Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Κάπου τα έχεις μπερδέψει αγαπητέ η δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την εικόνα.... η νόβα δεν βγάζει 720χ576 ανάλυση..

Η αλήθεια είναι το μάτι θέλει εκπαίδευση για να μπορεί να ξεχωρίζει κάποια πράγματα γιατί ξεγελιώμαστε πολλές φορές....

Μιλαω για το ote cinema ondemand hd.Η εικονα ειναι 1080i και με bitrate 8-9mb.Εσυ καπου εχεις μπερδευτει.Μπορω να ξεχωρισω εικονα με bitrate 5mb και αλλη με 6mb.Το ote cinema 1 hd εχει 5mb και της νοβας 10mb

Πάρτε και ένα screen shot από το ondemand HD που δεν το κόβω και πολύ HD...
Προσέξτε πάνω αριστερά στην εικόνα την ανάλυση της.... ουδέν σχόλιον

View attachment 104244

Κάτι έχεις κάνει εσύ εκεί! :smash:

Για δες εδώ...

grab.jpg

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πανικός στον ΟΤΕ... Αυτό μόνο.

Ο λογος?Φανταζομε κατι παιζετε με τους αναμεταδωτες αλλιως γιατι να ανοιξαν.

HD παίζει το CinemaOnDemandHD, θα έφαγε σκάλωμα ο δέκτης σου Αντώνη. Είναι στα 7,5 Mbps με τον ήχο, δηλαδή 7,1 περίπου το video.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δηλαδη ποσο ενδιαφερον,εχει στο μεσο πελατη ΟΤΕ,να πληρωσει για να δει 3-4 ταινιες,που ανανεωνονται αργα;Ο ΟΤΕ δεν θα επρεπε να εχει καν on demand.
Tελικα,οι ταινιες του μεγαλο στουντιο, για τις οποιες εχει γινει συμφωνια,θα παιζουν σε εξτρα καναλι ή θα ενσωματωθουν στα ΟΤΕ CINEMA;

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μιλαω για το ote cinema ondemand hd.Η εικονα ειναι 1080i και με bitrate 8-9mb.Εσυ καπου εχεις μπερδευτει.Μπορω να ξεχωρισω εικονα με bitrate 5mb και αλλη με 6mb.Το ote cinema 1 hd εχει 5mb και της νοβας 10mb

Γράψε λάθος για την ανάλυση έκανα λάθος.. εσύ με τον δέκτη του οτε δεν μπορείς να τα δεις αυτά...

Το bitrate είναι 7500 με τον ήχο...

Δηλαδη ποσο ενδιαφερον,εχει στο μεσο πελατη ΟΤΕ,να πληρωσει για να δει 3-4 ταινιες,που ανανεωνονται αργα;Ο ΟΤΕ δεν θα επρεπε να εχει καν on demand.
Tελικα,οι ταινιες του μεγαλο στουντιο, για τις οποιες εχει γινει συμφωνια,θα παιζουν σε εξτρα καναλι ή θα ενσωματωθουν στα ΟΤΕ CINEMA;

Δεν εχει ενδιαφερον οντως.Αλλα βοηθαει γιατι καποιοι που δεν ξερουν να κατεβαζουν τις βλεπουν.Οι ταινιες του στουντιο θα πανε στο ote cinema 1 hd οχι στα ondemand.

Κάτι έχεις κάνει εσύ εκεί! :smash:

Για δες εδώ...

το είπα έκανα λάθος, αλλά και πάλι δεν είναι εικόνα για HD αυτή... που να μην είχα και plasma τηλεόραση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Γράψε λάθος για την ανάλυση έκανα λάθος.. εσύ με τον δέκτη του οτε δεν μπορείς να τα δεις αυτά...

Το bitrate είναι 7500 με τον ήχο...

Αρα μια χαρα το υπολογισα μονο με το ματι δεν χρειαζομε δεκτη για να δω το bitrate μετα απο τοσες hd ταινιες που εχω δει.Σε 42αρα plasma panasonic ειναι μια χαρα η εικονα.

Και στη δικιά μου παρόμοια 42αρα δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, μια χαρά είναι η εικόνα.

Πάντως είναι αρκετά κανάλια ανοιχτά αυτή τη στιγμή, και ελληνικά...

Δεν εχει ενδιαφερον οντως.Αλλα βοηθαει γιατι καποιοι που δεν ξερουν να κατεβαζουν τις βλεπουν.Οι ταινιες του στουντιο θα πανε στο ote cinema 1 hd οχι στα ondemand.

Και δε μιλαμε βεβαια για τα online sites.

Με 42 λογικό, εγώ είμαι παραπάνω ιντσες και προσωπικά δεν μου αρέσει...

Όσοι βλέπετε το Hanger Games να στείλετε 3,5 ευρώ στο [email protected] (paypal)

+1
Αλλά δεν ενημερωθηκαμε εγκαίρως και το γυρίσαμε στην μέση.... Εκτός αν στις 18:00 εξακολουθούν να μην έχουν βρει το πρόβλημα και ξεκινήσει νέα προβολή.

Οπα συγγνωμη για να καταλαβω. Τι εχει ανοιξει ο ΟΤΕ; Εμενα το Pentdhouse δειχνει μια στατικη εικονα δυο ατομων ας πουμε. Επειδη δεν εχω Movie Pack; Τα ote cinema ειναι ανοιχτα ομως...

Με 42 λογικό, εγώ είμαι παραπάνω ιντσες και προσωπικά δεν μου αρέσει...

Αν εχεις 60αρα ναι εκει λογικα θα σου φαινετε καπως με 8mb bitrate.Στη 42αρα στα 2 μετρα που βλεπω ειναι αψογη η εικονα.

Οπα συγγνωμη για να καταλαβω. Τι εχει ανοιξει ο ΟΤΕ; Εμενα το Pentdhouse δειχνει μια στατικη εικονα δυο ατομων ας πουμε. Επειδη δεν εχω Movie Pack; Τα ote cinema ειναι ανοιχτα ομως...

Κάποιο πρόβλημα φαίνεται να έχει με τη κρυπτογράφηση, και έτσι αρκετά κανάλια είναι FTA παντού. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί στον ΟΤΕ TV αυτό (δεν θυμάμαι κάτι παρόμοιο πάντως), αλλά τέτοια γεγονότα έχουν συμβεί πολλές φορές σε συνδρομητικές πλατφόρμες (ορισμένες φορές αφήνουν και επίτηδες ανοιχτά κάποια κανάλια, για promotion).

Το penhouse και μενα αυτο δειχνει.Το hustler παιζει κανονικα τα αλλα δειχνουν κατι γραμμες