Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

πως ακριβώς βλέπετε ποια είναι τα κανάλια αυτά που είναι ακόμα TEST,γιατί στον KAON δεν μου τα βγάζει,ούτε καν σαν TEST;;;

Ναι ρε παιδια πως τα βλεπετε τα τεστ γιατι και εγω προσπαθω με τον dreambox αλλα δεν τα βλεπω, θελει κατι συγκεκριμενο?

Έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και τα βλέπουν.
Πολύ αέρας πιο μπάνιο.

τώρα αυτό είναι Απάντηση;Αν δεν γνωρίζεις καλά θα κανεις να μην μιλάς.Ρωτήσαμε κάτι και απαντάς Ειρωνικά.Το θεωρείς σωστό;

τώρα αυτό είναι Απάντηση;Αν δεν γνωρίζεις καλά θα κανεις να μην μιλάς.Ρωτήσαμε κάτι και απαντάς Ειρωνικά.Το θεωρείς σωστό;

μεγαλυτερη ειναι η ειρωνια και η κοροιδια του οτε που εχει παρει μπαλα ολους τους νομους και ανεβαζει σαβουροκαναλα για να αυξανεται ο αριθμος των καναλιων.

ειχαμε την νοβα με τις πονηριες ξεκινησε και ο οτε τωρα.

Ναι ρε παιδια πως τα βλεπετε τα τεστ γιατι και εγω προσπαθω με τον dreambox αλλα δεν τα βλεπω, θελει κατι συγκεκριμενο?

Με Dream θα έπρεπε να τα βλέπεις στην λίστα (ΟΛΑ ή ανά μπουκέτο: επιλογή OTE TV ή TELECOM GR). Βασικά εγώ δεν τα βλέπω ανοιχτά, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να προσδιορίσω σε πιο ΤΕΣΤ ανήκει κάποιο κανάλι, αλλά τα ΤΕΣΤ 1, ΤΕΣΤ 3 κτλ. μου τα εμφανίζει στην λίστα.
Στο TRT κάποια στιγμή πριν λίγο καιρό (ψηφιακά, τοπικά) είχαν πει για δορυφορική μετάδοση του Βόλου σε πανελλαδικό επίπεδο μέσω ΟΤΕ από 23 του μηνός. Επειδή 23 του μηνός Αυγούστου πέρασε, λογικά θα ξεκινήσει γύρω στον Σεπτέμβρη η διάθεση του.

Είναι απάντηση τι άλλο να σου πω.
Αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει θα καταλάβεις.

Έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και τα βλέπουν.
Πολύ αέρας πιο μπάνιο.

Για τον μπαρμπα στην κορωνη θα διαφωνισω,οσο για τον αερα κατι ξερεις για να το λες:a0210:
Θελω να διευκρινισω οτι ειμαι νομιμος συνδρομιτης της ΟΤΕ tv.

Last edited:

Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ παράνομη θέαση απλα κάποιοι μπορεί να δουλεύουν στην επιχείρηση και να βλέπουν κάτι παραπάνω.
Τόσο απλα.

Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ παράνομη θέαση απλα κάποιοι μπορεί να δουλεύουν στην επιχείρηση και να βλέπουν κάτι παραπάνω.
Τόσο απλα.

Ενταξει τωρα θα συμφωνισουμε.
Φιλικα:2thumb22sup:

Last edited:

Καλησπέρα σας. Αρχικώς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τα σχόλια και τις προτάσεις σας καθώς και για την προτίμηση που δείχνετε στην υπηρεσία.
@ Yannis Vithoulkas, Θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε ότι υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να υποστηρίξουν την χρήση 2 τηλεοράσεων με έναν δορυφορικό δέκτη. Για την εγκατάσταση, σου προτείνουμε να συμβουλευτείς εξειδικευμένο τεχνικό του OTE TV.
Αναφορικά με το περιεχόμενο της υπηρεσίας, σας ενημερώνουμε πως το Universal Channel δεν περιλαμβάνεται πλέον στα μπουκέτα καναλιών του OTE TV. Μπορείτε όμως να απολαύσετε μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, κορυφαίες παραγωγές και αποκλειστικές ταινίες πρώτης προβολής στο κανάλι Village Cinema, ενώ σύντομα θα έχουμε συναρπαστικά νέα για το θέμα των κινηματογραφικών ταινιών στον OTE TV! Τέλος, η προσθήκη νέων καναλιών και περιεχομένου εν γένει, και ιδιαίτερα HD, είναι πάντα στις προτεραιότητες μας και και εδώ μπορείτε να αναμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο μέλλον.
Γιάννης, Customer Care

μεγαλυτερη ειναι η ειρωνια και η κοροιδια του οτε που εχει παρει μπαλα ολους τους νομους και ανεβαζει σαβουροκαναλα για να αυξανεται ο αριθμος των καναλιων.

