Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο κανάλι αντικαταστάθηκε με ένα άλλο που είναι όντως HISTORY, γιατί το προηγούμενο μόνο στο όνομα ήταν HISTORY.

OFF TOPIC

Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια δημοσκόπηση να δούμε πόσοι συμφωνούμε η διαφωνούμε με την αντικατάσταση του συγκεκριμένου καναλιού;

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ευρυχως που μπηκε και το viasat history και θα εντρυφησουμε σε βαθος στην ιστορια της γηραιας αλβιονας ...το history επρεπε να παραμεινει και αυτο.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια δημοσκόπηση να δούμε πόσοι συμφωνούμε η διαφωνούμε με την αντικατάσταση του συγκεκριμένου καναλιού;

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δε τίθεται ζήτημα. Άσχετα με το περιεχόμενο οποιουδήποτε καναλιού, ο σκοπός κάθε πλατφόρμας είναι να προσθέτει κανάλια, όχι να τα αντικαθιστά. Ο λόγος ωστόσο για την αφαίρεση πιστεύω πως δεν είναι το περιεχόμενο ή η λαοφιλια, αλλα η λήξη κάποιας συμβασης.

Το ποσοστό που αναφέρεις με το TLC δεν το θεωρώ 100% ακριβές καθωτι ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που το βλέπουν, και δεν είναι μόνο γυναίκες!

Νομιζω ή καλύτερη λύση θα ήταν να οργανώνει polls για τα κανάλια που θέλει να προσθέσει ή αφαιρέσει. Αυτό θα τον έφερνε και πιο κοντά στους πελάτες. Για εμένα π.χ θα ήταν σημαντικό να βάλει το viasat αλλά να κρατήσει το history, και να βάλει το #2 και το ci. Αυτό δεν σημαίνει ότι αντιπροσωπευω όλους τους τηλεθεατές.

Το IPTV που αναφέρθηκε, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην απόφαση για αφαίρεση καναλιών, αλλά στις προσθήκες, δεν προσφέρει καμία βοήθεια.

Κι εγω ξερω αλλους 5 τουλαχιστον που το βλεπουν παρεα με το Ε!

Οσον αφορα τα polls ομως ποιος πελατης, με την νεοελληνικη νοοτροπια που νας διακατεχει πλεον παντου, θα ελεγε: αφου δεν βλεπω το ταδε καναλι ας βγει. Ολοι θα ελεγαν να μπει το ενα και το αλλο κι ολα τα παλια ας παραμεινουν για να κανω ζαπινγκ οταν εχει διαφημισεις.

Εκπληκτικό το via sat. Τέτοιες προσθήκες ανεβάζουν πολύ την πλατφορμα

Εγω μαλλον θα πρεπει να θεωρω τον εαυτο μου τυχερο γιατι μπορω να βλεπω και το Viasat History μεσω του OTE TV αλλα και το History (που δεν το βλεπω ποτε αλλα λεμε) μεσω του Vodafone live TV... :devil-smiley-029:

Κι εγω ξερω αλλους 5 τουλαχιστον που το βλεπουν παρεα με το Ε!

Οσον αφορα τα polls ομως ποιος πελατης, με την νεοελληνικη νοοτροπια που νας διακατεχει πλεον παντου, θα ελεγε: αφου δεν βλεπω το ταδε καναλι ας βγει. Ολοι θα ελεγαν να μπει το ενα και το αλλο κι ολα τα παλια ας παραμεινουν για να κανω ζαπινγκ οταν εχει διαφημισεις.

Χωρίς να είμαι ειδικός στις δημοσκοπήσεις, για αφαιρεση θα μπορούσε να ζητήσει από τον κόσμο να επιλέξει τα κανάλια που βλέπει. Το ίδιο λογικά κάνει και με το IPTV αλλά να το επεκτείνει και στο δορυφορικό.

Για προσθήκες, θα μπορούσαν να προτείνουν κανάλια και μετά ο κόσμος να ψηφίζει

Για να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά, μια δορυφορική πλατφόρμα χρειάζεται να έχει μια ευρεία γκάμα καναλιών για να ικανοποιεί τις προτιμήσεις του ευρεος κοινού. Με αυτήν την επισήμανση δέχομαι να υπάρχουν και κανάλια που δεν είναι του γούστου μου. Να σημειώσω πως το Viasat history φαίνεται να είναι το κανάλι ιστορίας που έλειπε. Ωστόσο! Δεν μπορείς να αντικαθιστας ένα ριαλιτι επί της ουσίας κανάλι όπως το history με ένα καθαρά ιστορικό λόγω ονόματος. Εγώ το history το έβλεπα για χαζι, χωρίς να έχει να κάνει με το επίπεδο μορφωσης μου πιστέψτε με, και στενοχωρηθηκα με την αφαίρεση του. Ατυχης λοιπόν η αντικατάσταση του καναλιού από τον ΟΤΕ και θα επιθυμούσα την επιστροφή του.

