Μακάρι κάποια στιγμή να βάλουν και το Boomerang.
Tα παιδιά μας
Και μένα οι μικρές μια που είδαν το vod cartoon network και μια που το παράτησαν. Εντελώς αδιάφορο και με άσχημα χαρακτηριστικά τα καρτούν τους γνώμη μου. Ελπίζω μετά τη συνεργασία με το δίκτυο Turner να μπει από το Γενάρη και αυτό.Υπάρχει καναλι που να έχει πολλά κλασικά παιδικά όπως τα είχε η ΕΡΤ στη δεκαετία του 80?Έβαλα στο γιο μου κάτι από το cartoon network και στα 10 λεπτά μου είπε να το βγάλω και να βάλω Disney Junior.
Και μένα οι μικρές μια που είδαν το vod cartoon network και μια που το παράτησαν. Εντελώς αδιάφορο και με άσχημα χαρακτηριστικά τα καρτούν τους γνώμη μου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν ολα τα Ντίσνεϊ,LΡοζ πανθηρας,Τομ και Τζερι,Κογιότ,Ποπαι,Γούντι,Μπαγκς Μπανι,Looney Tunes Στρουμφακισ,Οδύσσεια Διαστήματος,διαφορΑ με μαριονέτες,Μuppets και ότι υπάρχει με σούπερ ήρωες συν κάνα δύο από τα σύγχρονα Ποιο καναλι τα έχει όλα αυτά?Ας έκαναν vod το boomerang και να ανέβαζαν ροζ πάνθηρα και Τομ και Τζέρι να δεις πόσα "παιδάκια" θα το έβλεπαν... Εγώ πάντως θα καθόμουν πρώτος
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έεεε όλα;;; Μόνο στο KodiΈχουμε και λέμε λοιπόν ολα τα Ντίσνεϊ,LΡοζ πανθηρας,Τομ και Τζερι,Κογιότ,Ποπαι,Γούντι,Μπαγκς Μπανι,Looney Tunes Στρουμφακισ,Οδύσσεια Διαστήματος,διαφορΑ με μαριονέτες,Μuppets και ότι υπάρχει με σούπερ ήρωες συν κάνα δύο από τα σύγχρονα Ποιο καναλι τα έχει όλα αυτά?![]()

Το διάβασες κάπου;
Το διάβασες κάπου;
Εδώ:https://rexsat.blogspot.com/2018/04/1404-eutelsat-9b-9e-highlights-enjoytv.html
το δείχνει στην εικόνα.
μπηκε στην θεση 200
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.