Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με το kingofsat, στην συχνότητα 12380 V 84 εκτός από τα Ant1,Mad,Otesport2 Hd και Οtesport4 υπάρχουν άλλα 6 test κανάλια.
4 sd κανάλια με χαμηλό bitrate μάλλον για τα περιφερειακά.
2 HD κανάλια ,το ένα με μεγάλο bitrate και το άλλο με μικρότερο.

@AFam
Δεν είμαι εκπρόσωπος του ΟΤΕ και η θέση μου ειναι πολύ δύσκολη.οτι μπορω να δώσω απο πληροφορίες θα δίνω όπως καταλαβαίνεις :)

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Φίλε dream21 υπάρχει έστω και ενα ενδεχόμενο να δούμε histori channel?Αν μπορείς πες μας κατι σχετικό για αυτό το κανάλι το περιμένω για να κόψω τη nova.
ΟΤΕ ΔΩΣΕ HISTORY HD ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ..

Last edited by a moderator:

@AFam
Δεν είμαι εκπρόσωπος του ΟΤΕ και η θέση μου ειναι πολύ δύσκολη.οτι μπορω να δώσω απο πληροφορίες θα δίνω όπως καταλαβαίνεις :)

Δεν έγραψα πουθενά ότι είσαι εκπρόσωπος.... μη τσιμπάς !!!!

@dream21. Είσαι σίγουρα ο άγιος Βασίλης και μας προαναγγέλεις συνεχώς δωράκια !!! :108:

Επιβεβαίωση της είδησης του περιοδικού Digital TV info, πριν απο λίγο μπήκε και το Travel Channel HD!

ch2_2012-12-05-14-07-15-0343.jpg

ch2_2012-12-05-14-08-07-0218.jpg

www.digitaltvinfo.gr

εγω γιατι δεν μπορω να βρω TRAVEL CHANNEL βρε παιδια?

στη θέση 406 είναι φίλε

Φίλε dream21 υπάρχει έστω και ενα ενδεχόμενο να δούμε histori channel?Αν μπορείς πες μας κατι σχετικό για αυτό το κανάλι το περιμένω για να κόψω τη nova.
ΟΤΕ ΔΩΣΕ HISTORY HD ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ..

με history και cnn ολα τελειωσανε δεν θελω τιποτε αλλο. αλλα και τωρα με το travel και τις προσθηκες αντ1 cinema σπορ κλπ ειναι παλι ολα καλα. νομιζω οτι η οτεtv ηρθε για να μεινει σε εμενα.
ασχετο αλλα σχετικο αν διαβαζει καποιος της nova μηπως εφτασε η ωρα να δωσετε δωρεαν τα hd στους πελατες σας μπας και σωσετε την κατασταση. καλυτερα να χασεις 5 ευρω παρα 50.
για να μην πω οτι θεωρουν το ερτhd extra.(κωμικοτραγικο)

Καλά αυτό το ότι με 19,90 έχουμε μπάλα κρύσταλλο σήμερα (και κάθε Τετάρτη του CH L), και ο άλλος με 61 ευρώ μένει στο SD πρέπει να είναι αχώνευτο...

Χθες βράδυ είδα ένα trailer του animal HD σε ένα κανάλι(δεν θυμάμαι ποιο!!!). Μήπως το βάλουν; Γνωρίζει κάποιος;

Καλά ο ΟΤΕ πλέον τα σπάει!!!! 1ος και πλέον χωρίς δευτερο! Όχι γιατί ο δεύτερος δεν υπάρχει αλλά γιατί ο ΟΤΕ έχει φύγει μίλια μακριά!:SFGSFGSF:

Αν μπει Animal + History κόβω την Nova χθες και μένω μόνο με τον ΟΤΕ.

Κάτι μου λέει ότι έρχονται και άλλα....
Έχω προαίσθημα.
(Σε λίγο θα δούμε και novasport1 και novacinema1:smash:)