Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Φίλε tiniakos με όλο το συμπάθειο δεν έχω εκθέσει κανέναν εγώ απλός ανέφερα για λίγο υπομονή μέχρι τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.Δεν ανέφερα με το τι θα γίνει αναλυτικά το έθεσα Γενικά χωρίς πληροφορίες και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να αποκαλύψω το τι θα γίνει διότι ενοείται όπως είπα και το ξαναλέω και ποιό πριν δεν θέλω να εκθέσω κανέναν.Πάντος ότι γίνει θα γίνει για το καλό τον συνδρομητών.Λίγο υπομονή τίποτα άλλο.
Υπάρχουν πάντος πάρα πολλοι μέσα απο το φόρουμ που γνωρίζουν τις αλλαγές που θα γίνουν και καλά κάνουν και δεν μιλούν όπως και εγώ κάνω.

Καλημέρα
φιλε dream21 καλα κανεις,αστους να λενε.τουλαχιστον να ξερουμε οτι δεν μας γραφουν και κανουν προσπαθειες να βελτιωθουν.

Η ξέρεις ή δεν ξέρεις εκτός αν γουστάρεις να σε παρακαλάνε οι άλλοι να πεις αυτά που λες ότι γνωρίζεις.
Αν είναι να μιλάς γενικά και με αοριστολογίες τότε και εγώ ξέρω να πω πολλές.
1. Ο ΟΤΕ θα πάρει το αγγλικό πρωτάθλημα
2. Ο καινούργιος δέκτης θα είναι pvr
3. Θα μπουν νέες πρεμιέρες στο cinema
4. Νέα κανάλια hd
5. Θα προστεθούν νέα περιφερειακά
και μπλα μπλα μπλα και θα γίνουν κάποια στιγμή και μετά θα είμαι ο μάγκας που τα ήξερα?
Όποιος ξέρει κάτι το λέει και αν του φτάνουν μέχρι το γόνατο το λέει και με ονοματεπώνυμο όλα τα άλλα είναι παραμύθια.

Πλάκα-πλάκα αυτά μάλλον θα γίνουνε χα χα!Το αγγλικό νομίζω θα κριθεί μέχρι τα μέσα Οκτώβρη για το ποιος (NOVA ή OTE) θα "κλείσει" την τριετία 2013-2016.

Η ξέρεις ή δεν ξέρεις εκτός αν γουστάρεις να σε παρακαλάνε οι άλλοι να πεις αυτά που λες ότι γνωρίζεις.
Αν είναι να μιλάς γενικά και με αοριστολογίες τότε και εγώ ξέρω να πω πολλές.
1. Ο ΟΤΕ θα πάρει το αγγλικό πρωτάθλημα
2. Ο καινούργιος δέκτης θα είναι pvr
3. Θα μπουν νέες πρεμιέρες στο cinema
4. Νέα κανάλια hd
5. Θα προστεθούν νέα περιφερειακά
και μπλα μπλα μπλα και θα γίνουν κάποια στιγμή και μετά θα είμαι ο μάγκας που τα ήξερα?
Όποιος ξέρει κάτι το λέει και αν του φτάνουν μέχρι το γόνατο το λέει και με ονοματεπώνυμο όλα τα άλλα είναι παραμύθια.

Συνκυκλαδίτη εννοείται ότι κάποια από αυτά θα είναι οι...μεγάλες εκπλήξεις του πακέτου!!! Δεν χρειάζεται ούτε μάγος να είναι κανείς για να το καταλάβει ούτε υπάλληλος στον ΟΤΕ. Μακάρι για τον ίδιο τον ΟΤΕ όσο πιο γρήγορα κάνει κινήσεις τόσο πιο πολύ θα αυξήσει και την πελατεία του..... Μετρημένα κουκούτσια έιναι αυτά.... Αυτά που λένε άλλοι "ξέρω και δεν...εκθέτω!!!" ξέρεις που τα γράφουμε εμείς οι Κυκλαδίτες!!!

συγνωμη ρε παιδιά αλλά εσείς που ακριβώς βρίσκεστε-διαμένετε και δεν μπορείτε να δείτε τον Αντ1 ούτε ψηφιακά μέσα απο το οτε tv ??????
υπάρχει επαρχία που να μην πιάνει τα ψηφιακά πακέτα της digea ????
εκτος και αν απλά γουστάρετε να το δείτε δορυφορικά που απο προσωπικης άποψης νομίζω είναι υπερβολικό γιατι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα...

Κολλητέ εδώ στις Κυκλάδες είπανε για κάπου στο μακρυνό...2015 την επίγεια ψηφιακή.... Προς τοπαρόν τους καλοκαιρινούς μήνες και με λίγο νοτιοανατολικό άνεμο να δεις κάτι Τούρκικα και...Αιγυπτιακά κανάλια που φτάνουν μέχρι Πάρο (!!!) να πέσεις κάτω να τρελλαθείς.... Και τα δικά μας που εκπέμπυν 5 χλμ. από το σπίτι μου με "χιόνια" και γραμμές τα βλέπω, τι λέμε τώρα.....

Last edited by a moderator:

Αυτη την στιγμη παιζουν τα TRT,ΔΕΛΤΑ,Ζουγκλα,ΚΥΔΩΝ και ΔΥΚΤΙΟ Σερρων.

