panoulhs30
New member
- 1 October 2016
- 35
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ
Το promo δεν διαφημιζει μονο τα on demand αλλα γενικοτερα το προγραμμα...
Το promo δεν διαφημιζει μονο τα on demand αλλα γενικοτερα το προγραμμα...
Αν ο ΟΤΕ είναι διατεθειμένος να πληρώσει για περισσότερους αναμεταδότες, νομίζω ότι το M7 Group (Kabelkiosk) θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη δέσμη Germany A, αδειάζοντας (προς όφελος του ΟΤΕ) αναμεταδότες από τη δέσμη Germany Ge, η οποία μοιράζεται χωρητικότητα με την Extended Greece.
Σύμφωνα με το frequency plan του Eutelsat 9B
http://frequencyplansatellites.altervista.org/Eutelsat/Eutelsat_9B.pdf
υπάρχει και η δέσμη Germany A (10700 V - 10950 V), η οποία καλύπτει τη Γερμανία και διαθέτει 6 αναμεταδότες.
Αν ο ΟΤΕ είναι διατεθειμένος να πληρώσει για περισσότερους αναμεταδότες, νομίζω ότι το M7 Group (Kabelkiosk) θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη δέσμη Germany A, αδειάζοντας (προς όφελος του ΟΤΕ) αναμεταδότες από τη δέσμη Germany Ge, η οποία μοιράζεται χωρητικότητα με την Extended Greece.
![]()
Τέλος, συμφωνώ ότι ήταν λάθος η επέκταση της αρχικής δέσμης Greece σε Extended Greece. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί η επανάχρηση συχνοτήτων με τη δέσμη Germany GE (λόγω γεωγραφικής αλληλοκάλυψης) και οι διαθέσιμοι αναμεταδότες προς χρήση του ΟΤΕ να μειωθούν από 10 σε 5. Φαίνεται ότι ο ΟΤΕ ζητάει τους Έλληνες μετανάστες στην Ευρώπη, που φοβήθηκε ότι θα πάνε στη Nova...
Δεν γίνετε τη στιγμή που σου λένε ότι απαγορεύεται να βγάλεις το πακέτο εκτος Ελλάδος να εκπέμπουν σήμα σε όλη την Ευρώπη (για πιο λόγο?) και από τη στιγμή μάλιστα που όπως λες είχαν τη δυνατότητα να έχουν περισσοτερους αναμεταδότες εκπεποντας μονο στην Eλλάδα
Aλλα ως γνήσιοι Eλληνες θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκυλο χορτάτο
The KabelKiosk platform services currently use over 270 independent cable network operators in Germany, Austria, Luxembourg, Liechtenstein and Switzerland.
Αυτές οι χώρες καλύπτονται από την Germany A. Το γεγονός πως το Kabelkiosk δεν έχει δορυφορικούς πελάτες αλλά χρησιμοποιείται μόνο για feed cable δικτύων κάνει ακόμα πιο περίεργο το γεγονός ότι δε χρησιμοποιεί την Germany A.
Πώς είναι το μέλλον που είναι πιο ακριβόΤο μεγαλο λαθος του ΟΤΕ δεν ειναι οι δεσμες.
Το μεγαλο λαθος του ΟΤΕ ειναι ο codec, θα επρεπε να ειχε προβλεψει μεταβαση σε HEVC, ειδικα τωρα που εκανε μεταβαση σε hybrid υπηρεσιες.
Ετσι, με 8 αναμεταδοτες θα ειχαμε εξαιρετικη ποιοτητα.
Απο κει και περα, το μελλον ειναι στο IPTV, υπο 2 προυποθεσεις
1. Vectoring
2. Καλυψη ανω του 90% του πληθυσμου με VDSL
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν επιλεξει τετοια τιμολογιακη στρατηγικη.Πώς είναι το μέλλον που είναι πιο ακριβό
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικά μιλάς δεν χρειάζεται να πληρώνουν δορυφόρο. Αλλά το δορυφορικό δεν είναι πιο σταθερό σε σχέση με ίντερνετ που χαλάνε πιο συχνά οι γραμμές από καιρικά φαινόμεναΔεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν επιλεξει τετοια τιμολογιακη στρατηγικη.
Ομως αν συγκρινεις τις τεχνολογιες με τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα τους, κατα τη γνωμη μου το IPTV υπερεχει σημαντικα.
Αρκει να υπαρξει το καταλληλο περιβαλλον (τωρα δεν υπαρχει).
Λογικά μιλάς δεν χρειάζεται να πληρώνουν δορυφόρο. Αλλά το δορυφορικό δεν είναι πιο σταθερό σε σχέση με ίντερνετ που χαλάνε πιο συχνά οι γραμμές από καιρικά φαινόμενα
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουν σοβαρό πρόβλημα με το όνομα γενικά είναι μεγάλοΧωρίς να φτάνει που είναι σιδηρόδρομος το όνομα το έχουν κολλήσει κιόλας COSMOTESPORTALLSTARGAME2017. Αυτό το πράγμα δεν διαβάζεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.