Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

το dorcel to εβγαλαν για να βαλουν την αηδια το penthouse για να διαφημιζουν οτι εχουν τσοντοκαναλο hd;καλη μαμακια κανανε.ας βγαζανε το hustler tv που ειναι για πεταμα.

Παρ' όλο που η συνδρομή για τα κανάλια ενηλίκων είναι 3 ευρώ το κανάλι (καθώς: 2 κανάλια-6 ευρώ), ο ΟΤΕ καλά θα κάνει να αρχίσει να ασχολείται και με την προσθήκη καναλιών σε άλλες κατηγορίες... Δεν επιτρέπεται, για παράδειγμα, να μην υπάρχει το National Geographic στο πακέτο! Ή ένα κανάλι με ξένες ταινίες (ακόμη κι αν δεν είναι του ΟΤΕ, αλλά ξένο - όπως το Sundance).

το πακετο για ενιλικους παντως ειναι τραγικο οντως.στην ουσια μετα το διωξιμο του dorcel,μενα καναλι μεινανε.και 6 ευρω για ενα καναλι ειναι παρα πολλα.αντι να προσθετουν,αφαιρουν.επισης οπος λεει ο φιλος θα μπορουσαν να εχουν το national geographic και φυσικα το history channel.

Last edited:
Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Σήμερα 1/3/2012 παρατήρησα στο IPTV την έναρξη νέας υπηρεσίας ReplayTv χωρίς χρέωση.
Επιλέγεις κάτι το οποίο έχει ήδη παιχτεί και το "έχει γράψει" ο ΟΤΕ και στο στέλνει στην ΤΙΒΙ on demand την ώρα που το θες!!

π.χ. γύρισα κ έχασα τις ειδήσεις στο ΣΚΑΙ ή τον αγώνα στο ΟΤΕ sport 1. Πατάς το κανάλι κ επιλέγεις ReplayTV ή
κανονική μετάδοση κ στο δείχνει από εκεί που άρχισε με δυνατότητα pause ktl, fast forward κτλ κτλ...

Εμένα δε με πειράζουν πάντως τα 5sec του miniEPG που ανέφερε κάποιος κ με φτιάχνει πολύ η νέα προσθήκη
στο πρόγραμμα γιατί γλυτώνω ακόμα κ το ψάξιμο για εγγραφή του προγράμματος. Έτσι κατ' εμέ τεχνητά αυξάνει τον αριθμό
των καναλιών σε πολλαπλάσιο νούμερο ήτοι των διαθέσιμων επιλογών του χρήστη. Καλο!

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

στο δορυφορικο εχουμε καμια ελπιδα να δουμε την υπηρεσια αυτη;

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δε νομίζω, αφού τo on demand στο δορυφορικο δεν εφαρμόζεται έτσι απλά.
Ίσως αν αξιοποιήσει τη θύρα ethernet του ΚΑΟΝ στο μέλλον ο ΟΤΕ να γίνεται μέσω ίντερνετ η παροχή ΚΑΙ on demand στο
δορυφορικό πακέτο.

εχω μια απορια...

γιατι ο οτε αφου εχει τα δικαιωματα τις football league δεν δειχνει ολους τους αγωνες οπως γινεται στην Nova με την superleague;;;

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

εχω μια απορια...

γιατι ο οτε αφου εχει τα δικαιωματα τις football league δεν δειχνει ολους τους αγωνες οπως γινεται στην Nova με την superleague;;;

Αν κ μάλλον η απορία σου πήγαινε στο "Απορίες για ΟΤΕ" ...
Πιστεύω δε συμφέρει να κάνει τόσες πολλές εξωτερικές παραγωγές για τη football league ή σταθμίζει το ενδιαφέρον και δείχνει
εκεί που υπάρχει περισσότερο. Άλλο κοινό π.χ. έχει ο ΟΦΗ, άλλο ο Πλατανιάς Χανίων . Και οι εξωτερικές μεταδόσεις κοστίζουν.
Υποθέσεις είναι απλά όλα αυτά που αναφέρω βέβαια ,,.