Φιλε μου εσυ που βλεπεις τα τεστ και τα ονοματα(οταν εμφανιζονται) τι παιζει αυτες τις μερες ακομη τα ιδια περιφερειακα βλεπεις σαν τεστ ή εχουν αλλαξει καποια?

Φιλε μου εχουν αλλαξει καποια, όπως: τα TRT Κυδων και Δυκτιο και στην θεση τους εχουν μπει τα: Ηπειρος 1,Κοσμος (Ροδου) και astra (Λαρισσας).
Γενικα η πολιτικη του ΟΤΕ, ειναι να αξιολογει τα περιφεριακα καναλια και με βαση την αξιολογηση τους, θα αποφασιστει αν θα ενταχθουν στο προγραμμα του ή οχι.

παιρνει παιρνει δικαιωματα πρωταθληματων,αθλητικα καναλια να δουμε ποτε θα προσθεσει.τη κυριακη απο ιταλια μονο ενα παιχνίδι ειδαμε live.

Έδειξε για την ακρίβεια 2 την Κυριακή και όλο το Σ/Κ 4 στα 9 παιχνίδια ζωντανά(αναβλήθηκε το Κάλιαρι-Ρόμα).Μεσοβδόμαδα (Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη) που έχει εμβόλιμη δείχνει 5 στα 10 απ'ευθείας.

Έδειξε για την ακρίβεια 2 την Κυριακή και όλο το Σ/Κ 4 στα 9 παιχνίδια ζωντανά(αναβλήθηκε το Κάλιαρι-Ρόμα).Μεσοβδόμαδα (Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη) που έχει εμβόλιμη δείχνει 5 στα 10 απ'ευθείας.
στις 4 η ωρα που επαιζε ολη η ιταλια ο οτε μπορουσε να δειξει μονο ενα ματς.στο ενα ειχε φορμουλα στοαλλο τεννις(φυσικα καλα εκανε και καλυπτε ολα τα αθληματα) αλλα δεν επρεπε να χει κιαλλα αθλητικα να καλυψει επαρκως και την ιταλια;δηλαδη με τοσα πρωταθληματα πουχει παρει,και αν βαλεις και το μπασκετ αν το παρει, το σκ με 3 καναλια θα μπορει να τα καλυπτει ολα αυτα;

Last edited:

Οι Ιταλοί ,δυστυχώς, βάζουν τα 6 από τα 10 παιχνίδια τους την ίδια ώρα και μέρα(Κυριακή στης 4).Δεν συμπεριφέρονται όπως οι Ισπανοί και οι Γερμανοί δηλαδή.Παρόλο αυτά ο ΟΤΕ καταφέρνει και δείχνει σχεδόν τα μισά ματς απ'ευθείας και τα άλλα αμέσως μετά.Απλά όποτε έχει φόρμουλα συνήθως χάνουμε το ματς της Κυριακής στη 1.30.Εννοείται ότι συμφωνώ πως τα Σ/Κ χρειάζονται και άλλα κανάλια.

αν και πιστευω οτι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα προσθεσουν καναλια γιατι και στη σελιδα τους στο fb αν εχεις δει εχουν πει οτι ειναι μεσα στις αμεσες προτεραιοτητες τους

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Βρε παιδιά όλα λένε ότι θα προστεθούν κανάλια. Αλλά πότε?

Περιμένουμε λογικά το Σ/Κ με την έναρξη του Οκτωβρίου να δούμε κάποιες προσθήκες καναλιών... Φαντάζομαι ότι ίσως να θέλουν να το συνδυάσουν και με το Fox. Πάντως το Universal έφυγε και από πάνω!!!

Σε μια εβδομάδα περιμένω μία δυνατή κίνηση του ΟΤΕ όχι τόσο ουσίας αλλά εντυπωσιασμού, αλλά δεν πειράζει ευπρόσδεκτο.
Περιμένετε....και θα μπει και στο μάτι της νοβα από πολλές απόψεις.
Καλά να είμαστε να γίνει και θα το συζητήσουμε τότε.

κανα καναλι 3D;εγω πολυ θα το γουσταρα πανως.

Δεν το συζητάμε!!! Ένα 3D κανάλι θα ήταν όλα τα λεφτά..... Ακολούθως 2 HD κανάλια τιανιών & αθλητικών..... Κατεβάζοντας τον πήχη ποιότητας 6-7 επαρχιακά κανάλια.....

Από αυριο στην θέση του FX μπαινει το FOX?

κανα καναλι 3D;εγω πολυ θα το γουσταρα πανως
Πάντως θα προτιμούσα αντί για ένα κανάλι 3D ένα κανάλι HD με ταινίες μαματες και ήχο DTS μιας και πολλοί λίγοι συνδρομητές έχουν 3D!

Σε μια εβδομάδα περιμένω μία δυνατή κίνηση του ΟΤΕ όχι τόσο ουσίας αλλά εντυπωσιασμού, αλλά δεν πειράζει ευπρόσδεκτο.
Περιμένετε....και θα μπει και στο μάτι της νοβα από πολλές απόψεις.
Καλά να είμαστε να γίνει και θα το συζητήσουμε τότε.

ano rahoula HD ))))