Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Αχ ναι τέλεια!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
''COSMOTE CINEMA CHRISTMAS

Η COSMOTE TV φέρνει το νέο χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD με 95 ταινίες, μεταξύ των οποίων δημοφιλή blockbusters, εορταστικές ταινίες και ταινίες κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους, από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, όπως τα Walt Disney Studios, η 20th Century FOX, η NBC/Universal κ.ά., όλα σε high definition.

Το pop up κανάλι κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και μείνει στον ‛αέρα’ έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου.

Με τρεις ζώνες καθημερινά, Fantasy Tales στις 18.00, Family Tales 20.00 και Christmas Tales στις 22.30, το πρόγραμμα του COSMOTE CINEMA Christmas HD θα περιλαμβάνει ταινίες για όλα τα γούστα.''

https://www.cosmote.gr/cosmotetv/re...portal%2Fresidential%2Fcontent%2Fall_channels
 
Μπήκαν τα νέα περιφερειακά κανάλια και μεταφέρθηκε το Μακεδονία Tv στη 112 θέση μαζί με τα εθνικά κανάλια.
 
Επιτελους το μακεδονια πηρε την θεση που του αξιζε εστω κ μετα απο χρονια.εξ αρχης ηταν λαθος η τοποθετηση του αλλα ισως λογω της τοποθετησης ειχε μικροτερο κοστος.bitrate ιδιο του δωσανε η διορθώθηκε;ειδε κανεις;
 
#pamaio74 βλέπεις καμιά βελτίωση εικόνας γενικά στα κανάλια γιατί είμαι δουλειά και δεν μπορώ να δω; Ειδικά στα sports... Κάποιος άλλος που βλέπει..;
 
Αισθητή η διαφορά! Επιτέλους!Παρόλο που από τα εθνικά κανάλια βλέπω μόνο τα πρωινά ειδησεογραφικά και κάνα αγώνα στην ΕΡΤ.
 
Επιτέλους. Να βλέπουμε καμία ταινιάρα στο σταρ σε HD. Βάλτε και το replay σε HD τώρα. Εγώ έχω σκληρό και θα τα γράφω όσοι δεν έχουν θα συμβιβαστούν στην sd ποιότητα.
 
Καλό νέο η προσθήκη των HD....Έχουμε μήπως καμιά βελτίωση και στα υπόλοιπα κανάλια, ειδικά τα αθλητικά....; Τι βλέπετε γιατί δουλεύω...
 
Τσεκαρα λιγο τα HD που μπηκαν σε 55αρα και δειχνουν εξαιρετικα. Το δε σταρ εχει την καλυτερη ποιοτητα. Καιρος ηταν να μπουνε αργησαν κοντα 2 χρονια. Αν μπει νεος αναμεταδοτης θα δουμε ωραια πραγματα σε bitrate και στα cinema καναλια. Απο sports δεν γνωριζω εχω μονο cinema pack.
 
Μάλλον έχετε δορυφορική καθώς στο ευρυζωνικο ακόμα τα SD έχει....

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

βρε λες να ενεργοποιησαν τον νεο αναμεταδοτη ?
Δεν φαίνεται κάτι στο Kingsat? Εξαιρετική ποιότητα πάντως καλύτερα από της digea ψηφιακά μου φαίνονται.
 
Μπράβο... Άντε και το Μακεδονία σε HD...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk