Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ωστόσο χάθηκε κ το διαφημιστικό του Showcase...1-2 φορές το έπαιξε στο sport hd πριν κάμποσες μέρες....και από τότε τπτ...

Αρα κατι παιζει με το συγκεκριμενο καναλι, ο ΟΤΕ συνηθως απο την αρχη λειτουργιας του δορυφορικου οτι tests επαιζαν στους πομπους (που του αναλογουν) μετα το πολυ απο μια εβδομαδα τα εδινε στους συνδρομιτες του.Αυτο το test εχει στην 12264 πανω απο 3 βδομαδες.Προσωπικη αποψη ειναι οτι μαλλον θα αργησουμε να δουμε αυτο το καναλι.Αν λοιπον ο ΟΤΕ συνεχισει με αυτη την αργοπορια να ανεβαζει καναλια δεν βλεπω να παιρνει μεγαλο μεριδιο απο την αγορα τον τηλεθεατων.Υ.Γ ειμαι συνδρομιτης του ΟΤΕ και (γκρινιαζω) μπας και μπορεσει και γινει η υπηρεσια καλυτερη για ολους τους συνδρομιτες του.

Παντα φιλικα

Αρα κατι παιζει με το συγκεκριμενο καναλι, ο ΟΤΕ συνηθως απο την αρχη λειτουργιας του δορυφορικου οτι tests επαιζαν στους πομπους (που του αναλογουν) μετα το πολυ απο μια εβδομαδα τα εδινε στους συνδρομιτες του.Αυτο το test εχει στην 12264 πανω απο 3 βδομαδες.Προσωπικη αποψη ειναι οτι μαλλον θα αργησουμε να δουμε αυτο το καναλι.Αν λοιπον ο ΟΤΕ συνεχισει με αυτη την αργοπορια να ανεβαζει καναλια δεν βλεπω να παιρνει μεγαλο μεριδιο απο την αγορα τον τηλεθεατων.Υ.Γ ειμαι συνδρομιτης του ΟΤΕ και (γκρινιαζω) μπας και μπορεσει και γινει η υπηρεσια καλυτερη για ολους τους συνδρομιτες του.

Παντα φιλικα

εγω παντως με ενα εικοσαρικο το μηνα δεν εχω και πολλες απαιτησεις για προσθηκες και να γκρινιαζω.ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΒΑ.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Παιδία μια χαρά το ξεκίνησαν και το discovery hd showcase προστέθηκε σήμερα μαζί με το οτε cinema

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

εγω παντως με ενα εικοσαρικο το μηνα δεν εχω και πολλες απαιτησεις για προσθηκες και να γκρινιαζω.ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΒΑ.
Άρχισαν από τη νόβα μείωση τιμών και μάλιστα θεαματική? Έχω χάσει επεισόδια? Τόσο πολύ φοβήθηκαν από το ΟΤΕcinema?

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ρε φίλε πολυ ειρωνεία, σου έχουνε πει ποτε πόσο κουραστικος γινεσε !

Το άλλο με τον Τοτό είναι πιο καλό.

πλακα πλακα ομως η νοβα ξεκινησε τις μειωσεις..σε αλλο θεμα αναφερουνε μελη οτι τους κανανε προσφορα 31 ευρω για το φουλ πακ για ενα χρονο...ειναι τα μισα χρηματα παντως..δεν συνεχιζω αλλο γιατι ειμαστε οφ τοπικ οσο ναναι

Απάντηση: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Έχω την εντύπωση ότι το discovery hd showcase έχει πολύ ανώτερο ήχο από το nat geo wild hd ή μου φαίνεται ;

Κάθε προσθήκη δεκτή όσο δε συνοδεύεται με αύξηση συνδρομής... !

Re: Απάντηση: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Έχω την εντύπωση ότι το discovery hd showcase έχει πολύ ανώτερο ήχο από το nat geo wild hd ή μου φαίνεται ;

Λογικό,το πρώτο έχει δικάναλο ήχο με χαμηλότερο bitrate.

Άντε σιγά σιγά να περνουν σειρα και ειδικά το AXN μπάς και δούμε κανενα The Shield :)
202 - OTE Cinema 2 (Coming soon)
203 - OTE Cinema 3 (Coming soon)
208 - FOX Crime (Coming Soon - 2012)
209 - AXN (Coming Soon - 2012)

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Άντε σιγά σιγά να περνουν σειρα και ειδικά το AXN μπάς και δούμε κανενα The Shield :)
202 - OTE Cinema 2 (Coming soon)
203 - OTE Cinema 3 (Coming soon)
208 - FOX Crime (Coming Soon - 2012)
209 - AXN (Coming Soon - 2012)

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά στο wikipedia μπαίνει και γράφει ο καθένας ότι του καπνίσει..... :ADFAD2:

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά στο wikipedia μπαίνει και γράφει ο καθένας ότι του καπνίσει..... :ADFAD2:

Ειλικρινα δεν το γνώριζα αυτο άλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ειλικρινα δεν το γνώριζα αυτο άλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :)

Αλλά πεθαίνει ...

