Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Λίγο υπομονη μέχρι τον Νοέμβριο που θα έχουν μπει και τα αλλά 2 κανάλια ταινιών

?Και ποιά είναι αυτά αν γνωρίζεις;

To νεο HD καναλι του village με εξεπληξε ευχαριστα , στην πρεμιερα χτες βραδυ δυο δυνατα θριλερακια , insidious και after the durkness , αν θυμαμαι καλα.
Σημερα στις 10.00 midnight in paris .
H εικονα ελαχιστη συμπιεση σχεδον κρυσταλο.
Ο ηχος ομως δικαναλος !
Το κενο του ΟΤΕ οσον αφορα τις ταινιες πρωτης προβολης υπερκαλυφθηκε.
Το ΜΟΝΟ που λειπει πλεον HISTORY CHANNEL και ειμαστε κομπλε!!!!!!:SFGSFGSF:

οντως το village hd εκανε πρεμιερα με πολυ καλες ταινιες.ειδικα το insidius ηταν ταινιαρα.μενει να προσθεσει τα αθλητικα που το εχουν ανακοινωσει αλλα δεν ξερουμε ημερομηνια,και φυσικα τωρα που εχει φτασει 100.000 συνδρομητες πρεπει να παει full για HISTORY που το περιμενει ολος ο κοσμος.

Το κενο του ΟΤΕ οσον αφορα τις ταινιες πρωτης προβολης υπερκαλυφθηκε.
Το ΜΟΝΟ που λειπει πλεον HISTORY CHANNEL και ειμαστε κομπλε!!!!!!:SFGSFGSF:

Δεν νομιζω οτι καλυφθηκε.
Εχει ταινιες μονο απο 1 studio.

Αντί για το History δεν βάζουν καλύτερα το Military History που το έχει και το BSkyB και είναι καναλάρα; To απλό History μας έχει τρελλάνει με ένα κάρο βλακείες (ξυλοκόπους, ενεχειροδανειστές, αποθηκάριους, νταλικιέρηδες και δεν ξέρω και γω ποιούς άλλους μ@λ@κες).

για το history οντως πολυ το λενε οτι εχει ψιλοχαλασει.πωπω φιλε οντως το military history πρεπει ναναι πολυ μπροστα.μπηκα στο site και ειδα τι παιζει.

Επίσης γύρω στις αρχές Νοέμβρη αναμένουμε και ακόμη δύο κανάλια ταινιών, ένα SD και ένα HD που θα ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το κινηματογραφικό πρόγραμμα του OTE TV.

http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=6906&lang=el

Πάλι δεν αναφέρονται ποιά είναι.

Αντί για το History δεν βάζουν καλύτερα το Military History που το έχει και το BSkyB και είναι καναλάρα; To απλό History μας έχει τρελλάνει με ένα κάρο βλακείες (ξυλοκόπους, ενεχειροδανειστές, αποθηκάριους, νταλικιέρηδες και δεν ξέρω και γω ποιούς άλλους μ@λ@κες).
Όπως τα λες είναι.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Επειδή με έχει ζαλίσει η γυναίκα μου ξέρει κανείς τι γίνεται με το E! Entertainment;

δεν γνώριζα ότι υπάρχει τέτοιο Κανάλι.Πάντως,το μονο που αξίζει από το History είναι αυτές ακριβώς οι εκπομπές που ασχολούνται με την Πολεμική Ιστορία,την Στρατηγική,Βιογραφίες Αρχηγών,και παρόμοια,όσο δηλαδή μάλλον θα δείχνει και το Military History.Να μας το βάλει ο OTEtv και ανανεώνω από τώρα!

History channel θα σας απογοητεύσω αλλά δεν υπαρχει πλάνο.
Γινονται τα τελευταία τεστ για να ενσωματωθούν τα 2 κανάλια ταινιών ένα HD και ένα SD και ειδικά το κανάλι HD είναι καναλάρα και δεν παίζεται με τίποτα :)
Τώρα στο θέμα του PVR τα πράγματα είναι πολύ ευχάριστα και θα είναι πιο σύντομα η υπηρεσία διαθέσιμη μέσα στο 2013 :)

Επίσης γύρω στις αρχές Νοέμβρη αναμένουμε και ακόμη δύο κανάλια ταινιών, ένα SD και ένα HD που θα ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το κινηματογραφικό πρόγραμμα του OTE TV.

http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=6906&lang=el

Πάλι δεν αναφέρονται ποιά είναι.

Έχουμε πάρει όρκο σιωπής !

εεεε...χμμμμ μηπως θα μπορουσαν να το κανουν 24ωρο το village HD εστω με τις ιδιες ταινιες που εχουν για να βλεπουμε και μεις μερικες ταινιαρες που χανουμε?εχω λιγο αστατο ωραριο δουλειας :) ειδαλως θα συμβιβαστω με το ερχομενο pvr!

μην σε αγχώνει αυτό....θα παίξει τις ίδιες ταινίες καμιά 20αριά φορές ακόμα....:guitarist:

Last edited by a moderator:

ε με αυτο που ειπες με αγχωσες τωρα!

Last edited by a moderator:

Χωρίς να έχω καμία απολύτως πληροφόρηση, αλλά απλώς εξετάζοντας τις πιθανότητες τα δύο κανάλια που θα μπουν θα είναι ανάμεσα στα: HBO (ή και HBO 2) , MGM, TCM, Sony Movies (που δεν το νομίζω). Ίσως υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξαναβάλουν το Universal, ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως, αν εννοούν με τον όρο ''κινηματογραφικά'' και τα κανάλια σειρών το πιο πιθανο είναι να μπει το ΑΧΝ ή και το Comedy Central. Όσα έγραψα θα μπορούσε να τα γράψει ο καθένας απλά ψάχνοντας τις διάφορες σελίδες ''δορυφορικών καναλιών'' (τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα). Πάντως, όσον αφορά το HBO, μου φαίνεται δύσκολο να βρει ο ΟΤΕ την HD του έκδοση.