Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια δημοσκόπηση να δούμε πόσοι συμφωνούμε η διαφωνούμε με την αντικατάσταση του συγκεκριμένου καναλιού;
Το ποσοστό που αναφέρεις με το TLC δεν το θεωρώ 100% ακριβές καθωτι ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που το βλέπουν, και δεν είναι μόνο γυναίκες!
Νομιζω ή καλύτερη λύση θα ήταν να οργανώνει polls για τα κανάλια που θέλει να προσθέσει ή αφαιρέσει. Αυτό θα τον έφερνε και πιο κοντά στους πελάτες. Για εμένα π.χ θα ήταν σημαντικό να βάλει το viasat αλλά να κρατήσει το history, και να βάλει το #2 και το ci. Αυτό δεν σημαίνει ότι αντιπροσωπευω όλους τους τηλεθεατές.
Το IPTV που αναφέρθηκε, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην απόφαση για αφαίρεση καναλιών, αλλά στις προσθήκες, δεν προσφέρει καμία βοήθεια.
Κι εγω ξερω αλλους 5 τουλαχιστον που το βλεπουν παρεα με το Ε!
Οσον αφορα τα polls ομως ποιος πελατης, με την νεοελληνικη νοοτροπια που νας διακατεχει πλεον παντου, θα ελεγε: αφου δεν βλεπω το ταδε καναλι ας βγει. Ολοι θα ελεγαν να μπει το ενα και το αλλο κι ολα τα παλια ας παραμεινουν για να κανω ζαπινγκ οταν εχει διαφημισεις.
Τελικά φαίνεται ο οτε ακουσε τις γκρινιες καποιον οταν ειχε προσθεσει το History οτι το κανάλι εχει υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια και δεν κερδισε κατι η πλατφορμα του βαζοντας το...Και τωρα οι ιδιοι γκρινιαζουν που το εβγαλε και εβαλε ισως το καλυτερο Ιστορικό κανάλι.Αβυσσος η ψυχη του συνδρομητη.Καπιοι αλλοι γραφουν οτι πρεπει να προσθετει μια σωστή πλατφορμα συνεχεια καναλια χωρις να αφαιρεί.Αυτο δεν γινετε πουθενα,και το Sky Γερμανιας λ.χ. εχει βγαλει Καναλια ουκ ελαχιστες φορες.
Katsabidakia εάν έχεις κάποιον υπόψη που δεν ήθελε το history ενώ μετά το αποζητουσε, να τον αναφέρεις ονομαστικά, ειδάλλως η δικιά σου ψυχή ειναι άβυσσος και βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα. Μην ισοπεδωνεις για να εκφράσεις άποψη. Φιλικά πάντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.