Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το έχω ζητήσει κι εγώ φιλε μου.Ενα Ευρωπαϊκό κανάλι ταινών.Αλλά όταν υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν συνδρομητική για να βλέπουν ΑΡτ και GR.tv δηλ.απ'τη μια Καρατζαφέρη και απ'την άλλη Τριανταφυλόπουλο και Χαρδαβέλλα τι μπορούμε να περιμένουμε?

Καθε ανθρωπος εχει τα ενδιαφεροντα του. Δε μπορω να κρινω το αρτ ή το αλλο πως το ειπες, γιατι οραγματικα δεν με ενδιαφερει η ελληνικη τηλεοραση.

Καθε ανθρωπος εχει τα ενδιαφεροντα του. Δε μπορω να κρινω το αρτ ή το αλλο πως το ειπες, γιατι οραγματικα δεν με ενδιαφερει η ελληνικη τηλεοραση.

Ουτ'εμενα καθόλου!Αν δεν μ'ενδιέφεραν τα ξένα κανάλια δε θα πλήρωνα συνδρομητική.Καθένας με τα γούστα του βέβαια!

1) Οσο και ας σας φαίνεται περίεργο πχ το κανάλι αρτ το ήθελαν πάνω από 5.000 συνδρομητές :) όρισμενα κανάλια που σε ορισμένους τα θεωρουν σαβουροκαναλα έχουν μεγάλη ακροαματικότητα.

2) αυτό που με απασχολεί είναι εάν θα προλάβω φέτος το καλοκαίρι να έχω iPad στην παραλία και μέσω wifi απο την καφετερια η μεσω 3G να βλέπω ΟΤΕTV live :) (θα παίξει και σε android αλλά και σε iOS)

3) H Ethernet θα ενεργοποιηθει αλλά ΟΤΕ club μόνο όσοι έχουν otenet.

4) οι εγγραφές παίζουν μια χαρά είτε σε USB external disk είτε στον δεκτή PVR

5) Υπομονή μέχρι τον 9B eurobird εκεί θα γίνει το μεγάλο μπαμ του πακέτου

6) ειλικρινά δεν έχετε δει τίποτα ακόμη από θέμα κανάλια και υπηρεσίες

7) αύξηση συνδρομής προς το παρόν δεν παίζει.
η ενημέρωση που μας παρεχεις ειναι πάντα άξια προσοχής.
Απο όλα όσα είπες περισσότερο ενδιαφέρον έχει το application για live ote TV μεσω iPad.
Πες μας εάν μπορείς περισσότερα για το πως σκέφτονται να λειτουργεί.
Θα μπορούσε να αποτελεί μια πρώτης τάξεως λύση για την κάλυψη της εξοχικης κατοικίας;;
Περιμένουμε όλοι τις απαντήσεις σου.

Ευχαριστουμε πολυ dream21 για την ενημερωση αλλα οπως γραφει και φιλος πιο πανω σχεδον 3 χρονια συνδρομητης μαζι conn-x tv και τωρα ote tv ποτε δεν με πηραν τηλεφωνο για προτιμηση καναλιων και για οποιαδηποτε αλλη ερωτηση εκτος και αν αυτοι οι 5000 πηραν μονοι τους τηλεφωνο

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Κανα καναλι με ταινιες ευρωπαικου κινηματογραφου να βαλουν. Δε μπορει θα εχει καποιο καναλι η Γαλλια, ή η γερμανια

Μα δεν χρειάζεται να βάλει κάποιο κανάλι.Συμφωνία με το studiocanal(canal+) και να παίζει τις ταινίες στα otecinema.Και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος είναι αυτός που θα κάνει την διαφορά στους σινεφίλ.

Εγω προτιμώ να μπει το National Geographic kai to E!.

+ οτι πολλα τεστ βλεπω στην συχνοτητα 12380 στο lyngsat.

Last edited by a moderator:

1) Οσο και ας σας φαίνεται περίεργο πχ το κανάλι αρτ το ήθελαν πάνω από 5.000 συνδρομητές :) όρισμενα κανάλια που σε ορισμένους τα θεωρουν σαβουροκαναλα έχουν μεγάλη ακροαματικότητα.

2) αυτό που με απασχολεί είναι εάν θα προλάβω φέτος το καλοκαίρι να έχω iPad στην παραλία και μέσω wifi απο την καφετερια η μεσω 3G να βλέπω ΟΤΕTV live :) (θα παίξει και σε android αλλά και σε iOS)

3) H Ethernet θα ενεργοποιηθει αλλά ΟΤΕ club μόνο όσοι έχουν otenet.

4) οι εγγραφές παίζουν μια χαρά είτε σε USB external disk είτε στον δεκτή PVR

5) Υπομονή μέχρι τον 9B eurobird εκεί θα γίνει το μεγάλο μπαμ του πακέτου

6) ειλικρινά δεν έχετε δει τίποτα ακόμη από θέμα κανάλια και υπηρεσίες

7) αύξηση συνδρομής προς το παρόν δεν παίζει.

