Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Η NOVA το ανακοίνωσε το fox sports, δεν ξερω αν έχει ήδη ενταχθεί εκεί.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

To fox, όπως και το fox sports, διαχειρίζεται από την fox international channells greece. Η διαφήμιση αυτή είναι από το fox, το πρόγραμμα του οποίου δεν εξαρτάται από τη Νόβα ή τον Οτέ ή την hol ή την cyta και αναφέρει μια γενική αναφορά-διαφήμιση του nfl στο fox sports το οποίο ξεκίνησε την εκπομπή του στην Ελλάδα μέσω της Νόβα.

Δεν βέπω καμία προσθήκη καναλιού ή έστω υποψία με βάση την συγκεκριμένη διαφήμιση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν βέπω καμία προσθήκη καναλιού ή έστω υποψία με βάση την συγκεκριμένη διαφήμιση.

Πολύ πιθανό. Εύχομαι να έχεις άδικο ή να αποφασίσουν στον ΟΤΕ να ακολουθήσουν τη Nova.

Η νόβα δεν εχει αθλητικά πλέον.τη γύμνια με φτηνά εφέ πάνε να καλύψουν.

Η νόβα δεν εχει αθλητικά πλέον.τη γύμνια με φτηνά εφέ πάνε να καλύψουν.

Super league, Euroleague και όποιος τσιμπήσει βασικά. Προσωπικά με κάλυπταν απολύτως τα όσα είχε πέρυσι, με το Champions League. Μεγάλη βλακεία τους που άφησαν τον ΟΤΕ να τους το πάρει και βρέθηκαν τώρα να χαροπαλεύουν με το γαλλικό και το FOX Sports

Super league, Euroleague και όποιος τσιμπήσει βασικά. Προσωπικά με κάλυπταν απολύτως τα όσα είχε πέρυσι, με το Champions League. Μεγάλη βλακεία τους που άφησαν τον ΟΤΕ να τους το πάρει και βρέθηκαν τώρα να χαροπαλεύουν με το γαλλικό και το FOX Sports

Δηλαδη λες οτι το αφησαν;Εγω παλι πιστευω οτι δεν ειχαν τα οικονομικα για να το κρατησουν.

Να επανέλθουμε στο θέμα μας παρακαλώ.

Υπάρχει ενδεχόμενο προσθήκης ραδιοφωνικών σταθμών στο πακέτο ;

Εχω ανοιξη θεμα με σχετικό, εγω πιανω (και εσεις) ραδιοσταθμους απο την ανιχνευση ελευθερων καναλιων αλλά δεν μπορω να τους ακουσω διοτι πολυ απλά δεν δουλευει το πληκτρο radio !!!!!! Δεν το καταλαβαινω αυτο γιατι γινεται

Last edited by a moderator:

Συνεχίζει το κανάλι James Bond στον OTE TV

Παρατείνεται η παρουσία του OTE CINEMA 007, του νέου καναλιού του OTE TV, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις θρυλικές ταινίες Τζέιμς Μποντ. Για ακόμη δύο εβδομάδες, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα είναι μαζί μας το θεματικό κανάλι OTE CINEMA 007, αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχει στα χέρια του ο OTE TV, το κανάλι είναι απο τα πιο δημοφιλή στους συνδρομητές της πλατφόρμας. Παράλληλα, η απόφαση αυτή ενισχύεται και απο τη γενικότερη "James Bond Mania" που επικρατεί αυτή την εποχή στα media λόγω της προβολής του "SPECTRE", της 24ης κατα σειρά ταινίας του πράκτορα 007.

www.digitaltvinfo.gr

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι επιτέλους άλλαξε το λογότυπο έκτρωμα του Eurosport που κόντευε να μου κάνει burn in όταν έβλεπα snooker.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι επιτέλους άλλαξε το λογότυπο έκτρωμα του Eurosport που κόντευε να μου κάνει burn in όταν έβλεπα snooker.
Έχω στο εξοχικό μια παλιά Samsung που πλέον δείχνει μόνιμα το παλιό σήμα του eurosport χαχαχα! Από το snooker, TdF, Vuelta & Giro το "έφτιαξα" και εγώ!

Συνεχίζει το κανάλι James Bond στον OTE TV

Παρατείνεται η παρουσία του OTE CINEMA 007, του νέου καναλιού του OTE TV, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις θρυλικές ταινίες Τζέιμς Μποντ. Για ακόμη δύο εβδομάδες, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα είναι μαζί μας το θεματικό κανάλι OTE CINEMA 007, αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχει στα χέρια του ο OTE TV, το κανάλι είναι απο τα πιο δημοφιλή στους συνδρομητές της πλατφόρμας. Παράλληλα, η απόφαση αυτή ενισχύεται και απο τη γενικότερη "James Bond Mania" που επικρατεί αυτή την εποχή στα media λόγω της προβολής του "SPECTRE", της 24ης κατα σειρά ταινίας του πράκτορα 007.

www.digitaltvinfo.gr

Και μετα το τελος Νοεμβριου τι θα γινει με το OC 007;Θα κλεισει τελειως η μηπως θα κανουν κανα "χριστουγεννιατικο" καναλι με αντιστοιχες ταινιες;

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Και μετα το τελος Νοεμβριου τι θα γινει με το OC 007;Θα κλεισει τελειως η μηπως θα κανουν κανα "χριστουγεννιατικο" καναλι με αντιστοιχες ταινιες;
Αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τα Χριστούγεννα.

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τα Χριστούγεννα.

Απ'οσο ξερω η NOVA το κανει.Ας το κανει κι ο (COSM)OTE.Τις Χριστουγεννιατικες ταινιες,οσο παλιες κι αν ειναι,δεν τις βαριεμαι ποτε,ειδικα αν προκειται για Σκρουτζ και τρελλο θηριοτροφειο...