Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Το promo δεν διαφημιζει μονο τα on demand αλλα γενικοτερα το προγραμμα...

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Αν ο ΟΤΕ είναι διατεθειμένος να πληρώσει για περισσότερους αναμεταδότες, νομίζω ότι το M7 Group (Kabelkiosk) θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη δέσμη Germany A, αδειάζοντας (προς όφελος του ΟΤΕ) αναμεταδότες από τη δέσμη Germany Ge, η οποία μοιράζεται χωρητικότητα με την Extended Greece.

Αν η Kabelkiosk ήθελε να καλύπτει μόνο τη Γερμανία θα το είχε κάνει μέχρι σήμερα, χρησιμοποιώντας το άδειο μέχρι σήμερα φάσμα 10700 V -€“ 10950 V.

Υποθέτω ότι για να μην το έχει κάνει σημαίνει ότι, θέλει να καλύπτει μεγαλύτερες γεωγραφικές περιοχές, όπως ακριβώς θέλει και ο ΟΤΕ.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

δεν εχουμε καμια πληροφορηση για το ποτε θα γινουν οι ανακαταταξεις καναλιων στον νεο αναμεταδοτη για να βγαλουμε συμπερασμα στην βελτιωση εικονας?

Υπάρχει καμία ενημέρωση για το ποτέ θα μπει το κανάλι του Αλαφούζου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Σύμφωνα με το frequency plan του Eutelsat 9B

http://frequencyplansatellites.altervista.org/Eutelsat/Eutelsat_9B.pdf

υπάρχει και η δέσμη Germany A (10700 V -€“ 10950 V), η οποία καλύπτει τη Γερμανία και διαθέτει 6 αναμεταδότες.

Αν ο ΟΤΕ είναι διατεθειμένος να πληρώσει για περισσότερους αναμεταδότες, νομίζω ότι το M7 Group (Kabelkiosk) θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη δέσμη Germany A, αδειάζοντας (προς όφελος του ΟΤΕ) αναμεταδότες από τη δέσμη Germany Ge, η οποία μοιράζεται χωρητικότητα με την Extended Greece.

E9B_Ku-band_German_Alt_A_downlink_coverage.jpg

Τέλος, συμφωνώ ότι ήταν λάθος η επέκταση της αρχικής δέσμης Greece σε Extended Greece. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί η επανάχρηση συχνοτήτων με τη δέσμη Germany GE (λόγω γεωγραφικής αλληλοκάλυψης) και οι διαθέσιμοι αναμεταδότες προς χρήση του ΟΤΕ να μειωθούν από 10 σε 5. Φαίνεται ότι ο ΟΤΕ ζητάει τους Έλληνες μετανάστες στην Ευρώπη, που φοβήθηκε ότι θα πάνε στη Nova...

The KabelKiosk platform services currently use over 270 independent cable network operators in Germany, Austria, Luxembourg, Liechtenstein and Switzerland.

Αυτές οι χώρες καλύπτονται από την Germany A. Το γεγονός πως το Kabelkiosk δεν έχει δορυφορικούς πελάτες αλλά χρησιμοποιείται μόνο για feed cable δικτύων κάνει ακόμα πιο περίεργο το γεγονός ότι δε χρησιμοποιεί την Germany A.

Παιδια επειδη με εχετε μπερδεψει λιγο εγω που θελω να παω ελβετια-ζυριχη τι πιατο θελω για οτε tv?

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Δεν γίνετε τη στιγμή που σου λένε ότι απαγορεύεται να βγάλεις το πακέτο εκτος Ελλάδος να εκπέμπουν σήμα σε όλη την Ευρώπη (για πιο λόγο?) και από τη στιγμή μάλιστα που όπως λες είχαν τη δυνατότητα να έχουν περισσοτερους αναμεταδότες εκπεποντας μονο στην Eλλάδα
Aλλα ως γνήσιοι Eλληνες θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκυλο χορτάτο

Τα περισσότερα ευρωπαικά δορυφορικά πακέτα έτσι λειτουργούν, καλώς η κακώς.

Δεν είναι πρωτοτυπία του ΟΤΕ.

Αν και αυτό έχει δημιουργήσει κάποια (μικρά προς το παρόν) προβλήματα στις μεταδόσεις της Premier League.

Μία λύση θα ήταν να βάλουν κάποια κανάλια σε αναμεταδότη ελληνικού beam (εφόσον υπάρχει).

Το σίγουρο είναι πως απαιτείται αύξηση του bitrate, τουλάχιστον στα βασικά sports και cinema.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

The KabelKiosk platform services currently use over 270 independent cable network operators in Germany, Austria, Luxembourg, Liechtenstein and Switzerland.

Αυτές οι χώρες καλύπτονται από την Germany A. Το γεγονός πως το Kabelkiosk δεν έχει δορυφορικούς πελάτες αλλά χρησιμοποιείται μόνο για feed cable δικτύων κάνει ακόμα πιο περίεργο το γεγονός ότι δε χρησιμοποιεί την Germany A.

