εχω μια απορια...
γιατι ο οτε αφου εχει τα δικαιωματα τις football league δεν δειχνει ολους τους αγωνες οπως γινεται στην Nova με την superleague;;;
Συμφωνώ! Εξάλου αν εξαιρέσεις κάποιες επαρχιακές ομάδες του στυλ Αελ, Παναχαϊκή, πανσεραϊκος οι υπόλοιπες δεν έχουν κόσμο και δεν τις παρακολουθεί σχεδόν κανείς!
το dorcel to εβγαλαν για να βαλουν την αηδια το penthouse για να διαφημιζουν οτι εχουν τσοντοκαναλο hd;καλη μαμακια κανανε.ας βγαζανε το hustler tv που ειναι για πεταμα.
Κι εγώ πιο πολύ για λόγους κόστους θεωρώ ότι δε τους δείχνει. Δεν είναι και τόσο εμπορικό πρωτάθλημα η football league και είναι ακριβότερο να πηγαινοφέρνεις συνεργεία πάνω κάτω στην Ελλάδα για να καλύψεις τα πάντα.
τι να σου πω ρε φιλε,γουστα ειναι αυτα.εγω δε γουσταρω τις αμερικανικες γενικα με τις σιλικονες και τους βλακες τιγκα στη κρεατινη.το dorcel βλεπεις ποιοτητα και κυριλα.Το Dorcel πηγε με αποκλειστικότητα στη NOVA....τώρα γιατί σε χαλάεορ το Penthouse δεν κατάλαβα...καλύτερο ήταν το Dorcel που έδειχνε συνεντεύξεις από τις γκόμενες ???
Για το Hustler δεν θα διαφωνήσω χάλια είναι
οτι ναναι.ολο σαβουρες.να δουμε ποτε θα κανουνε καμια σοβαρη κινιση.οτι σαβουρα βρισκουν σε hd θα το βαζουν για να διαφημηζουν 9 καναλια hd,10 καναλια hd,11 καναλια hd.αλλο που δεν βλεποντε,ειναι hd Ομος.κανα history chanel h nacional geographic δε μπορουν να βαλουν.Να υποθέσω Luxe Tv HD και iConcerts ?????
οτι ναναι.ολο σαβουρες.να δουμε ποτε θα κανουνε καμια σοβαρη κινιση.οτι σαβουρα βρισκουν σε hd θα το βαζουν για να διαφημηζουν 9 καναλια hd,10 καναλια hd,11 καναλια hd.αλλο που δεν βλεποντε,ειναι hd Ομος.κανα history chanel h nacional geographic δε μπορουν να βαλουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.