Καλα ειναι προφανες γιατι εγινε η αντικατασταση η οποια ειναι απαραδεκτη και καθαρη υποβαθμιση και μονο απο το γεγονος οτι εν ετει 2016 βγαζουμε ενα hd καναλι βαζουμε ενα sd στη θεση του...καθαρα οικονομικοι οι λογοι.Εληξε η συμβαση και τα Αμερικανακια ζηταγανε πολλα λεφτα για τη τσεπη του ΟΤΕ.

Ουτε κοψιμο επιασε τον ΟΤΕ για τους λατρεις των ντοκιμαντερ,ουτε πονος ψυχης που το καναλι και καλα παραπλανουσε τους θεατες γιατι ειχε τιτλο history και οι εκπομπες του ηταν ριαλιτι!Και κατι ακομα επειδη γραφτηκε σαν επιχειρημα...σοβαρα πιστευει καποιος οτι ειναι περισσοτεροι οι λατρεις της ιστοριας απο αυτους που βλεπουν χαλαρα χαζοριαλιτι;

Και σε τελικη αναλυση γιατι να μην προσθεσει τα νεα καναλια και να μην αφαιρεσει τιποτα;

Θα πρεπει να σημειωθει οτι οι Αμερικανοι απο το ετος 2011, μετετρεψαν το ιστορικο καναλι History σε καναλι με πολλα ριαλιτυ.

Ο λογος ηταν απλως να αναγκασουν τις διαφορες συνδρομητικες πλατφορμες να αποκτησουν και τα δικαιωματα αναμεταδωσης του καναλιου History Channel 2-H2, το οποιο ξεκινησε να μεταδιδει τα ιστορικα ντοκιμαντερ του παλιοτερου καναλιου History Channel.

Ηταν μια εξυπνη τακτικη μαρκετινγκ των Αμερικανων για να αυξησουν την κερδοφορια τους απο τις συνδρομητικες πλατφορμες.

Πολυ ορθα ο ΟΤΕ δεν επελεξε να ενταξει το νεο καναλι Η2, (οπως κανουν σταδιακα αλλες Ευρωπαικες Συνδρομητικες Πλατφορμες...) αλλα προβει σε μια ριζοσπατικη κινηση αποκτησης των δικαιωματων του καναλιου Viasat History.

Το καναλι που λειπει απο τον ΟΤΕ ειναι πλεον το ΒΒC Earth HD, το οποιο μεταδιδει προγραμματα ανωτερης ποιοτικης σταθμης απο τα διαφορα αμερικανικα καναλια τυπου, National Geographic και Discovery.

https://en.wikipedia.org/wiki/History_(TV_channel)

https://en.wikipedia.org/wiki/H2_(TV_network)

https://en.wikipedia.org/wiki/Viasat_History

Τελικά φαίνεται ο οτε ακουσε τις γκρινιες καποιον οταν ειχε προσθεσει το History οτι το κανάλι εχει υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια και δεν κερδισε κατι η πλατφορμα του βαζοντας το...Και τωρα οι ιδιοι γκρινιαζουν που το εβγαλε και εβαλε ισως το καλυτερο Ιστορικό κανάλι.Αβυσσος η ψυχη του συνδρομητη.Καπιοι αλλοι γραφουν οτι πρεπει να προσθετει μια σωστή πλατφορμα συνεχεια καναλια χωρις να αφαιρεί.Αυτο δεν γινετε πουθενα,και το Sky Γερμανιας λ.χ. εχει βγαλει Καναλια ουκ ελαχιστες φορες.

Τελικά φαίνεται ο οτε ακουσε τις γκρινιες καποιον οταν ειχε προσθεσει το History οτι το κανάλι εχει υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια και δεν κερδισε κατι η πλατφορμα του βαζοντας το...Και τωρα οι ιδιοι γκρινιαζουν που το εβγαλε και εβαλε ισως το καλυτερο Ιστορικό κανάλι.Αβυσσος η ψυχη του συνδρομητη.Καπιοι αλλοι γραφουν οτι πρεπει να προσθετει μια σωστή πλατφορμα συνεχεια καναλια χωρις να αφαιρεί.Αυτο δεν γινετε πουθενα,και το Sky Γερμανιας λ.χ. εχει βγαλει Καναλια ουκ ελαχιστες φορες.

Katsabidakia εάν έχεις κάποιον υπόψη που δεν ήθελε το history ενώ μετά το αποζητουσε, να τον αναφέρεις ονομαστικά, ειδάλλως η δικιά σου ψυχή ειναι άβυσσος και βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα. Μην ισοπεδωνεις για να εκφράσεις άποψη. Φιλικά πάντα.

