Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μεγάλη μερίδα του κοινού βλέπει E!
με αυτη τη λογικη πρεπει να βαλει καναλι (σε HD βεβαια) με τουρκικα σιριαλ.
πρεπει επειγοντως να φτιαξει πακετα ο ΟΤΕ γιατι δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να δινει 28 ευρω για να βλεπει Βελοπουλο,Αδωνη,εκκλησιαστικα,αναβαθμισμενο star channel κτλ.

Ο ΟΤΕ και η NOVA δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες και γούστα αλλά σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό του τηλεοπτικού κοινού.Το otecinema και τα fox όπως και τα παιδικά έχουν μεγαλύτερη απήχηση από ότι φαντάζεστε.

Αν ένα κανάλι lifestyle-κουτσομπολιού αξίζει, αυτό είναι το Ε!
Θυμάμαι κάτι σπέσιαλ δίωρες εκπομπές με κόντρες επωνύμων, διάσημα διαζύγια, γκάφες, αξέχαστες εμφανίσεις με μαγιό, fashion police και πολλά ακόμα.
Και σε HD? Δεν το συζητάω! Το γέλιο.:2thumb22sup:

ο ΟΤΕ νομιζω προσπαθει να κανει προσθηκες κυριως με βαση το κοστος αγορας τους,για να μπορει να προσφερει χαμηλες τιμες σε τετοιο οικονομικο περιβαλλον που ζουμε.
παραθετω τις προσφατες προσθηκες:
FOX αντι FX αποτελεσμα 0
VILLAGE αντι UNIVERSAL αποτελεσμα 0
4 X ON DEMAND ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ
OTE CINEMA/E!/ICONCERT/LUXETV/CNBC/KONTRA/EXTRA3/SUNNY/TV100/KRITI TV/STAR/4E
απορω αν το κοστος ολων αυτων για τον ΟΤΕ κοστιζουν εστω και τα μισα για καποιο καναλι τυπου HISTORY.δεν ειναι και τοσο χαζοι εκει στη Νοβα που ειναι πιο ακριβοι.ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ

Αν ένα κανάλι lifestyle-κουτσομπολιού αξίζει, αυτό είναι το Ε!
Θυμάμαι κάτι σπέσιαλ δίωρες εκπομπές με κόντρες επωνύμων, διάσημα διαζύγια, γκάφες, αξέχαστες εμφανίσεις με μαγιό, fashion police και πολλά ακόμα.
Και σε HD? Δεν το συζητάω! Το γέλιο.:2thumb22sup:

Πραγματικά στην νοβα το βλέπει η γυναίκα μου και κολλάω σε κάποια προγράμματα και εγώ από τις υπερβολές που δείχνουν.
Είναι και αυτή η οικογένεια με τις τσούλες τις καρντάσιαν που έχουν πουλήσει τη ψυχή τους στο χρήμα και κάνουν τη μία γελειότητα μετά την άλλη.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

...και αφου καλυψει την μεγαλυτερη γκαμα θα αυξηθουν και οι συνδρομητες αρα περισσοτερα λεφτα!τι μας κανει ολο αυτο?..τα τα τααα ερχεται το History!!!και ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι.μετα θα θελουμε βεβαια να βλεπουμε σε 2 τηλεορασεις διαφορετικα καναλια και παει λεγοντας..

ας βαλει οτι θελει,ας βαλει και εκπομπη με τον ευαγγελοπουλο τον εθνικο μας σταρ,ας βαλει και την εκπομπη του καμπουρη που ειχε στο extra3,αλλα ας κοιταξει πρωτα να βαλει κανα αθλητικο καναλι επιπλεον που καθε σκ χανουνε την μπαλα με τις μεταδωσεις,ας προσθεσουν κανα σοβαρο ντοκυμαντερ,ας φτιαξουν λιγο το κομματι των ταινιων,μαλλον να προσθεσουν ενα καναλι ταινιων θα λεγα γιατι το village ουτε αυτοι δεν το βλεπουν σιγουρα,ας βαλουν καμια ταινια του 80 στο οτε σινεμα.εχουν τοσα πραγματα που πρεπει να διορθωσουνε και αυτοι κοιτανε τι φθηνο HD κυκλοφορει στην αγορα για να λενε οτι εχουνε πολλα hd καναλια.βεβαια αυτη ειναι δικια μου αποψη και φυσικα αν δεν μου αρεσει την κοβω,κιετσι θα κανω αν συνεχισουνε ετσι.απλα την αποψη μου λεω.