Πολύ σωστά. H Μ7 Germany διαθέτει κανάλια μόνο σε καλωδιακά και IPTV δίκτυα (όχι απευθείας DTH υπηρεσίες σε πολίτες). Επομένως μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει τους 6 αναμεταδότες της δέσμης Germany A (ακόμα και για κάλυψη όλων των γερμανόφωνων χωρών της Κεντρικής Ευρώπης) και να αποδεσμεύσει αντίστοιχα 6 αναμεταδότες - συχνότητες στην Germany Ge, που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο ΟΤΕ μέσω της Extended Greece. Επομένως, νομίζω ότι διαθέσιμη χωρητικότητα στον Eutelsat 9B υπάρχει, αρκεί ο ΟΤΕ να θέλει να πληρώσει γι' αυτήν.

M7 Germany

M7 Group in Germany offers TV entertainment for cable and IP networks. M7 (the German brand operated by M7 Group SA Luxembourg) operates an independent and fully integrated digital TV program and service platform for Network Operators in Germany. The German platform provides turnkey ready TV wholesale products and enables simple and cost efficient distribution of German and multinational TV programs. M7 offers IPTV for CNOs and IPNOs including up to 140 fully licensed TV channels in HD quality, time shifted TV, Video on Demand and with multi-screen functionality.

http://www.m7group.eu/brands/

https://www.m7deutschland.de/privatkunden/

Last edited:

Το μεγαλο λαθος του ΟΤΕ δεν ειναι οι δεσμες.
Το μεγαλο λαθος του ΟΤΕ ειναι ο codec, θα επρεπε να ειχε προβλεψει μεταβαση σε HEVC, ειδικα τωρα που εκανε μεταβαση σε hybrid υπηρεσιες.
Ετσι, με 8 αναμεταδοτες θα ειχαμε εξαιρετικη ποιοτητα.

Απο κει και περα, το μελλον ειναι στο IPTV, υπο 2 προυποθεσεις
1. Vectoring
2. Καλυψη ανω του 90% του πληθυσμου με VDSL

Το μεγαλο λαθος του ΟΤΕ δεν ειναι οι δεσμες.
Το μεγαλο λαθος του ΟΤΕ ειναι ο codec, θα επρεπε να ειχε προβλεψει μεταβαση σε HEVC, ειδικα τωρα που εκανε μεταβαση σε hybrid υπηρεσιες.
Ετσι, με 8 αναμεταδοτες θα ειχαμε εξαιρετικη ποιοτητα.

Απο κει και περα, το μελλον ειναι στο IPTV, υπο 2 προυποθεσεις
1. Vectoring
2. Καλυψη ανω του 90% του πληθυσμου με VDSL
Πώς είναι το μέλλον που είναι πιο ακριβό

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πώς είναι το μέλλον που είναι πιο ακριβό

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν επιλεξει τετοια τιμολογιακη στρατηγικη.
Ομως αν συγκρινεις τις τεχνολογιες με τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους, κατα τη γνωμη μου το IPTV υπερεχει σημαντικα.
Αρκει να υπαρξει το καταλληλο περιβαλλον (τωρα δεν υπαρχει).

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν επιλεξει τετοια τιμολογιακη στρατηγικη.
Ομως αν συγκρινεις τις τεχνολογιες με τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους, κατα τη γνωμη μου το IPTV υπερεχει σημαντικα.
Αρκει να υπαρξει το καταλληλο περιβαλλον (τωρα δεν υπαρχει).
Λογικά μιλάς δεν χρειάζεται να πληρώνουν δορυφόρο. Αλλά το δορυφορικό δεν είναι πιο σταθερό σε σχέση με ίντερνετ που χαλάνε πιο συχνά οι γραμμές από καιρικά φαινόμενα

Λογικά μιλάς δεν χρειάζεται να πληρώνουν δορυφόρο. Αλλά το δορυφορικό δεν είναι πιο σταθερό σε σχέση με ίντερνετ που χαλάνε πιο συχνά οι γραμμές από καιρικά φαινόμενα

Δεν ειναι μονο η απεξαρτηση απο δορυφορικα feeds. Το IPTV ειναι πιο ευελικτο στο deployment και στη διαχειριση.

Όταν καλυφθεί το 90% με vdsl τότε η τιμή θα πέσει πιστεύω, όχι άμεσα αλλά θα πέσει.

Μπήκε και το cosmote sports nba στη θέση 300.

Χωρίς να φτάνει που είναι σιδηρόδρομος το όνομα το έχουν κολλήσει κιόλας COSMOTESPORTALLSTARGAME2017. Αυτό το πράγμα δεν διαβάζεται.

Χωρίς να φτάνει που είναι σιδηρόδρομος το όνομα το έχουν κολλήσει κιόλας COSMOTESPORTALLSTARGAME2017. Αυτό το πράγμα δεν διαβάζεται.
Έχουν σοβαρό πρόβλημα με το όνομα γενικά είναι μεγάλο

Ξεχασανε να βαλουν και το "hd" μεσα στο ονομα.