latinsoapsfever
Senior Member
- 25 May 2007
- 330
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ
Η NOVA το ανακοίνωσε το fox sports, δεν ξερω αν έχει ήδη ενταχθεί εκεί.
Δεν βέπω καμία προσθήκη καναλιού ή έστω υποψία με βάση την συγκεκριμένη διαφήμιση.
Η νόβα δεν εχει αθλητικά πλέον.τη γύμνια με φτηνά εφέ πάνε να καλύψουν.
Super league, Euroleague και όποιος τσιμπήσει βασικά. Προσωπικά με κάλυπταν απολύτως τα όσα είχε πέρυσι, με το Champions League. Μεγάλη βλακεία τους που άφησαν τον ΟΤΕ να τους το πάρει και βρέθηκαν τώρα να χαροπαλεύουν με το γαλλικό και το FOX Sports
Ακόμα sd το βλέπωEurosport 2 σε HD!
Έχω στο εξοχικό μια παλιά Samsung που πλέον δείχνει μόνιμα το παλιό σήμα του eurosport χαχαχα! Από το snooker, TdF, Vuelta & Giro το "έφτιαξα" και εγώ!Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι επιτέλους άλλαξε το λογότυπο έκτρωμα του Eurosport που κόντευε να μου κάνει burn in όταν έβλεπα snooker.

Συνεχίζει το κανάλι James Bond στον OTE TV
Παρατείνεται η παρουσία του OTE CINEMA 007, του νέου καναλιού του OTE TV, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις θρυλικές ταινίες Τζέιμς Μποντ. Για ακόμη δύο εβδομάδες, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα είναι μαζί μας το θεματικό κανάλι OTE CINEMA 007, αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχει στα χέρια του ο OTE TV, το κανάλι είναι απο τα πιο δημοφιλή στους συνδρομητές της πλατφόρμας. Παράλληλα, η απόφαση αυτή ενισχύεται και απο τη γενικότερη "James Bond Mania" που επικρατεί αυτή την εποχή στα media λόγω της προβολής του "SPECTRE", της 24ης κατα σειρά ταινίας του πράκτορα 007.
www.digitaltvinfo.gr
Αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τα Χριστούγεννα.Και μετα το τελος Νοεμβριου τι θα γινει με το OC 007;Θα κλεισει τελειως η μηπως θα κανουν κανα "χριστουγεννιατικο" καναλι με αντιστοιχες ταινιες;
Αυτό θα είναι ότι καλύτερο για τα Χριστούγεννα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.