προόδου και στον ΟΤΕ που είμαι τώρα συνδρομητής για να δυναμώσει κι άλλο το πακέτο.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ευτυχώς που δεν έχουν μπει στο παιχνίδι τα 3D.....!!! :flipout:

Αν κάποιος θέλει να κρίνει το Disney xD ας βάλει 2 πιτσιρίκια μπροστά στην TV. Να βγαίνουμε εμείς οι μαντράχαλοι και να λέμε 'μάπα' και 'μούφα' είναι άκυρο.

Αν ο ΟΤΕ έβαζε το Boomerang μάλλον θα καθόμασταν κι εμείς να βλέπουμε για να θυμόμαστε την παιδική μας ηλικία. Tο ότι προτιμάμε (αναμφισβήτητα νομίζω) το Boomerang ίσως έχει να κάνει και μ'αυτό. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα πιο παλιά κινούμενα σχέδια προσέφεραν γέλιο, χωρίς την ηχορύπανση και τη βία που βλέπουμε σήμερα. Οπότε μία ψήφος κι από μένα στο Boomerang.

Αν κάποιος θέλει να κρίνει το Disney xD ας βάλει 2 πιτσιρίκια μπροστά στην TV. Να βγαίνουμε εμείς οι μαντράχαλοι και να λέμε 'μάπα' και 'μούφα' είναι άκυρο.
αν παει για μενα που ειπα μουφα το disneyxds μιλαω εκμερους των ανηψιων μου.

Πολυ θετικο το σημερινο με το 1 επιπλεον αθλητικο καναλι και την μετατροπη του οτεsport3 σε HD
μεγαλη κινηση θα ειναι να κλεισουν και Fox ΗD για να μπορουμε να βλεπουμε σειρες σαν ανθρωποι
και να μπει και νεος αναμεταδοτης για βελτιωση της ποιοτητας

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, εννοώ από γνωστό μου που δουλέυει στο call center του ΟΤΕ μου έχει πει οι πιο πολλές ερωτήσεις είναι με διαφορά για το OTE Cinema3 και ποτε θα μπουν οι Καρντάσιαν...τί viasat history και πράσινα αλογα τώρα!:violent-smiley-030:

Πως γίνεται να καταγράφουν τις προτιμήσεις-επιθυμίες συνδρομητών που αφορούν νέα κανάλια και να μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων όταν π.χ παραπονιέσαι για την ποιότητα των hd.Κι όχι τίποτα άλλο, προσπαθούν να σε βγάλουν και τρελό.Και όποιος δεν πιστεύει, ας δοκιμάσει να παραπονεθεί!
Αυτό που θέλω να πω είναι πως από δικαιολογίες άλλο τίποτα.Αν θες να έχεις ακριβώς τα ίδια κανάλια με τον ανταγωνιστή σου και να τον χτυπήσεις στην τιμή είναι επιλογή σου, αρκεί να έχεις συναίσθηση του τι ζητά η αγορά κι όχι απλά να προσθέτουμε κανάλια,

ΥΓ:Αν, σε σύνολο, 120000 συνδρομητών, οι 5000 ζήταγαν το αρτ, το 4%, ας δοκιμάσουμε να μαζευτούμε 8000 άτομα και να ζητήσουμε το viasat history.Πάλι το 4% θα είμαστε.Και ναι, είναι πρόταση,Για να δούμε τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος αγαπητέ Οτέ.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μη συγκρίνουμε το ελεύθερο και (περίπου εθνικής) εμβέλειας αρτ με το συνδρομητικό Viasat History. Τι κοστίζει το ένα και πόσο το άλλο να ανέβει στη πλατφόρμα του ΟΤΕ; Δεν είναι μόνο λοιπόν οι επιθυμίες του κόσμου αλλά και τι κοστίζει στη πλατφόρμα κι αν αυτό το κόστος θα το αποσβαίνει και θα βγάζει κέρδος.

Πολυ θετικο το σημερινο με το 1 επιπλεον αθλητικο καναλι και την μετατροπη του οτεsport3 σε HD
μεγαλη κινηση θα ειναι να κλεισουν και Fox ΗD για να μπορουμε να βλεπουμε σειρες σαν ανθρωποι
και να μπει και νεος αναμεταδοτης για βελτιωση της ποιοτητας

Το FOX πάντως , επειδή έβλεπα χθες για καμία ώρα, έχει πολύ ικανοποιητική ποιότητα εικόνας (στην τηλεόραση μου τουλάχιστον).