Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Σωστά, εάν θυμάμαι καλά έχει αποκλειστικό. Βέβαια όπως και όλα τα δικαιώματα τα αποκλειστικά δεν κρατάνε για πάντα.

Ξερουμε για ποσο καιρο ακομα είναι το αποκλειστικο ,όπως και ποσο ακομα είναι αποκλειστικο το FOX Sport στη ΝΟΒΑ;Ειχε ειπωθεί για 6 μηνες αλλα τελικα δεν θυμαμαι να το επιβεβαιωσε κανεις

Οκ ευχαριστω

Κάτι τελευταίο ξέρει κανείς μέχρι ποτε έχει σύμφωνα η νόβα με το κανάλι ;;;

Κατι μου λέει οτι το 2016 μολις γίνει η εκτοξευση του 9Β και αφου ολα πανε καλα και εδραιωθει ο δορυφορος στην θεση του θα γίνει ενοίκιαση 4 αναμεταδοτων επιπλεον απο τον ΟΤΕtv ωστε να ενταχθουν σιγα σιγα και αλλα κανάλια μαζι με το viasat history θα ακολουθησει viasat explorer και Nature και πολλες αποκλειστηκοτητες σε καναλια που η Nova δεν θα μπορεσει να τα εχει λογο συμβολαιων που θα γινουν με τον OTEtv. Για να δούμε θα ειναι ζεστο το 2016 για εμας τους συνδρομητες;

Προτιμώ κάποιο άλλο παιδικό κανάλι από τοι boomerang! Το boomerang είναι απλά βαρετό! Παιδικά παλιά που τα παιδιά σήμερα τα θεωρουν απλά βαρετά! Τα παιδιά μου στο νοβα ούτε που το βλέπουν το ίδιο και σε γνωστό μου! Για εμάς τους άνω των 40 ίσως είναι καλό γιατί μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια! Αλλά τα συγκεκριμένα παιδικά δεν "εξιτάρουν" τα σημερινά παιδιά που έχουν όπως είναι φυσικό άλλα ενδιαφέροντα! Προσωπικά ελπίζω να μην το βάλουν!

Κατι μου λέει οτι το 2016 μολις γίνει η εκτοξευση του 9Β και αφου ολα πανε καλα και εδραιωθει ο δορυφορος στην θεση του θα γίνει ενοίκιαση 4 αναμεταδοτων επιπλεον απο τον ΟΤΕtv ωστε να ενταχθουν σιγα σιγα και αλλα κανάλια μαζι με το viasat history θα ακολουθησει viasat explorer και Nature και πολλες αποκλειστηκοτητες σε καναλια που η Nova δεν θα μπορεσει να τα εχει λογο συμβολαιων που θα γινουν με τον OTEtv. Για να δούμε θα ειναι ζεστο το 2016 για εμας τους συνδρομητες;

Μην υπερβάλλουμε κιόλας.
Ίσως προσθέσει κάποιον αναμεταδότη, αλλά όχι και 4.

Ούτε χρειάζεται να προσθέσει πάρα πολλά κανάλια ακόμα.
Καλύτερα απλά να ανέβαζε το bitrate στα υπάρχοντα(πλην των περιφερειακών).

Το OTE SPORT 8 HD όταν δείχνει κάτι είναι λες και βλέπεις SD.
Στα πρώτα αθλητικά ευτυχώς η κατάσταση είναι αρκετά καλύτερη, σε ανεκτά επίπεδα συνήθως.

...(με πιθανή αντικατάσταση αντίστοιχης υπηρεσίας)

Αυτό είναι το μόνο που με ανησυχεί! Η προσθήκη του Viasat History είναι εξαιρετική.

Το king of sat λέει πως υπάρχουν 3 τεστ το ένα μάλλον θα είναι το ote historyτο άλλο το viasat history το τρίτο; Γνωρίζει κανεις

είναι αμερικάνικο κανάλι αθλητικού περιεχομενου με πολλα σπορτ θα μπει αυριο στον ote tv και θα είναι σε hd

Last edited by a moderator:

Δηλαδή ποιο κενό ακριβώς έρχεται να καλύψει αυτό το κανάλι? Δεν έχει το motorvision για μηχανοκίνητο,δεν έχει το extreme sports? Δεν έχει τα 2 eurosport και 8 οτεσπορ? Απλά συνεχίζουν να προσθέτουν ότι βρίσκουν μπροστά τους όπως κανανε με το μαραθώνιο του odyssey που δεν πήρε δεύτερη σεζόν και κόπηκε και δε θα μάθει κανείς τι είχε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης για το τέλος αλλά τι μας πειράζει? Πέτα δύο μαραθώνιους τώρα να βγει ή μέρα και να γεμίσουμε το ΟΤΕ...σινεμά 4...όσο πάει και χειροτερεύει το πράγμα....

