loukas2010
Senior Member
- 1 April 2010
- 308
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ
Να μην σ´αρέσουν το καταλαβαίνω αλλά, μη μιλάς για τους άλλους!!!
Αν ψάχνεις λίγο τη τηλεθέαση που έχουνε τα eurosport συνολικά σε όλη την Ευρώπη για παράδειγμα όταν δείχνουνε ποδήλατο όπως χτες ή σκι το χειμώνα θα καταλαβαίνεις πιστεύω σε τι επίπεδο είναι τα eurosport σε όλη την Ευρώπη. Αν είσαι αξιόπιστη πλατφόρμα έχεις τα eurosport, τέρμα και παύλα!
Τι λες τώρα!Καλά εντάξει κόψε κάτι τώρα! Αν σε διάβασει κανείς και δεν ξέρει θα νομίζει οτι όλοι οι Έλληνες βλέπουν eurosport από το πρωι ως το βράδυ και όλα τα άλλα κανάλια δεν τα βλέπει κανείς! Προσωπικά δεν τα έχω δει ποτέ γιατί τα θεωρώ μπούρδα και όσους ξέρω δεν νομίζω να έχουν δει και καμια φορά eurosport! Όσον αφορά τα discovery οντως είναι απώλεια, αν και δεν τα πολυεβλεπα, αλλά ελπίζω να αντικατασταθούν από ανάλογα!
Να μην σ´αρέσουν το καταλαβαίνω αλλά, μη μιλάς για τους άλλους!!!
Αν ψάχνεις λίγο τη τηλεθέαση που έχουνε τα eurosport συνολικά σε όλη την Ευρώπη για παράδειγμα όταν δείχνουνε ποδήλατο όπως χτες ή σκι το χειμώνα θα καταλαβαίνεις πιστεύω σε τι επίπεδο είναι τα eurosport σε όλη την Ευρώπη. Αν είσαι αξιόπιστη πλατφόρμα έχεις τα eurosport, τέρμα και παύλα!