Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

δηλαδή για να καταλάβω....θα έχουμε την τούρκικη έκδοση του καναλιού ....με ελληνικούς υπότιτλους, original ήχο και τούρκικες διαφημίσεις??
:SFGSFGSF:

Οι διαφημήσεις θα είναι μόνο η Αγγλικές

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Παντός καλή κινήσει του ote με το fox crime !

Άντε με το κάλο να μπει και το fox sport!

η αναφορά στο διαφημιστικό (το οποίο δεν έχω δει) για το τούρκικο site τι ακριβώς εξυπηρετεί τότε?

Το "Homeland" θα κάνει πρεμιέρα στις 01/10 (στις 2130) στο κανάλι του FOX…

Το "Homeland" θα κάνει πρεμιέρα στις 01/10 (στις 2130) στο κανάλι του FOX…

οπότε...το διαφημιστικό αναφέρεται στην σειρά...και όχι στο κανάλι fox crime...
:popcorn:

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ειδα το διαφημιστικο πριν λιγη ωρα και διαφημιζε αρκετες σειρες και στο τελος εγραψε Fox

οπότε...το διαφημιστικό αναφέρεται στην σειρά...και όχι στο κανάλι fox crime.

Από την διαφήμιση αυτό κατάλαβα! Το homeland,falling skies simpsons κ.α θα παίζουν στο fox!

Στην σελίδα του FX στο facebook σε ερώτηση εάν θα ξεκινήσει και το fox crime οι υπεύθυνοι απάντησαν....
"στο άμεσο μέλλον θα επικεντρωθούμε στο FOX, το FOX Crime πιθανό να ακολουθήσει μελλοντικά!"

οπότε ...fox crime γιοκ....για να ξεκαθαρίζει το τοπίο...

:proud:

η διαφημιση που ειδα στο οτε sport ελεγα κατι στα τουρκικα.αρα μπορει να κανει αναμεταδοση ο οτε του τουρκικου fox crime.

η διαφημιση που ειδα στο οτε sport ελεγα κατι στα τουρκικα.αρα μπορει να κανει αναμεταδοση ο οτε του τουρκικου fox crime.

ερμμμ....και εγώ είδα την διαφήμιση αλλά νομίζω πως ήταν για την σειρά HOMELAND και όχι για το κανάλι....
αν βάλει ο οτε τούρκικο κανάλι...τότε θα τα έχω δει όλα πλεον...

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

έλεος με τα τουρκικά ος και ο οτε θα μεταδίδει τουρκικά κανάλια έλεος..

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

έλεος με τα τουρκικά ος και ο οτε θα μεταδίδει τουρκικά κανάλια έλεος..

μην τρελαίνεσαι....αυτά τα λέμε εμείς εδώ στο φόρουμ....δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο...

αναφορικά με τα 6 περιφερειακά κανάλια που είναι στα test ξέρουμε τίποτα?

Να κοιτάξουν στο ΟΤΕ να βάλουν και άλλα κανάλια HD και να αγοράσουν χωρητικότητα.
Τώρα το fox Greece είναι πυροτέχνημα αφού αντικατέστησε το fx (άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς).

Δεν νομίζω.Το FOX πιθανότατα θα έχει διαφορετικό πρόγραμμα (βλ. House MD κλπ) με βάση την πολιτική που ακολουθεί η Fox international για αυτό το κανάλι και σε άλλες χώρες.Το FX απλά ''δεν έπιασε'' σε εμάς.

απαντηση του ote σε φιλο στο facebook:

Στο νέο κανάλι κάνουν πρεμιέρα σπουδαίες σειρές όπως το πολυαναμενόμενο ‛Homeland’, το ‛Awake’, το ‛The Finder’, καθώς και τα ήδη γνωστά και αγαπημένα στο ελληνικό κοινό ‛American Horror Story’ και ‛The Walking Dead’. Σημειώνουμε πως το κανάλι FOX δεν θα εκπέμπει σε HD.

Καλησπέρα παιδιά..Καμιά κινητικότητα έχουμε όσον αφορά κινηματογραφικά κανάλια στον οτε η μπα ;

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ενα history θα μας σωσει!εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος απο τις κινησεις που κανει ο οτε.εξελισσεται πολυ γρηγορα δεδομενου της εποχης (κριση).