ειχαμε την νοβα με τις πονηριες ξεκινησε και ο οτε τωρα.

Για σένα ίσως είναι σαβουροκαναλα,αλλα για ρωτα και τους Κρητικούς,τους Βολιώτες,Τους Σερραίους,τους Παγουράδες:damnyou: κλπ κλπ που ζουν στο Εξωτερικό...Τα θέλουν τα τοπικά τους Κανάλια,σε σημείο που αρκετοί κόβουν την Nova και μετακομίζουν στον ΟΤΕ.
Όσο για της Πονηριές της Nova,αυτή πουλούσε από το 2000 τα Κρατικά Κανάλια,διπλοπληρωμενα στον Κόσμο,ούτε γάτα ούτε ζημια... επίσης δεν είχε και λίγο ντροπή πάνω της και αρκετά χρονια μας πάσαρε το CCTV (Κινεζικο) σαν το Κανάλι που ζητούσε σαν fta στο Μπουκέτο ο Νομοθέτης...Αλλα και τα Γίδια στην Βουλή την άφησαν να αλωνίζει...τώρα όμως δεν είναι πια μονη της...και θα το νιώσει ,αν δεν το έχει νιώσει ΗΔΗ

Καλησπέρα σας. Αρχικώς, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τα σχόλια και τις προτάσεις σας καθώς και για την προτίμηση που δείχνετε στην υπηρεσία.
@ Yannis Vithoulkas, Θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε ότι υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να υποστηρίξουν την χρήση 2 τηλεοράσεων με έναν δορυφορικό δέκτη. Για την εγκατάσταση, σου προτείνουμε να συμβουλευτείς εξειδικευμένο τεχνικό του OTE TV.
Αναφορικά με το περιεχόμενο της υπηρεσίας, σας ενημερώνουμε πως το Universal Channel δεν περιλαμβάνεται πλέον στα μπουκέτα καναλιών του OTE TV. Μπορείτε όμως να απολαύσετε μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, κορυφαίες παραγωγές και αποκλειστικές ταινίες πρώτης προβολής στο κανάλι Village Cinema, ενώ σύντομα θα έχουμε συναρπαστικά νέα για το θέμα των κινηματογραφικών ταινιών στον OTE TV! Τέλος, η προσθήκη νέων καναλιών και περιεχομένου εν γένει, και ιδιαίτερα HD, είναι πάντα στις προτεραιότητες μας και και εδώ μπορείτε να αναμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο μέλλον.
Γιάννης, Customer Care

Μαλλον μπορει να εσπασαν τιποτε συμβολαια με καμια εταιρεια ή να πήραν κανα μεγαλυτερο πακέτο ταινιών. Μπορει οντως τελικα αυτά τα περι αποκλειστικοτητας ταινιών κτλ να ειναι μπαρουφες απο την ΝΟΒΑ. Μπορει απλα να εννοουν το Village HD.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μην ξεχνάτε που ανήκει ο ΟΤΕ και πως οι Γερμανοί πληρώνουν για τα δικά τους κανάλια τις ταινίες και μπορουν να διαπραγματευτούν την τιμή καλύτερα απ ότι μια πλατφόρμα τύπου ΝΟΒΑ . Με δεδομάνο ότι τα γερμανικά κανάλια περνάνε σε HD οι εξελίξεις θα φτάσουν και εδω σύντομα γι αυτό και η ΝΟΒΑ κάνει στροφή στο 3D εξετάζοντας τα στοιχεία της αγοράς και βλέποντας πόσες τηλεοράσεις πωλήθηκαν με 3D .

Κοιτάζει το δεντρο και χάνει το δάσος .Ο ΟΤΕ κοιτάζει το δάσος που είναι παρθένο ( αγορές εξωτερικου...υπόγεια , περιφερειακά κανάλια ) και θα συμφωνήσω με το φίλο που είπε ότι πολλοί ιδαίτερα στην Γερμανία διακόπτουν τη ΝΟΒΑ και βάζουν ΟΤΕ γιατί μαθανε γι αυτά τα κανάλια.

