Πάρτε και ένα screen shot από το ondemand HD που δεν το κόβω και πολύ HD...
Προσέξτε πάνω αριστερά στην εικόνα την ανάλυση της.... ουδέν σχόλιον
View attachment 104244

Πανικός στον ΟΤΕ... Αυτό μόνο.
Μιλαω για το ote cinema ondemand hd.Η εικονα ειναι 1080i και με bitrate 8-9mb.Εσυ καπου εχεις μπερδευτει.Μπορω να ξεχωρισω εικονα με bitrate 5mb και αλλη με 6mb.Το ote cinema 1 hd εχει 5mb και της νοβας 10mb
Δηλαδη ποσο ενδιαφερον,εχει στο μεσο πελατη ΟΤΕ,να πληρωσει για να δει 3-4 ταινιες,που ανανεωνονται αργα;Ο ΟΤΕ δεν θα επρεπε να εχει καν on demand.
Tελικα,οι ταινιες του μεγαλο στουντιο, για τις οποιες εχει γινει συμφωνια,θα παιζουν σε εξτρα καναλι ή θα ενσωματωθουν στα ΟΤΕ CINEMA;
Κάτι έχεις κάνει εσύ εκεί! :smash:
Για δες εδώ...
Γράψε λάθος για την ανάλυση έκανα λάθος.. εσύ με τον δέκτη του οτε δεν μπορείς να τα δεις αυτά...
Το bitrate είναι 7500 με τον ήχο...
Όσοι βλέπετε το Hanger Games να στείλετε 3,5 ευρώ στο [email protected] (paypal)
Δεν εχει ενδιαφερον οντως.Αλλα βοηθαει γιατι καποιοι που δεν ξερουν να κατεβαζουν τις βλεπουν.Οι ταινιες του στουντιο θα πανε στο ote cinema 1 hd οχι στα ondemand.
Όσοι βλέπετε το Hanger Games να στείλετε 3,5 ευρώ στο [email protected] (paypal)
Με 42 λογικό, εγώ είμαι παραπάνω ιντσες και προσωπικά δεν μου αρέσει...
Οπα συγγνωμη για να καταλαβω. Τι εχει ανοιξει ο ΟΤΕ; Εμενα το Pentdhouse δειχνει μια στατικη εικονα δυο ατομων ας πουμε. Επειδη δεν εχω Movie Pack; Τα ote cinema ειναι ανοιχτα ομως...
Οπα συγγνωμη για να καταλαβω. Τι εχει ανοιξει ο ΟΤΕ; Εμενα το Pentdhouse δειχνει μια στατικη εικονα δυο ατομων ας πουμε. Επειδη δεν εχω Movie Pack; Τα ote cinema ειναι ανοιχτα ομως...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.