Συμφωνώ, αλλά αν το ψωμί που βγάζει ο ένας φούρνος είναι μάπα, δεν χρειάζεται και ο άλλος να ακολουθήσει. Αν ο ένας φούρνος βγάζει μόνο τυρόπιτα, δεν πειράζει ο άλλος να βγάλει και σπανακόπιτα!Είναι σαν να έχει 2 φούρνους κοντά στο σπίτι σου, τι σημαίνει οτι επειδή βγάζει ο ένας ψωμί δεν θα βγάλει ο άλλος και θα βγάλει μόνο κουλούρια?
αν παει για μενα που ειπα μουφα το disneyxds μιλαω εκμερους των ανηψιων μου.Αν κάποιος θέλει να κρίνει το Disney xD ας βάλει 2 πιτσιρίκια μπροστά στην TV. Να βγαίνουμε εμείς οι μαντράχαλοι και να λέμε 'μάπα' και 'μούφα' είναι άκυρο.
Μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, εννοώ από γνωστό μου που δουλέυει στο call center του ΟΤΕ μου έχει πει οι πιο πολλές ερωτήσεις είναι με διαφορά για το OTE Cinema3 και ποτε θα μπουν οι Καρντάσιαν...τί viasat history και πράσινα αλογα τώρα!:violent-smiley-030:
Πολυ θετικο το σημερινο με το 1 επιπλεον αθλητικο καναλι και την μετατροπη του οτεsport3 σε HD
μεγαλη κινηση θα ειναι να κλεισουν και Fox ΗD για να μπορουμε να βλεπουμε σειρες σαν ανθρωποι
και να μπει και νεος αναμεταδοτης για βελτιωση της ποιοτητας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.