Νομίζω ότι είμαστε ανυπομονει και γρινιάρηδες(Και γω μαζι-περιμένω νεα κανάλια και pvr για να γίνω συνδρομητης) αλλα μεσα σε λιγότερο απο χρόνο ο OTE TV έχει κάνει σημαντικες προσθήκες και εχει ταρακουνήσει την Nova
Πρέπει να του το αναγνωρίσουμε αυτο.

Μη λέτε για ένα χρόνο στην αγορά η otetv είναι παραπάνω.
Το έχω ξαναπεί έχουν αλλάξει οι εποχές ο κόσμος είναι απαιτητικός δεν υπάρχει πια πίστωση χρόνου για τίποτα και για κανέναν.

βρε tiniakos,βλεπω οτι εχεις επιθετικες τασεις προς τις 2 δορυφορικες πλατφορμες της Ελλαδας.
η νοβα σου ξυνιζει λογω υψηλης συνδρομης,ο οτε δεν σου αρεσει γιατι δεν προσθετει στο μπουκετο του τα καναλια που σου αρεσουν.
καλο να ακουγωνται ολες οι γνωμες(θετικες/αρνητικες)αλλα οταν συνεχεια ψαχνομαστε μονοπλευρα αρνητικα,δεν κανουμε κουβεντα αλλα ανουσιες συζητησεις.
οι 2 πλατφορμες,ειναι εταιριες που καταρχην προσπαθουν να ειναι κερδοφορες και κατα δευτερον να ερθουν οσο γινεται πιο κοντα στα σημερινα οικονομικα δεδομενα.
δεν ειναι μπακαλικα που ανανταγωνιζονται τον απεναντι και ριχνουν την ντοματα,παραγγελνουν και ενα αλλο προιον που δεν εχει ο απεναντι ωστε να ειναι καλυτεροι.
ολα γινοντα βαση σχδεδιασμου και χρονοδιαγραμματος.δεν παιρνει π.χ τηλεφωνο το history channel και του λεει "ριξε μου μια συχνοτητα σου στις 9 μοιρες,ανοιγω αυριο.."
αλλοιμονο εαν ηταν τοσο ευκολο.
μιλαμε για κινησεις που κοστιζουν εκκατομυρια και καθε βημα θελει μεγαλη προσοχη.

εντελως φιλικα.

Last edited by a moderator:

Ρε adok13 xάνουν τη μπάλα κάθε Σ/Κ;Το 3ήμερο που αρχίζει σήμερα έχει πάνω από 25 ζωντανές μεταδόσεις ποδοσφαίρου(από τις οποίες οι 22 είναι για Γερμανία,Ιταλία και Ισπανία).Συν Φόρμουλα-1, μπάσκετ ΝΒΑ (φιλικά) , τέννις,χάντμπολ κτλ.Τις ημερομηνίες που γίνονται αγώνες εθνικών ομάδων ποιος δείχνει ότι σέβεται τον πελάτη.Το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου ο ΟΤΕ δείχνει 9 παιχνίδια εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του ΜΟΥΝΤΙΑΛ.Η άλλη πλατφόρμα τί δείχνει;Έτσι χάνεται η μπάλα;;;Και μια και το ανέφερα:
12/10/2012
19:00 ΑΡΜΕΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ
21:00 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ
21:45 ΕΛΛΑΣ-ΒΟΣΝΙΑ
22:45 ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ
23:00 ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ
13/10/2012
00:05 ΣΕΡΒΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ
03:00 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
16:00 ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
18:00 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΔΑΝΙΑ

Last edited:

