Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση: το Mega δε θα έπρεπε να εμφανίζεται αυτόματα στη θέση 112; Σε εμένα δεν εμφανίζεται καθόλου στην τηλεόραση, αλλά το έχει κανονικά στο Smart remote app στο κινητό. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στην τηλεόραση;

Κάνε μια επανεκκίνηση του δέκτη του ΟΤΕ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Κάνε μια επανεκκίνηση του δέκτη του ΟΤΕ...

Το έκανα, αλλά δυστυχώς τίποτα!

Πήγαινε menu > ρυθμίσεις > ρυθμίσεις σήματος > δορυφορικά κανάλια > αναζήτηση και περίμενε να τελειώσει. Αν σε ρωτήσει για αναμεταδοτη, άσε ΟΤΕ1.

Πήγαινε menu > ρυθμίσεις > ρυθμίσεις σήματος > δορυφορικά κανάλια > αναζήτηση και περίμενε να τελειώσει. Αν σε ρωτήσει για αναμεταδοτη, άσε ΟΤΕ1.

Σε ευχαριστώ, το δοκίμασα. Τίποτα δυστυχώς. Θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα.

Κανε ένα reset τον δέκτη σου. Με αναζήτηση καναλιών έπρεπε να βρει τα νέα κανάλια.

Σε ευχαριστώ, το δοκίμασα. Τίποτα δυστυχώς. Θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα.

Το προσπάθησα ξανά και όλα ΟΚ! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!

Και άλλο pop up κανάλι 4 έως 20 Απριλίου.
Cosmote Cinema Princess Stories.
Οκ, το έχουν παρακάνει. Καλύτερα να δώσουν περισσότερο βάρος στον εμπλουτισμό του δωρεάν on demand, παρά να μας πετάνε τυράκια των λίγων εβδομάδων.

Και άλλο pop up κανάλι 4 έως 20 Απριλίου.
Cosmote Cinema Princess Stories.
Οκ, το έχουν παρακάνει. Καλύτερα να δώσουν περισσότερο βάρος στον εμπλουτισμό του δωρεάν on demand, παρά να μας πετάνε τυράκια των λίγων εβδομάδων.
Είναι μια πετυχημένη πρακτική που ακολουθείται απο παρόχους σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα κανάλια συνήθως είναι διαθέσιμα σε ολη η σε αρκετα εκτεταμένη βάση συνδρομητών. Ακόμη, ας μη ξεχνάμε πως αυτοί που εχουν πρόσβαση στις on demand βιβλιοθήκες είναι όσοι εχουν συνδέσει δέκτες με ρούτερ, αριθμός που δε πρέπει να ξεπερνά τις 150 με 200.000.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ετσι κανουν ολες οι πλατφορμες (βλεπε SKY UK,DE,IT)

Δεν διαφωνώ ούτε απορρίπτω. Άλλωστε κανάλια όπως των Oscar, των Χριστουγέννων ή του Star Wars τα παρακολούθησα πάρα πολύ. Αυτό που θα είχε όμως περισσότερο νόημα, θα ήταν, αντί να μπαίνουν σε pop up κανάλια κάποιες ταινίες μεγάλων στούντιο, να μένουν περισσότερο καιρό στο tv plus. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή οι ταινίες της Disney και της Universal κατεβαίνουν ύστερα από μόλις ένα μήνα, ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν και σειρές με λειψούς κύκλους.

Συμφωνώ με τον προηγούμενο. Πρέπει στις σειρές να υπάρχουν όλοι οι κύκλοι, καθώς επίσης ότι υπάρχουν σειρές διαμάντια, οι οποίες δεν παίζουν από κανέναν άλλο πάροχο στην Ελλάδα.

Συμφωνώ με τον προηγούμενο. Πρέπει στις σειρές να υπάρχουν όλοι οι κύκλοι, καθώς επίσης ότι υπάρχουν σειρές διαμάντια, οι οποίες δεν παίζουν από κανέναν άλλο πάροχο στην Ελλάδα.

Καταλαβαίνετε όμως ότι είναι ακριβά να ανανεώνεις κύκλους σειρών; Σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει καν τρόπος ανανέωσης αφού οι εταιρείες ζητάνε μεγάλα ποσά. Ειδικά σε δημοφιλείς σειρές. Ούτε και μένα μου αρέσει αλλά δυστυχώς μερικές φορές είναι αδύνατο αυτό.

Mας φλομωσες στα pop up cosmote.
Οι πλατφορμες του εξωτερικου που το κανουν εχουν και μια αραδα παραπανω καναλιων στις κατηγοριες τους και προσθετουν κ τα pop up.
Φυσικα δεν ανεφερε κανεις οτι ειναι η πιο φθηνή λυση το pop up,το οτι ειναι εφημερη δεν χρειάζεται ουτε καν συζήτηση περαιτέρω

Παιδιά καλημέρα! Μόλις εχθές παρέλαβα το cosmote ott και παρατήρησα πως δεν υπάρχουν τα ελληνικά περιφεριακα κανάλια. Τα απεσυραν ?