@Malakudi
Συμφορουμίτη καλησπέρα, καταρχήν σέβομαι πολύ τις γνώσεις σου περι δορυφορικών και χαίρομαι να διαβάζω ποστ δικά σου αλλά και ορισμένων άλλων παληκαριών, αλλά το έχω παρατηρήσει ότι είσαι γενικά πολύ "αρνητικός" όσον αφορά την προοπτική επιτυχίας του project για τον ΟΤΕ. Δεν θεωρείς ότι είναι λίγο πρώιμο να κρίνουμε απο τους 3 πρώτους μήνες την συγκεκριμένη προσπάθεια? Κουβέντα κάνουμε, έτσι. Απλά με την εμπειρία σου που ήδη έχεις θέλω να μου τα στοιχειοθετήσεις. Πέρα απο τα cinema βρε παιδί μου. Οκ αυτό το κατάλαβα. Τι άλλο θεωρείς τροχοπέδι για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας ώστε να γίνει, μεσοπρόθεσμα έστο, full ανταγωνιστική για την αντίστοιχη της Νόβα?

Last edited:

@Malakudi
Συμφορουμίτη καλησπέρα, καταρχήν σέβομαι πολύ τις γνώσεις σου περι δορυφορικών και χαίρομαι να διαβάζω ποστ δικά σου αλλά και ορισμένων άλλων παληκαριών, αλλά το έχω παρατηρήσει ότι είσαι γενικά πολύ "αρνητικός" όσον αφορά την προοπτική επιτυχίας του project για τον ΟΤΕ. Δεν θεωρείς ότι είναι λίγο πρώιμο να κρίνουμε απο τους 3 πρώτους μήνες την συγκεκριμένη προσπάθεια? Κουβέντα κάνουμε, έτσι. Απλά με την εμπειρία σου που ήδη έχεις θέλω να μου τα στοιχειοθετήσεις. Πέρα απο τα cinema βρε παιδί μου. Οκ αυτό το κατάλαβα. Τι άλλο θεωρείς τροχοπέδι για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας ώστε να γίνει, μεσοπρόθεσμα έστο, full ανταγωνιστική για την αντίστοιχη της Νόβα?

Κάνεις λάθος, αν ανατρέξεις στις δημοσιεύσεις μου θα δεις ότι το πακέτο του ΟΤΕ το χαρακτηρίζω μία τίμια πρόταση για τα χρήματα που ζητάει. Από την άλλη όμως δε μπορώ να μη κατακρίνω κυρίως εκείνα τα "παπαγαλάκια" που βγαίνουν και διαφημίζουν με αστεία ποστ σε blogs και στη wikipedia δήθεν σύντομη έναρξη καναλιών cinema ή του AXN κτλ ενώ είναι γνωστό ότι προς το παρόν αυτό είναι αδύνατο λόγω των αποκλειστικών συμβολαίων της Nova.

για να διακοψω το καυγα που παει να ξεσπασει,θελω να ρωτησω αν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει ενα αριθμιτικο κενο (θεση 406)αναμεσα στα καναλια ντοκιμαντερ.ειναι τυχαιο ή ετοιμαζεται καποια εισοδος καναλιου σε αυτη την κατηγορια?
κατι σε ιστορικο νομιζω ειναι εμφανες οτι λειπει.εδω εχει 2 τρας καναλια tlc και style.μονο την Λαμπιρη δεν εχουν προσλαβει

για να διακοψω το καυγα που παει να ξεσπασει,θελω να ρωτησω αν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει ενα αριθμιτικο κενο (θεση 406)αναμεσα στα καναλια ντοκιμαντερ.ειναι τυχαιο ή ετοιμαζεται καποια εισοδος καναλιου σε αυτη την κατηγορια?
κατι σε ιστορικο νομιζω ειναι εμφανες οτι λειπει.εδω εχει 2 τρας καναλια tlc και style.
Μην ξεχνάτε πως κανάλια όπως TLC , Style ,Baby TV , CNBC κλπ τους βγαίνουν σχεδόν τζάμπα .
Αντίθετα κανάλια όπως πχ History Channel κοστίζουν ΠΟΛΥ παραπάνω για τα δικαιώματα.

@zorro1:

Τα post σου που περιείχαν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλο μέλος αφαιρέθηκαν. Τέτοιου είδους εκφράσεις δεν είναι ανεκτές εδώ. Θεώρησέ το ως προειδοποίηση.