Κι εγώ πιο πολύ για λόγους κόστους θεωρώ ότι δε τους δείχνει. Δεν είναι και τόσο εμπορικό πρωτάθλημα η football league και είναι ακριβότερο να πηγαινοφέρνεις συνεργεία πάνω κάτω στην Ελλάδα για να καλύψεις τα πάντα.

Συμφωνώ! Εξάλου αν εξαιρέσεις κάποιες επαρχιακές ομάδες του στυλ Αελ, Παναχαϊκή, πανσεραϊκος οι υπόλοιπες δεν έχουν κόσμο και δεν τις παρακολουθεί σχεδόν κανείς!

Συμφωνώ! Εξάλου αν εξαιρέσεις κάποιες επαρχιακές ομάδες του στυλ Αελ, Παναχαϊκή, πανσεραϊκος οι υπόλοιπες δεν έχουν κόσμο και δεν τις παρακολουθεί σχεδόν κανείς!

ναι συμφωνω. Ομως δεν εδειξε το Παναχαικη - Πανσεραικος στις 18/2/2012. Οποτε ποιους αγωνες τις football league, δειχνει. Καποιοι επελεξαν το πακετο του και για την football league...

το dorcel to εβγαλαν για να βαλουν την αηδια το penthouse για να διαφημιζουν οτι εχουν τσοντοκαναλο hd;καλη μαμακια κανανε.ας βγαζανε το hustler tv που ειναι για πεταμα.

Το Dorcel πηγε με αποκλειστικότητα στη NOVA....τώρα γιατί σε χαλάεορ το Penthouse δεν κατάλαβα...καλύτερο ήταν το Dorcel που έδειχνε συνεντεύξεις από τις γκόμενες ???
Για το Hustler δεν θα διαφωνήσω χάλια είναι

Κι εγώ πιο πολύ για λόγους κόστους θεωρώ ότι δε τους δείχνει. Δεν είναι και τόσο εμπορικό πρωτάθλημα η football league και είναι ακριβότερο να πηγαινοφέρνεις συνεργεία πάνω κάτω στην Ελλάδα για να καλύψεις τα πάντα.

Μέσα είσαι

Το Dorcel πηγε με αποκλειστικότητα στη NOVA....τώρα γιατί σε χαλάεορ το Penthouse δεν κατάλαβα...καλύτερο ήταν το Dorcel που έδειχνε συνεντεύξεις από τις γκόμενες ???
Για το Hustler δεν θα διαφωνήσω χάλια είναι
τι να σου πω ρε φιλε,γουστα ειναι αυτα.εγω δε γουσταρω τις αμερικανικες γενικα με τις σιλικονες και τους βλακες τιγκα στη κρεατινη.το dorcel βλεπεις ποιοτητα και κυριλα.

Εμπεριστατομένες φήμες λένε ότι σύντομα θα ανέβουν άλλα 2 κανάλια στο OTE TV, ένα HD Lifestyle και ένα μουσικό

Να υποθέσω Luxe Tv HD και iConcerts ?????

Να υποθέσω Luxe Tv HD και iConcerts ?????
οτι ναναι.ολο σαβουρες.να δουμε ποτε θα κανουνε καμια σοβαρη κινιση.οτι σαβουρα βρισκουν σε hd θα το βαζουν για να διαφημηζουν 9 καναλια hd,10 καναλια hd,11 καναλια hd.αλλο που δεν βλεποντε,ειναι hd Ομος.κανα history chanel h nacional geographic δε μπορουν να βαλουν.

οτι ναναι.ολο σαβουρες.να δουμε ποτε θα κανουνε καμια σοβαρη κινιση.οτι σαβουρα βρισκουν σε hd θα το βαζουν για να διαφημηζουν 9 καναλια hd,10 καναλια hd,11 καναλια hd.αλλο που δεν βλεποντε,ειναι hd Ομος.κανα history chanel h nacional geographic δε μπορουν να βαλουν.

εαν πρόκειται για το iConcerts δεν είναι κακό....αλλά για το Luxe TV ναι άστα να πάνε....νομίζω μια εποχή ήταν fta στον hotbird....σαβούρα ανάλογη του Style Network και με πολυτέλειες παρακαλώ...ψωμί δεν έχουμε να φάμε το Luxe TV μας έλειπε....