μπορει εσενα η εμενα να μην με τραβαει τοσο αυτα που θα δειχνει ..αλλα υπαρχουν αλλοι που τους αρεσει να παρακολουθουν..το EXTREME ..ειναι ιδια θεματολογια περιπου αλλα εχει κακη εικονα ενω το νεο θα ειναι HD..
θα κανω μια σκεψη οτι εφοσον βαζει το καινουριο σε hd ισως το EXTREME.. να το σταματησει λογω ποιοτητα εικονας..
οπως και να ειναι οτι προσθετει μονο καλο ειναι.. ... εξαλλου δεν προκειτε ποτε να καλυψει τα γουστα ολων των συνδρομητων.
..εγω βασικα ελπιζω να βαλει καποια στιγμη..και το vh1 classic...και ας μην αφαιρεσει καποιο αλλο καναλι..[παλι τοτε θα βγουν σχολια του τυπου [[παλι μουσικο καναλι;; τοσα δεν εχει;;]]..οποτε δεν βγαζει ακρη ποτε αυτο..
καταληγουμε ..οτανι προστιθεται καναλι παντα καλο ειναι αυτο και ας μην μας αρεσει η θεματολογια του ....αρεσει ισως σε καποιους αλλους ..

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Κι ειχα μια ελπιδα για το fox sports... τωρα που πλησιαζουν και τα πλει οφ στο nfl,μια χαρα χριστουγεννιατικο δωρο θα ηταν..

μπορει εσενα η εμενα να μην με τραβαει τοσο αυτα που θα δειχνει ..αλλα υπαρχουν αλλοι που τους αρεσει να παρακολουθουν..το EXTREME ..ειναι ιδια θεματολογια περιπου αλλα εχει κακη εικονα ενω το νεο θα ειναι HD..
θα κανω μια σκεψη οτι εφοσον βαζει το καινουριο σε hd ισως το EXTREME.. να το σταματησει λογω ποιοτητα εικονας..
οπως και να ειναι οτι προσθετει μονο καλο ειναι.. ... εξαλλου δεν προκειτε ποτε να καλυψει τα γουστα ολων των συνδρομητων.
..εγω βασικα ελπιζω να βαλει καποια στιγμη..και το vh1 classic...και ας μην αφαιρεσει καποιο αλλο καναλι..[παλι τοτε θα βγουν σχολια του τυπου [[παλι μουσικο καναλι;; τοσα δεν εχει;;]]..οποτε δεν βγαζει ακρη ποτε αυτο..
καταληγουμε ..οτανι προστιθεται καναλι παντα καλο ειναι αυτο και ας μην μας αρεσει η θεματολογια του ....αρεσει ισως σε καποιους αλλους ..
Δεν με κατάλαβες προφανώς. Συμφωνώ ότι κάθε νέο κανάλι καλοδεχούμενο και επαυξάνω για το vh1 classic... Το θέμα είναι ότι μόνο αθλητικό περιεχόμενο προστίθεται και το υπόλοιπο υποβαθμίζεται. Αυτό τόνισα....

sgatz, ποιο είναι το υπόλοιπο που υποβαθμίζεται; Παρατηρώ ότι σε όλα τα posts σου στο υπο-forum του ΟΤΕ γκρινιάζεις. Κάποιοι ζήταγαν σειρές, εμπλουτίστηκε το πρόγραμμα με σειρές. Ζήταγαν περισσότερα κανάλια ψυχαγωγικού περιεχομένου με ντοκιμαντέρ, αυξήθηκε ο αριθμός τους. Ζήταγαν Viasat History, μπαίνει και αυτό. Αν δεν σου αρέσει η πλατφόρμα, γιατί την κρατάς; Βάλε NOVA αν θες, είναι εναλλακτική λύση. Απλά καταντάει κουραστικό να μπαίνει κάποιος σε όποιο άλλο θέμα εκτός του Κυτίου Παραπόνων και να βλέπει έναν μηδενισμό των πάντων συνοδευόμενη από συνεχή γκρίνια.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ξεκίνησε το ΕDGE SPORT που αντικατέστησε το EXTREME αν δεν κάνω λάθος

Last edited:

sgatz, ποιο είναι το υπόλοιπο που υποβαθμίζεται; Παρατηρώ ότι σε όλα τα posts σου στο υπο-forum του ΟΤΕ γκρινιάζεις. Κάποιοι ζήταγαν σειρές, εμπλουτίστηκε το πρόγραμμα με σειρές. Ζήταγαν περισσότερα κανάλια ψυχαγωγικού περιεχομένου με ντοκιμαντέρ, αυξήθηκε ο αριθμός τους. Ζήταγαν Viasat History, μπαίνει και αυτό. Αν δεν σου αρέσει η πλατφόρμα, γιατί την κρατάς; Βάλε NOVA αν θες, είναι εναλλακτική λύση. Απλά καταντάει κουραστικό να μπαίνει κάποιος σε όποιο άλλο θέμα εκτός του Κυτίου Παραπόνων και να βλέπει έναν μηδενισμό των πάντων συνοδευόμενη από συνεχή γκρίνια.
Φίλε μου δε κατανοώ το επιθετικό ύφος σου. Υπάρχουν συντονιστές να με βάλουν στη θέση μου αν έχω παραβεί κανόνα τη φόρουμ. Τη γνώμη μου θα τη λέω ελεύθερα. Όσο για την γκρίνια και το γιατί δεν φεύγω είναι απλό, όταν με κάλεσαν από τον ΟΤΕ για να πάρουν τη γραμμή από τη φορθνετ μου εταξαν περιεχόμενο σε ταινίες και πρεμιέρες καθημερινά. Είπα το οκ και δεσμευτηκα για 24 μήνες. Άρα δε μπορώ να φύγω έτσι απλά πάρα τη σαφή υποβάθμιση του κινηματογραφικου περιεχομένου. Σε παρακαλώ να λήξει εδώ, φιλικά Πάνος