Κάνε μια επανεκκίνηση του δέκτη του ΟΤΕ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήγαινε menu > ρυθμίσεις > ρυθμίσεις σήματος > δορυφορικά κανάλια > αναζήτηση και περίμενε να τελειώσει. Αν σε ρωτήσει για αναμεταδοτη, άσε ΟΤΕ1.
Σε ευχαριστώ, το δοκίμασα. Τίποτα δυστυχώς. Θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα.
Είναι μια πετυχημένη πρακτική που ακολουθείται απο παρόχους σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα κανάλια συνήθως είναι διαθέσιμα σε ολη η σε αρκετα εκτεταμένη βάση συνδρομητών. Ακόμη, ας μη ξεχνάμε πως αυτοί που εχουν πρόσβαση στις on demand βιβλιοθήκες είναι όσοι εχουν συνδέσει δέκτες με ρούτερ, αριθμός που δε πρέπει να ξεπερνά τις 150 με 200.000.Και άλλο pop up κανάλι 4 έως 20 Απριλίου.
Cosmote Cinema Princess Stories.
Οκ, το έχουν παρακάνει. Καλύτερα να δώσουν περισσότερο βάρος στον εμπλουτισμό του δωρεάν on demand, παρά να μας πετάνε τυράκια των λίγων εβδομάδων.
Ετσι κανουν ολες οι πλατφορμες (βλεπε SKY UK,DE,IT)
Καταλαβαίνετε όμως ότι είναι ακριβά να ανανεώνεις κύκλους σειρών; Σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει καν τρόπος ανανέωσης αφού οι εταιρείες ζητάνε μεγάλα ποσά. Ειδικά σε δημοφιλείς σειρές. Ούτε και μένα μου αρέσει αλλά δυστυχώς μερικές φορές είναι αδύνατο αυτό.Συμφωνώ με τον προηγούμενο. Πρέπει στις σειρές να υπάρχουν όλοι οι κύκλοι, καθώς επίσης ότι υπάρχουν σειρές διαμάντια, οι οποίες δεν παίζουν από κανέναν άλλο πάροχο στην Ελλάδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.