Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ναι το epg στο travel πρέπει να το φτιάξουν.Πιστεύω ότι επειδή μπήκε κάπως…απρόσμενα το κανάλι,δεν το έχουν ετοιμάσει ακόμη,αλλά από βδομάδα θα είναι ok!

Για να δούμε ποια κανάλια θα ακολουθήσουν.
Όντως πολύ ενδιαφέρον κανάλι το travel hd το οποίο δε έβλεπα στη νόβα γιατί ήταν sd.(έχω ένα θέμα και δε βλέπω κανάλια ντοκιμαντέρ σε sd).

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

θελω history και ειμαι κομπλε εγω
το μονο που λειπει δεν ξερω αν το γνωριζει κανεις ειναι στο ιταλικο κ γερμανικο πρωταθλημα που το χει ο οτε υπαρχει εκπομπη σαν αυτη που ειχε παλια στην ελλαδα λεπτο προς λεπτο οποιος θυμαται.απλα......πεταει αν το βαλουν θα ναι τρομερο και για θεαση και εμας τουσ στοιχηματζηδες,
*κωστακη φετος θα το σηκωσει η bayer leverkusen 04 ρε χαχαχα

Πείτε τώρα και πιο κανάλι παίζει με 8Mbit bitrate σαν TEST7.

Δυστυχώς το History μόνο ιστορικό κανάλι δεν είναι.Αν δείτε το πρόγραμμα του μόνο ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ παίζει ολόκληρο το Σάββατο.Το κανάλια που δείχνουν πραγματικά ιστορικά ντοκιμαντέρ είναι το αδελφά κανάλια του History,το Military History και το History 2.

πως βλεπω αν υπαρχει τεστ καναλι?

Πολύ καλή κίνηση η προσθήκη του Travel HD. Είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα κανάλια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζώνη Κλαρκ. Πιστεύω πως η προσθήκη 2-3 ακόμη ποιοτικών καναλιών θα ήταν αρκετή για να εκτοξεύσει το πακέτο.
Για παράδειγμα θα πρότεινα για ταινίες το TCM HD (κοιτάζοντας το πρόγραμμά του από epg τις 19 μοίρες βλέπω πως η μία ταινία είναι καλύτερη από την άλλη - ποιοτικές παλιές ταινίες) και αντί για το HISTORY HD (το οποίο πράγματι τελευταία έχει νοθεύσει το πρόγραμμά του με σαβούρες του τύπου ενεχυροδανειστήρια κλπ. - απορώ πώς το κρατούν τα μπουκέτα ακόμη στο πρόγραμμά τους) θα πρότεινα το VIASAT HISTORY HD (υπάρχει έκδοση στις 23.5 μοίρες για το βουλγαρικό πακέτο), το οποίο προβάλλει πολύ πιο ποιοτικά και ενδιαφέροντα προγράμματα και μάλιστα φαντάζομαι ότι είναι και φθηνότερο από το αμερικάνικο HISTORY. Επίσης θα έλεγα να μην δίνει τόσο βάρος σε κανάλια τύπου Ε! Entertaiment, Fasion, Luxe, κλπ., τα οποία είναι ανούσια και κατά τη γνώμη μου δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο στον τηλεθεατή από ότι προσφέρουν ήδη τα ελληνικά χαζοκάναλα.
Για τα περιφερειακά κανάλια που πράγματι ενδιαφέρουν αρκετό κόσμο θα έλεγα να επιλέξει το καλύτερο κανάλι με βάση το πρόγραμμα και το περιεχόμενο από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας και να μη γεμίσει το μπουκέτο με επιπλέον άχρηστα κανάλια.
Τέλος, θα έλεγα πως μια καταπληκτική προσθήκη θα ήταν και το κανάλι ΜΥΖΕΝ.TV HD, το οποίο εκπέμπει ήδη από τις 9 μοίρες ανατολικά...

Συμφωνω με τα παραπανω. Επιπλεον το καναλι DELUXE HD ειναι καταπληκτικο απο τις 23,5 Εast.

Επισης, καλο θα ηταν να βαλει και καποιο καναλι για το κυνηγι και ψαρεμα αλλα και γενικοτερα καναλια ντοκιμαντερ απο την Ευρωπαικη αγορα.

Το BBC HD φανταζομαι οτι ειναι ακριβο καναλι για να μπει αυτη τη περιοδο. Υπαρχει και το EDEN HD του ΒΒC και αυτο το οποιο ισως ειναι φθηνοτερο.

Ενα μπραβο και απο εμένα στον ΟΤΕ για τις νεες προσθήκες καναλιων στό πακετο του,ελπίζουμε και σε περισσότερες στο αμεσο μέλλον.

Last edited by a moderator:

@malakudi
Τελικα ποιο τεστ παιζει στον E9 για λογαριασμο του ΟΤΕ TV???:smash:

Δεν ξέρω, ερώτηση έκανα κι εγώ. Σίγουρα είναι κάποιο καλό HD πάντως, δε μπορεί να είναι 8Mbit έτσι για πλάκα.

Το quiz για την εβδομάδα που μας έρχεται ειναι:
Τι είδους κανάλι εμφανίστηκε στο test 7 στις 12380V;:worshippy:
Α) HD
Β) 3D
C) H*O HD
D) τίποτα απ´ολα τα παραπάνω απλός γίνονται κάποια τεστ :)
:Banane0:

Αχ κάτι ξέρεις,ΑΧ κάτι ξέρεις εσύ....

http://http://www.youtube.com/watch?v=NqqVcXsSu90

Εμείς το λέμε κάπως έτσι:

Ποσα είδες dream21,ποσα ξέρεις dream21 ,ποσα κρύβεις dream21 ,ποοοοοσααα

Το quiz για την εβδομάδα που μας έρχεται ειναι:
Τι είδους κανάλι εμφανίστηκε στο test 7 στις 12380V;:worshippy:
Α) HD
Β) 3D
C) H*O HD
D) τίποτα απ´ολα τα παραπάνω απλός γίνονται κάποια τεστ :)
:Banane0:

Το πιο πιθανο μοιαζει να ειναι το H*O HD οπου στον αστερισκο θα βαλουμε ενα B και θα γινει HBO HD! χεχεχε

Βρε dream21 δεν είπες καληνύχτα(στον φίλτατο katsabidakia σχετικά με το ΦΠΑ)? Τι βασανίζεις τον κόσμο? Ξέρεις τι πόλεμο ξεκινάς? Τεσπα εσύ δίνεις την ενημέρωση έτσι και αλλιώς. Άντε παιδιά ποντάρετε....

Πάντως σε άλλο thread εδώ στο φόρουμ, ένα μέλος παρατήρησε ότι στην τροφοδοσία του History HD στις 0,8 δυτικά προδτέθηκαν Ελληνικοί υπότιτλοι.

Μάλλον το History HD είναι, δεν είναι τυχαία η εμφάνιση των υπότιτλων. Η Nova δεν έχει αυτή τη στιγμή bitrate να προσθέσει άλλο HD κανάλι, άρα μόνο για τον ΟΤΕ μπορεί να έχει γίνει αυτό.