Mιας και αναφερθηκατε στα αθλητικα:
Ως γνωστον η Β´Εθνικη (Φουτμπολ ληγκ τη λενε κατι ψωνια!) ειναι στην ΟΤΕTV. Πηρε καποιος Λαρισαιος τηλεφωνο στο καναλι, και μαλιστα σε συμβουλο της εταιρειας (ειπε και το ονομα μα δεν το συγκρατησα) και τον ρωτησε γιατι δεν δειχνει εκτος εδρας παιγνιδια της Λαρισας, η οποια ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αγορες (αν οχι η μεγαλυτερη, μαζι με την Πατρα) για αγορα συνδρομων, και προτιμουν αλλους αγωνες. Ξερετε ποια ηταν η απαντηση το κ. Συμβουλου; "Δεν ρυθμιζουμε εμεις τη μεταδοση των αγωνων"!
Τι εννοει; ο,τι η διαπλοκη εχει φθασει στο σημειο που να αγνοουν ακομη και το συμφερον της εταιρειας τους, προκειμενου να εξυπηρετησουν/προωθησουν "ποιους" αραγε;
Την Πεμπτη εχει αγωνα ΑΕΛ - Ολυμπιακος Βολου, που θα τον δειξει η ΟΤΕtv! Μηπως αυτη ειναι η απαντηση στο παραπανω ερωτημα;
Ηδη οργανωνεται κινηση, σε περιπτωση που συνεχισει να μην δειχνει αγωνες της ομαδας τους, να γινει ομαδικη διακοπη συνδρομων - που δεν ειναι και λιγες! Για να δουμε...

Μιας και μιλάμε για κανάλια.....
Χθες ήθελα να δω το ΠΑΟ-ΤΟΤΕΝΑΜ μέσω ΟΤΕ TV (δεν έχω εγκατάσταση για επίγεια τηλεόραση) και φαντάζεστε την έκπληξη μου όταν ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει ΑΝΤ1 στο μπουκέτο!!!
Ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει και αν θα μπει αργότερα το συγκεκριμένο κανάλι;

Η απαντηση τους εδω και καιρο....... σε συνδρομητες λενε οτι προσπαθουν να το ενταξουν στο πακετο τους

Μιας και μιλάμε για κανάλια.....
Χθες ήθελα να δω το ΠΑΟ-ΤΟΤΕΝΑΜ μέσω ΟΤΕ TV (δεν έχω εγκατάσταση για επίγεια τηλεόραση) και φαντάζεστε την έκπληξη μου όταν ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει ΑΝΤ1 στο μπουκέτο!!!
Ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει και αν θα μπει αργότερα το συγκεκριμένο κανάλι;

Καλά βρε συ, αυτό είναι κοινό μυστικό, χτες το ανακάλυψες? Όπως και να έχει, δεν έχασες και καμιά ματσάρα.:chinese:
Νομίζω ότι ο όμιλος Αντ1 έχει κάτι μετοχές στη nova, για αυτό Αντ1 και Μακεδονία tv δεν μπαίνουν μέχρι νεωτέρας(?)

Δεν το ανακάλυψε χθες απλά δημιουργεί εντυπώσεις.Πάντως λάθος του ΟΤΕ που δεν τα έχει βρει ακόμη με τον Αντέννα.Αν και για μένα καλό θα ήταν τα δύο τουρκοκάναλα (MEGA-ANT1) να κλείσουν.:fahne90:

Συμφωνώ απόλυτα !!! :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Mιας και αναφερθηκατε στα αθλητικα:
Ως γνωστον η Β´Εθνικη (Φουτμπολ ληγκ τη λενε κατι ψωνια!) ειναι στην ΟΤΕTV. Πηρε καποιος Λαρισαιος τηλεφωνο στο καναλι, και μαλιστα σε συμβουλο της εταιρειας (ειπε και το ονομα μα δεν το συγκρατησα) και τον ρωτησε γιατι δεν δειχνει εκτος εδρας παιγνιδια της Λαρισας, η οποια ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αγορες (αν οχι η μεγαλυτερη, μαζι με την Πατρα) για αγορα συνδρομων, και προτιμουν αλλους αγωνες. Ξερετε ποια ηταν η απαντηση το κ. Συμβουλου; "Δεν ρυθμιζουμε εμεις τη μεταδοση των αγωνων"!
Τι εννοει; ο,τι η διαπλοκη εχει φθασει στο σημειο που να αγνοουν ακομη και το συμφερον της εταιρειας τους, προκειμενου να εξυπηρετησουν/προωθησουν "ποιους" αραγε;
Την Πεμπτη εχει αγωνα ΑΕΛ - Ολυμπιακος Βολου, που θα τον δειξει η ΟΤΕtv! Μηπως αυτη ειναι η απαντηση στο παραπανω ερωτημα;
Ηδη οργανωνεται κινηση, σε περιπτωση που συνεχισει να μην δειχνει αγωνες της ομαδας τους, να γινει ομαδικη διακοπη συνδρομων - που δεν ειναι και λιγες! Για να δουμε...

+1000