Επεται συνέχεια και θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε πότε θα ενταχθεί επιτέλους ο ΑΝΤ1. Τα περιφερειακά δεν τα βρίσκω κακή λύση, ίσα-ίσα που νομίζω πως είναι θετικό βήμα - μία και το ψηφιακό σήμα της Digea, DU και ΕΡΤ δεν πρόκειται να καλύψει επ' ουδενί το 100% της ελληνικής επικράτειας (λόγω γεωγραφικών χαρακτηριστικών). Θα ήταν σίγουρο έξυπνο να υπήρχαν 10-20 περιφερειακά κανάλια στο μπουκέτο: ένα με τρία από κάθε μεγάλη περιφέρεια. Επιπλέον κάποια από αυτά τα κανάλια μεταδίδουν και τοπικούς αγώνες μπάσκετ ή ποδοσφαίρου :P.

Τέλος σχετικά με το ποιος από τους δύο (nova ή ΟΤΕ) κοροϊδεύει περισσότερο: Ποιος από τους δύο στις διαφημίσεις του μιλούσε για 200 επιπλέον κανάλια που έπειτα από καταγγελία στην ΕΕΤΤ έγινε "200 επιπλεόν ελεύθερα κανάλια" ? Και ποιος από τους δύο χρεώνει την ΕΡΤ HD πέντε Ευρώπουλα τον μήνα? Για να σας δω...

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Έχω και τις δύο συνδρομές, την ακατανόμαστη απο το 2004 και τον ΠΟΤΕ από πέρυσι που ξεκίνησε.
Στην ουσία δεν έβλεπα και τίποτα από τον ΠΟΤΕ μιας και δεν είχε τα κρατικά - ιδιωτικά κτλ κτλ όμως προ ημερών που είδα την ανακοίνωση, σε αυτό το νήμα, για το ΚΡΗΤΗ ΤV ξανά σύνδεσα τον ΚΑΟΝ και από τότε είναι καρφωμένος σε αυτό το κανάλι, άντε να γυρίσω και στο ΝΕΤ για λίγο. Το μπουκέτο με τοπικά κανάλια ήταν μια παλιά επιθυμία μου και την είχα εκφράσει σε διάφορα νήματα εδώ μέσα και αλλού. Εσείς νομίζετε ακόμα ότι η βάση των συνδρομητών είναι εντός Ελλάδας;
Τώρα το μπουκέτο του αποκτά λόγο ύπαρξης! Επιτέλους! Είμαι πολύ ευχαριστημένος τώρα! άντε με το καλό και το ΚΥΔΩΝ ΤV.

Την ακατονόμαστη θα την κόψω όταν σταματήσει να πάιζει στο "κουτί" μου ή όταν ο ΠΟΤΕ παίξει εκεί ή όταν βάλουν τόσα κανάλια με ταινίες που το δέλεαρ πια θα γίνει ακαταμάχητο.

Όχι, δεν μένει εδώ...

Με τα περιφερειακα κανάλια ο οτε υπολογιζω του χρόνου να έχει διπλασιάσει τους συνδομητές τους μιας και παρα πολυ ελληνες τις ευρωπης θα βγάλουν την nova που εχουν και θα την αντικαταστησουν με τον οτε λογο οτι πολυς κόσμος ήθελε να ξέρει τι γίνετε και να ενημερώνετε αποκλειστηκά για το τόπο του.υπολογίζω επόμενα περειφεριακα κανάλια θα είναι απο Δράμα μιας και πάρα πολύς κόσμος ποντιακής καταγωγης ´εφυγε για γερμανια το 1960.
Τωρα εμένα πρωσοπικα δεν με ενοχλει να υπαρχουν και 20 περειφεριακα διοτι ποτέ δεν είμουνα παρτάκιας κοινως δεν κοιτάω την πάρτη μου.Γνωρίζουν πολυ καλά τι κάνουν εκει στον οτε δεν είναι λαλάκες.
Θα ερθουν και τα κανάλια με τις ταινίες για τους αχόρταγους.μην ανησυχήτε θα αγοράσουν και αλλους πομπους για να υπαρχει χωρητικότητα και για καινουργια κανάλια.

Το west και το flash της Κοζάνης έχουν παρα πολλές εκπομπές για ΠΟΝΤΙΟΥΣ αλησμόνητες πατρίδες κλπ. Και μουσική ποντιακη συνέχεια βαζουν αν πανε ΟΤΕ θα κάνουν θραύση στην Γερμανία ειδικα στην δυτική Μακεδονία Κοζανη πτολεμαιδα κλπ. Οι Πόντιοι ειναι παρα πολλοι και ειναι παρα πολλοι στην Γερμανία μετανάστες