Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλή χρονιά σε όλους
Προτειμώ να μπουν υπλοτιτλοι, παρά χωρι ς και HD.
Eχει πλακα να μην τους βάλουν...
Ειστε σιγουροι οτι θα μπουνε? Μηπως εχει επικοινωνησει κανεις να μαθουμε κανενα νεο?

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Θα μπούνε και οι υπότιτλοι, αλλιώς τι το βάλαν το κανάλι?
Σε ένα άλλο κανάλι, νομίζω το animal ήταν, είχαν αργήσει 3 περίπου βδομάδες να βάλουν υπότιτλους.
Και στο animal δεν τρέχει και τίποτα, "γκροαρφφφ, αουτς, χρουμφ", πάει, τον έφαγε η τίγρη τον άνθρωπο,
δεν ήθελες υπότιτλους, το θέμα ήταν κατανοητό.
Εδώ χρειάζονται υπότιτλοι, μα τη Μάτα Χάρι και τους Νεκρούς του Μεαίωνα...:beatnik2:

καλο θα ηταν να ειναι hd αλλα εμενα με ενδιαφερει το προγραμμα του καναλιου το οποιο αποτι ειδα ειναι πολυ δυνατο.φοβερη προσθηκη.μπραωο στον οτε.τωρα εχει ενα ντοκυμαντερ για την αγια σοφια.:award:

Έχει εξηγήσει ο Νίκος πιο πίσω γιατί είναι σε sd το κανάλι:

Το VIASAT history σε ολες τις πλατφορμες που εκπεμπει ειναι σε εκδοση τυπικης ευκρινειας αλλα σε πολυ καλη αναλυση εικονας.

Ίσως του αξίζει και δικό του thread.

Καλή χρονιά σε όλους....! Το ερώτημα πάντως παραμένει.....Γιατί δεν κρατούσαν και τα δύο κανάλια......? Ο σκοπός είναι να υπάρχει πολυφωνία στο πρόγραμμα.......Λάθος του ΟΤΕ ασχέτως με το πρόγραμμα του νέου καναλιού.....

ειλικρινά έπαθα σοκ μόλις έκατσα μπροστά στην τηλεόραση και διαπίστωσα ότι αφαίρεσαν το History!
Εβλεπα κατά 70% καθημερινά αποκλειστικά αυτό το κανάλι, λάτρευα τις εκπομπές με τους ενεχυροδανειστές, τους πλειστιριασμούς, τους συλλέκτες και τις απόθήκες.
Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτήν την εξέλιξη, γνωρίζετε πού μπορώ να κάνω παράπονα για αυτην την απαράδεκτη απόφαση;

Χρονια πολλα!Μιλησα με ενα φιλο στον οτε στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε οτι το καναλι θα αρχισει να βαζει υποτιτλουςαπο την επομενη βδομαδα και μεχρι τον Φλεβαρη θα εχει σε ολες τις εκπομπες. Ειναι η πρωτη φορα που βγαινει στην Ελλαδα και δεν προλαβαινε λεει η εταιρια που το δινει στον οτε να υποτιτλησει πριν βγει στον αερα

Βγάζει ένα κατ´ επίφαση ιστορικό κανάλι και το αντικαθιστά με δυο νέα (VIASAT History και το ελληνικού ενδιαφέροντος OTE History). Για μενα και ποσοτικά αλλα και ποιοτικά το προγραμμα του OTE TV αναβαθμίζεται.

Το History πια δεν ασχολείται με ιστορία.Παράξενο δεδομένου του ονόματος αλλά έχει μετατραπεί σε ένα εντελώς ψυχολογικό κανάλι.

Τo History 2,είναι το κανάλι που ασχολείται πια με το ιστορικό πρόγραμμα σε έναν βαθμό (έχει και αυτό αρχαίους εξωγήινους και κάτι άλλα παράξενα) αλλά από όσο διαβάζω στο Internet,από Φλεβάρη και ύστερα,το Vice θα το αντικαταστήσει με δικό του κανάλι (δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με περιεχόμενο).

Από την μία,το History ήταν ένα από τα καλύτερα ψυχαγωγικά κανάλια του ΟΤΕ (και το γεγονός ότι το κινηματογραφικό επίπεδο του προγράμματος του ΟΤΕ,του πρόσθετε ακόμη παραπάνω) αλλά από την άλλη το σπάνιο ιστορικό πρόγραμμα του (Μεγάλοι Αμερικάνοι καπιταλιστές,2ος Παγκόσμιος Πόλεμος) εξαφανίστηκε εντελώς.

Το Viasat History και το ΟΤΕ History από την μία πλευρά θα υπερκαλύψουν το κενό στο ιστορικό πρόγραμμα -αλήθεια,για το 1ο ποιες οι εντυπώσεις σας;- αλλά από την άλλη δεν νομίζω να καλύψουν το κενό στην εύκολη και εύπεπτη τηλεοπτική διασκέδαση που πρόσφερε το History,το καλύτερο κανάλι στο είδος του στην πλατφόρμα του ΟΤΕ.

Το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσουν κάποια από τα περιττά περιφερειακά κανάλια και να παραμείνει το History μαζί με την ένταξη των 2 νέων καναλιών.Από την άλλη,πιθανολογώ ότι ο ΟΤΕ θα ήθελε να δώσει βαρύτητα στα 2 νέα του κανάλια (εκτός αν τελείωσε η σύμβαση,δεν το γνωρίζω).

