Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Μακάρι κάποια στιγμή να βάλουν και το Boomerang.

Μακάρι κάποια στιγμή να βάλουν και το Boomerang.

Μακάρι, είναι κανάλι που το βλέπουν και μεγαλύτεροι σε ηλικία όχι μόνο παιδιά.
Και καλύτερα το Boomerang HD, η SD έκδοση του Βoomerang EMEA δεν έχει καθόλου καλή εικόνα.
Πάντως στον Eutelsat 21B υπάρχει ήδη το Boomerang HD με ελληνική γλώσσα ήχου.
Τα ελληνικά μπήκαν αρχές Νοεμβρίου.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Τα παιδικά είναι και για ... μεγαλύτερα παιδιά!

Υπάρχει καναλι που να έχει πολλά κλασικά παιδικά όπως τα είχε η ΕΡΤ στη δεκαετία του 80?Έβαλα στο γιο μου κάτι από το cartoon network και στα 10 λεπτά μου είπε να το βγάλω και να βάλω Disney Junior.

Υπάρχει καναλι που να έχει πολλά κλασικά παιδικά όπως τα είχε η ΕΡΤ στη δεκαετία του 80?Έβαλα στο γιο μου κάτι από το cartoon network και στα 10 λεπτά μου είπε να το βγάλω και να βάλω Disney Junior.
Και μένα οι μικρές μια που είδαν το vod cartoon network και μια που το παράτησαν. Εντελώς αδιάφορο και με άσχημα χαρακτηριστικά τα καρτούν τους γνώμη μου. Ελπίζω μετά τη συνεργασία με το δίκτυο Turner να μπει από το Γενάρη και αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και μένα οι μικρές μια που είδαν το vod cartoon network και μια που το παράτησαν. Εντελώς αδιάφορο και με άσχημα χαρακτηριστικά τα καρτούν τους γνώμη μου.

Την ίδια αντίδραση είχαν και τα δικά μου παιδιά. Ουτε καν σημασία δεν τους έδωσαν.

Ας έκαναν vod το boomerang και να ανέβαζαν ροζ πάνθηρα και Τομ και Τζέρι να δεις πόσα "παιδάκια" θα το έβλεπαν... Εγώ πάντως θα καθόμουν πρώτος

+1 πιστεύω ότι το boomerang θα ήταν πολύ καλή πρόσθεση. Έχει πέραση και σε μεγάλους γιατί θυμίζει παιδικά χρόνια.

Ας έκαναν vod το boomerang και να ανέβαζαν ροζ πάνθηρα και Τομ και Τζέρι να δεις πόσα "παιδάκια" θα το έβλεπαν... Εγώ πάντως θα καθόμουν πρώτος

Έχουμε και λέμε λοιπόν ολα τα Ντίσνεϊ,LΡοζ πανθηρας,Τομ και Τζερι,Κογιότ,Ποπαι,Γούντι,Μπαγκς Μπανι,Looney Tunes Στρουμφακισ,Οδύσσεια Διαστήματος,διαφορΑ με μαριονέτες,Μuppets και ότι υπάρχει με σούπερ ήρωες συν κάνα δύο από τα σύγχρονα Ποιο καναλι τα έχει όλα αυτά?😁

Boomerang μονόδρομος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε και λέμε λοιπόν ολα τα Ντίσνεϊ,LΡοζ πανθηρας,Τομ και Τζερι,Κογιότ,Ποπαι,Γούντι,Μπαγκς Μπανι,Looney Tunes Στρουμφακισ,Οδύσσεια Διαστήματος,διαφορΑ με μαριονέτες,Μuppets και ότι υπάρχει με σούπερ ήρωες συν κάνα δύο από τα σύγχρονα Ποιο καναλι τα έχει όλα αυτά?
Έεεε όλα;;; Μόνο στο Kodi

Το κανάλι COSMOTE Cinema Xmas HD από 8/12-6/1!

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Το διάβασες κάπου;

Αντε να δούμε θα μπούνε τα HD αρχές Δεκεμβρίου?