Ο ΟΤΕ λογω $$$ εβγαλε το καναλι ρε παιδια,τι ψαχνετε?Οπως ειπε και φιλος,δειτε ποια ημερομηνια το εβγαλε!Δεν κανει μπαμ οτι εληξε το συμβολαιο και προφανως ηθελε $$$ η ανανεωση του συμβολαιου και ο ΟΤΕ δεν γουσταρε να τα δωσει?Επισης με την προσθηκη 2 καναλιων καθαρα ιστορικων,εκλεισε και τα στοματα πολλων που παραπονουνταν και δικαιολογημενα οτι δεν υπαρχει σοβαρο ιστορικο περιεχομενο στο πακετο του ΟΤΕ!Εγω πιστευω οτι ο ΟΤΕ σοβαρα φραγκα θα ριξει-περα του αθλητικου-μονο στο κινηματογραφικο κομματι του πακετου!Ξερουν πιστευω και οι ιδιοι οτι εκει υστερουν ακομη πολυ εναντι της Νοβα,οποτε πιστευω οτι δεν εχουν σκοπο να ριξουν χοντρα λεφτα για καναλια περιφερειακα.

Ήμουν από αυτούς που παρακολουθούσαν το history. Ως ψυχαγωγικό κανάλι μια χαρά ήταν. Ως ιστορικό ούτε για αστείο. Όπως και να έχει διαφωνώ με την αντικατάσταση. Το viasat είναι καλή προσθήκη. Κορυφαία για ιστορικό περιεχόμενο.

Katsabidakia εάν έχεις κάποιον υπόψη που δεν ήθελε το history ενώ μετά το αποζητουσε, να τον αναφέρεις ονομαστικά, ειδάλλως η δικιά σου ψυχή ειναι άβυσσος και βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα. Μην ισοπεδωνεις για να εκφράσεις άποψη. Φιλικά πάντα.

Afex μπορεις να διαβασεις το νημα για το History

http://avclub.gr/forum/showthread.php/103268-Το-History-HD-στο-πακέτο-του-ΟΤΕ

Το πρόβλημα που δεν καταλαβαίνουν μερικοί είναι ότι δεν έχει καμία σχέση η πραγματικότητα έξω με αυτα που συζητιούνται μεταξύ μερικών δεκάδων μελών στον μικρόκοσμο αυτού του forum.
Απόδειξη για αυτό είναι ότι πρώτη φορά μετά από αφαίρεση καναλιού, η σελίδα του ΟΤΕ κοντευει να πέσει από το κράξιμο.
Το Viasat έχει αρκετά εξειδικευμένο ποιοτικό περιεχόμενο αλλά ΦΥΣΙΚΑ απευθύνεται σε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ μερίδα κόσμου που έχει τέτοια ενδιαφέροντα. (με μια πρώτη ματιά μου φαίνεται αδιάφορο, θα μας μάθει μέχρι και πότε έκλασε η Ελισάβετ)

Το Discovery Που εμεινε αν δει κανεις το προγραμμα του ειναι το μουφα History

δημοπρασιες-τα παντα στο σφυρι-κυνηγοι ακινητων (εχουν αυτα καμια σχεση με "Discovery") αλλα επειδη εκει ειναι στο πακετο με τα αλλα το κρατανε

Δεν θα κρινω αν το extreme channel και το History αξιζαν , αλλα απο τα 2 που προστεθηκαν στη θεση τους ηταν καλυτερα. Το πρωτο μονο κια μονο για το MANTRACKER αξιζε να μεινει για παντα στο πακετο του ΟΤΕ, το καναλι που μπηκε τελειως αδιαφορο - για αμερικανακια μονο - το δευτερο αξιζε να μεινει μονο και μονο για την καλυτερη εικονα που ειχε μαζι με το LUXETV - και δεθηκαμε με μερικες εκπομπες του και με μερικα προσωπα. Μπηκε στη θεση του ενα καναλι με απαραδεκτη εικονα χωρις υποτιτλους και οτι περιεχομενο και αν εχει οταν δεν εχει καλη εικονα και υποτιτλους ειναι αχρηστο. Αστοχες και οι 2 αλλαγες για μενα.

Το History ήταν κι αυτό ιστορικό κανάλι από την άποψη ότι έβλεπες ιστορικα αντικείμενα των Αμερικανών συλλεκτών, απλώς οι εκπομπές ήταν τύπου ριαλιτι, γι αυτό και το λέμε 'αμερικανιά'.

Κι εγώ το παρακολουθουσα κάποιες φορές χωρίς ωστόσο να είμαι και φαν. Καταλαβαίνω αυτούς που διαμαρτύρονται.

Όσο για το viasat είναι τεράστιο κανάλι και φοβερή κίνηση από τον ΟΤΕ.

Με υπότιτλους τι παίζει?
Αν δεν ήταν έτοιμοι ας περίμεναν...!!!!
Μια ζωή προχειρότητα .....