το History δυστυχώς πληρώνει το αμάρτημα ότι λέγεται...History!
Από τα πιο επιτυχημένα ψυχαγωγικά κανάλια που αν λεγόταν πχ Εntertainment δεν θα γκρίνιαζε κανείς.
Εστειλα ήδη τα παράπονά μου στην σελίδα του Οτε στο Facebook και είδα ότι δεκάδες άλλοι έχουν παρόμοιο παράπονο για την αφαίρεση του history.
Ελπίζω ο Oτε να αναιρέσει την απόφασή του

Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος με το Viasat και απο μια ματια που εριξα στις εκπομπες,το καναλι θα ειναι απο τα αγαπημενα μου,οταν μπουν και οι υποτιτλοι,θα ειναι top!Ειμαι απο τους,επισης,πολλους πολεμιους των ''αμερικανιων'' που εδειχνε (και) το History αλλα απο τη στιγμη που θα υπαρχουν αμιγως ιστορικα καναλια,δεν θα ειχα προβλημα να υπαρχει και το History.
Αντε,να βαλουν και ενα αμιγως ταξιδιωτικο καναλι,χαχα!

το viasat ειναι απιστευτο...βλεπω ολη μερα σημερα και γουσταρω...διαβαζω στην σελιδα του οτε στο fb και κραζουν και φωναζουν...εγω προσωπικα φωναζα να βγει ..που ηταν ολοι αυτοι που τωρα εχουν παραπονα...με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι.....

Το History το παρακολουθούσα το τελευταίο καιρό και εγώ .
Μέχρι και τη προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχε δυο, τρεις ενδιαφέρουσες εκπομπές που παρακολουθούσα .
Φέτος όποτε έκατσα να δω κάποιο πρόγραμμα , δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον , και οι εκπομπές που παρακολουθούσα είδα ,από τα διαφημιστικά στο κανάλι, ότι μεταφέρθηκαν στο History 2 HD .

Οπότε ,με το λίγο που είδα το πρόγραμμα του Viasat ,καταλαβαίνω την κίνηση του ΟΤΕ .

Last edited by a moderator:

Βγηκε το History που περα απο το ονομα ηταν καθαρα ψυχαγωγικο καναλι και το βλεπανε αρκετοι
και μεινανε κατι καναλια τυπου TLC που δεν τα βλεπει ουτε 1/100 συνδρομητες

Αυτο που θα μπορουσε να κανει ο ΟΤΕ ηταν να εχει τηλεθεασεις των καναλιων και να αφαιρει αυτα που εχουν τα χαμηλοτερα ποσοστα και να τα αντικαθιστα με αλλα καναλια ανα 2-3 χρονια.Υποψιαζομαι ομως οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση ειχε εκπνευσει το συμβολαιο και η ανανεωση του κριθηκε ασυμφορη απο τον ΟΤΕ.Αν το σκεφτειτε μαλιστα,ισως εξηγειτε και γιατι δεν υπαρχει στο μπουκετο του ΟΤΕ το #2 που ειναι καθαρο ιστορικο καναλι.Προφανως ειναι ακομη πιο ακριβο απο το #1 που εχει απλως "αμερικανιες".

Ο Ο.Τ.Ε. έχει την δυνατότητα για να μαθει τις προτιμήσεις του κοινού μέσω του iptv. Θεωρώ πως η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ο Ο.Τ.Ε. έχει την δυνατότητα για να μαθει τις προτιμήσεις του κοινού μέσω του iptv. Θεωρώ πως η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι.

Σε αυτό έχεις δίκιο ΑΛΛΑ δεν είναι ο αποκλειστικός παράγοντας για να παρθεί μια απόφαση, πχ για το συγκεκριμένο και μόνο ότι αφαιρέθηκε 1/1/16 κατυεθείαν παραπέμπει σε μη ανανέωση συμβολαίου και λογικά το οικονομικό θα πρέπει να είναι ο καταλυτικός παράγοντας.

Ολοι μας έχουμε φίλους και γνωστούς και έξω από τον μικρόκοσμο του forum είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ποιά κανάλια είναι δημοφιλή και πια όχι. Το History με το ελαφρύ και εύπεπτο πρόγραμμά του είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, άλλωστε πρώτη φορά αφαίρεση καναλιού έχει μαζέψει σχεδόν εκατοντάδες αρνητικά σχόλια στην σελίδα τους στο FB.

To μονο τυχαια δεν νομιζω να ειναι το οτι ειχε την χαμηλοτερη τηλεθεαση σε καμια περιπτωση

περισσοτερο μου κανει οτι θελει να προμοταρει το δικο του καναλι που θα ξεκινησει σαν history
και το αλλο το πηρε το ποταμι λογω του ονοματος του

δεν μπορω να σκεφτω οτι ειχε οικονομικο θεμα ο οτε που κλεινει Premier champions league κλπ με το να κλεισει το history

Βγηκε το History που περα απο το ονομα ηταν καθαρα ψυχαγωγικο καναλι και το βλεπανε αρκετοι
και μεινανε κατι καναλια τυπου TLC που δεν τα βλεπει ουτε 1/100 συνδρομητες

Το ποσοστό που αναφέρεις με το TLC δεν το θεωρώ 100% ακριβές καθωτι ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που το βλέπουν, και δεν είναι μόνο γυναίκες!

Νομιζω ή καλύτερη λύση θα ήταν να οργανώνει polls για τα κανάλια που θέλει να προσθέσει ή αφαιρέσει. Αυτό θα τον έφερνε και πιο κοντά στους πελάτες. Για εμένα π.χ θα ήταν σημαντικό να βάλει το viasat αλλά να κρατήσει το history, και να βάλει το #2 και το ci. Αυτό δεν σημαίνει ότι αντιπροσωπευω όλους τους τηλεθεατές.

Το IPTV που αναφέρθηκε, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην απόφαση για αφαίρεση καναλιών, αλλά στις προσθήκες, δεν προσφέρει καμία βοήθεια.