Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πλέον προτείνω σε όλους τους συναδέλφους το πακέτο του ΟΤΕ. Με τις πολιτικές της η Νova απομακρύνει τους εν ενεργεία πελάτες της και επικεντρώνετε σε νέους με αμφίβολα αποτελέσματα κατά την άποψη μου, και για να μην παρεξηγηθώ μέχρι σήμερα είμαι συνδρομητής και στις 2 πλατφόρμες αλλά με τον καινούργιο χρόνο μόνο σε μία, μπορείτε να μαντέψετε;

Last edited by a moderator:
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Χθες βράδυ είδα ένα trailer του animal HD σε ένα κανάλι(δεν θυμάμαι ποιο!!!). Μήπως το βάλουν; Γνωρίζει κάποιος;

ειναι διαφημιση στο ID γιατι ειναι στον ιδιο ομιλο.δεν εχει καποια σχεση με προσθηκη.τουλαχιστον ακομα γιατι βρεχει προσθηκες πλεον

dream 21 fan club λεμε τωρα

Κάτι μου λέει ότι έρχονται και άλλα....
Έχω προαίσθημα.
(Σε λίγο θα δούμε και novasport1 και novacinema1:smash:)

xaxaxaxaxaxa

Last edited by a moderator:

Συγχαρητήρια στον Οτε και δεν το λέω τώρα . . .Το φωνάζω εδώ και 14 μήνες.Ήμουν από τους πρώτους που είχα γίνει συνδρομητής.Κάποια στιγμή είχε ακουστή κάτι και για το E! Entertainment.
Έχουμε κανά νέο ;(έχομεν και γυναίκες)

To travel δεν έχει υπότιτλους! Ελπίζω να προστεθούν σύντομα! Να έβαζε και 5.1 στο cinema! To τέλειο!

πρέπει να έχουν χάσει τον μπούσουλα τους εκεί στην nova με της συνεχείς Προσθήκες Καναλιών του Οτε...Κατά τα αλλα,κάποια σαΐνια θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι "δεν βγαίνει ο ΟΤΕ".Βγαίνει και Παραβγαίνει...Και Αν είχαν και την Επιθετική Διαφημιστική Πολιτική της nova,θα είχαν διπλάσιους Συνδρομητές.Αλλα σε αυτό το θέμα πάσχουν,δεν έχουν καταλληλους Διαφημιστές φαντάζομαι

Δε γίνονται όλα μαζί. Πρώτα τελειοποιεις το πακέτο κ μετά κανείς φουλ επίθεση. Αλλά τι να κάνει παραπάνω; 20 ευρώ φουλ πακέτο έχει κ έχει γεμίσει hd! Είναι καλό που προστίθενται hd ποιοτικά κανάλια.

Αντε η καλύτερη σου ήταν αυτή η προσθήκη.

Από τις 17.00 που το διάβασα,έχω κολλήσει στο Travel.Μου είχε λείψει από τότε που έκοψα τη Νοβα!

Ξέρουμε αν θα παίξει καμιά προσφορά για τα χριστούγεννα?

έχουν το ίδιο πρόγραμμα με το sd ? όντως το travell είναι αρκετά καλό κανάλι...!

Οι μισοί μη συνδρομητές προσφορά περιμένουν.
(Βάλτε ΟΤΕtv το 2012 και πληρώστε το 2013 με 2-3 μήνες δώρο και ατελείωτα HD κανάλια μόνο με 19,90 - έδωσα και ιδέα για διαφημιστικό σποτ)

Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του για το ποια κανάλια τον εκφράζουν καλύτερα και σύμφωνα με αυτό προχωράει στο να γίνει συνδρομητής στην εκάστοτε πλατφόρμα. Σίγουρα οι μέχρι τώρα κινήσεις του ΟΤΕ σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος κάνουν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα ιδιαίτερα ελκυστική. Το Travel Channel είναι σίγουρα ένα από τα πιο αξιόλογα κανάλια, ιδιαίτερα σε αυτούς που τους αρέσουν τα ταξίδια, όπως εγώ για παράδειγμα. Περιμένω όμως κι άλλες δυνατές κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά (TCM, Boomerang, Disney Cinemagic, Military history).