Και εγώ με 4μβ ταχύτητα στο ίντερνετ Πώς κάνω;https://gr.eurosportplayer.com/even...-kingdom/0f9a3b16-0b4f-42a5-855c-3844c73fc846 Επειδή γίνεται πολλή φασαρία για το τιποτα υπαρχει και η παρακατω λυση στο link official και με ελληνικο σχολιασμο οτι καλυτερο
https://gr.eurosportplayer.com/even...-kingdom/0f9a3b16-0b4f-42a5-855c-3844c73fc846 Επειδή γίνεται πολλή φασαρία για το τιποτα υπαρχει και η παρακατω λυση στο link official και με ελληνικο σχολιασμο οτι καλυτερο
Aπο την αλλη εχασε φετος μετα απο πολυχρονη παρουσια και το coppa libertadores που ειχε πολυ περισσοτερους φιλους-ποιοτητα απο το πορτογαλλικο.Αυτό που λες είναι πολύ σχετικό. Γιατί πχ ο ΟΤΕ φέτος πρόσθεσε το πορτογαλικό πρωτάθλημα που δεν το είχες πέρσι.
Οι αγώνες του libertadores δε γίνονται μεταμεσονύκτια; Μήπως το συμπέρασμα σου είναι λιγάκι αυθαίρετο;Aπο την αλλη εχασε φετος μετα απο πολυχρονη παρουσια και το coppa libertadores που ειχε πολυ περισσοτερους φιλους-ποιοτητα απο το πορτογαλλικο.
Και μονο που θα δεις ποσοι παροχοι μεταδιδουν coppa libertadores απανταει στο ερωτημα σου.Πολυ μεγαλυτερο το βαρος της διοργανωσης της λατινικης αμερικης και προφανως ηθελε περισσοτερα χρηματα σε σχεση με το πορτογαλλικο.Οι αγώνες του libertadores δε γίνονται μεταμεσονύκτια; Μήπως το συμπέρασμα σου είναι λιγάκι αυθαίρετο;
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σεβομαι την αποψη σου και δεν προσπαθω να σου επιβαλλω την δικη μου.Ειναι ομως ξεκαθαρο με βαση τους παροχους στην Ευρωπη οτι το coppa libertadorew ειναι πιο βαρυ χαρτι σε σχεση με το πορτογαλλικο και με πολυ μεγαλυτερη απηχηση σε φιλαθλους απο το πορτογαλλικο.Δεν ξέρω αν ειναι πιο ακριβά η οχι, ούτε και εσύ πιστεύω το γνωρίζεις. Αγώνες ομως που γίνονται στις 2 και στις τρεις τα ξημερώματα αποκλείεται να είναι πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα τουλάχιστον απο ενα πρωτάθλημα που διεξάγεται σε ώρες που μπορεί να το παρακολουθήσει ζωντανά ενας φίλαθλος, που συμμετέχουν σε αυτό έλληνες, που εχει ομάδες που αγωνίζονται στο champions κ στο europa league.
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι βρε, κουβέντα κάνουμε. Δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους. Όλες οι απόψεις δεκτές.Σεβομαι την αποψη σου και δεν προσπαθω να σου επιβαλλω την δικη μου.Ειναι ομως ξεκαθαρο με βαση τους παροχους στην Ευρωπη οτι το coppa libertadorew ειναι πιο βαρυ χαρτι σε σχεση με το πορτογαλλικο και με πολυ μεγαλυτερη απηχηση σε φιλαθλους απο το πορτογαλλικο.
Σοβαρά; Μήπως κάνεις λάθος; Ας επιβεβαιώσει κάποιος ακόμη συνδρομητής αν συμβαίνει αυτό!Ποια ποδοσφαιρα και ποια ντοκιμαντέρ ρε παιδια, σημερα βγαλανε το "baby tv" εδω να δειτε κλαμα.....![]()
τι εννοεις?παιζει κανονικα το καναλι.παιζει κ δεν ειναι αστειο γιατι παει πακετο με φοχ καιi nat geo μην παθουμε καμια πλακαΠοια ποδοσφαιρα και ποια ντοκιμαντέρ ρε παιδια, σημερα βγαλανε το "baby tv" εδω να δειτε κλαμα.....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.