μα καλα... με ποια μεθοδο μετρηθηκαν αυτοι οι 5000 συνδρομητες?δυσκολευομαι να το πιστεψω οσο και καλοπροαιρετος να ειμαι.
με αυτη την λογικη 30.000 συνδρομητες ζητουν αντικατασταση του HISTORY HD με το NATIONAL GEOGRAPHIC HD
κα αλλες 50.000 ζητουν να σουταρετε το LUX HD μηπως και βελτιωθει η εικονα στα HD,γιατι μπορει να ειναι δωρεαν αλλα πλεον δεν βλεπονται πολλα απο αυτα
ειμαι τοσο παραλογος?

σ αυτο με το live streaming ote tv τι θα παίζει; με συγχωρήτε αλλα αμα δεν τα δω δεν τα πιστεύω... όπως και δεν πιστεύω πως αν γίνουν όλα αυτά που λέει ο φίλος πως το 20αρι θα μείνει ίδιο προβλέπω αύξηση!

Δείτε την υπηρεσία Sky Go για να καταλάβετε πως δουλεύει το θέμα streaming κτλ.

Bγηκε ο Dream ειπε κατι και μετα χαμος!Αυτα ειναι!!Εγω παντως εχω εμπιστοσυνη στον Οτε οτι θα κανει το καλυτερο και αυτο το δειχνουν οι κινησεις που κανει κατα καιρους!Και επειδη ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του (με την καλη εννοια!!) εγω θα θελα πολυ αμα σπασει το μονοπωλιο της nova να μπει το national geographic sd,εχει καλυτερο προγραμμα απο το hd (και τα δυο βασικα αλλα αν επελεγα ενα)

αυτα νομίζω πως δυστυχώς έχουν συμβόλαιο με την νόβα μεχρι το 2016! γι αυτο δεν έχουν μπει ακόμα! οπως και το history sd και πολλα αλλα...

Last edited by a moderator:

Δεν νομιζω να ναι τοσο μακρια ως το 16...παντως στο fb στην σελιδα του οτε ειχαν πει πως ειναι υποψηφιο προς ενταξη (αγνωστο ποτε βεβαια).Τι εννοεις με το history;αφου το βαλανε δεν ειχε αποκλειστικοτητα και δεν εχει σχεση αν ηταν sd η hd απλα αυτοι επελεξαν το hd...Τεσπα νομιζω οτι αποκλειστικα ειναι μονο το national αντε και to animal planet (υποθετω).

Δεν νομιζω να ναι τοσο μακρια ως το 16...παντως στο fb στην σελιδα του οτε ειχαν πει πως ειναι υποψηφιο προς ενταξη (αγνωστο ποτε βεβαια).Τι εννοεις με το history;αφου το βαλανε δεν ειχε αποκλειστικοτητα και δεν εχει σχεση αν ηταν sd η hd απλα αυτοι επελεξαν το hd...Τεσπα νομιζω οτι αποκλειστικα ειναι μονο το national αντε και to animal planet (υποθετω).
Κι όμως είναι διαφορετικά! στο πρόγραμμα! άλλο πρόγραμμα έχει το ένα και άλλο το αλλο! Παιδιά κακα τα ψέματα δεν νομίζω πως η νόβα θα αφήσει κάποια γερά χαρτιά που κρατάει ακόμα ας πούμε κάποια καλά κανάλια ντοκιμαντερ!

η καλυτερη προσθηκη ειναι το ανοιγμα της θυρας.μια εκπομπη απο καθε καναλι να μπορουμε να δουμε...γεμισε η εβδομαδα

Δείτε την υπηρεσία Sky Go για να καταλάβετε πως δουλεύει το θέμα streaming κτλ.
φιλε μου το sky go είανι δωρεάν απ οτι είδα σε όσους έχουν το συνδρομητικό πακέτο! του οτε(αν υπάρξει ποτε) θα είναι έτσι(δωρεάν) για να δούμε....

Bγηκε ο Dream ειπε κατι και μετα χαμος!Αυτα ειναι!!Εγω παντως εχω εμπιστοσυνη στον Οτε οτι θα κανει το καλυτερο και αυτο το δειχνουν οι κινησεις που κανει κατα καιρους!Και επειδη ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του (με την καλη εννοια!!) εγω θα θελα πολυ αμα σπασει το μονοπωλιο της nova να μπει το national geographic sd,εχει καλυτερο προγραμμα απο το hd (και τα δυο βασικα αλλα αν επελεγα ενα)

Το NatGeo θα ήταν πολύ δυνατή προσθήκη πάντως, αλλά είναι και ένα απο τα δυνατά χαρτιά της Nova, οπότε σίγουρα θα υπάρχει κάποιο θέμα δικαιωμάτων, η κάτι τέτοιο, για να μην το έχει βάλει ο ΟΤΕ ακόμα.

Αφου ήθελαν πάνω από 5.000 συνδρομητές να μπει το ΑΡΤ,του Καρατζαφέρη το κανάλι δηλ. και πληρώνουν κιόλας δορυφορική για να το δουν,τι να πω εγώ ο έρμος!
Δεν υπάρχει σωτηρία γι αυτή τη χώρα!
Ομως τι πίνουν και δε μας δίνουν για να χαρούμε κι εμείς?:2thumb22sup:
Δεν αμβισβητώ κάτι από τα λεγόμενα του πάντα αξιόπιστου Dream21,προς θεού!Απλά απορώ με τους συνδρομητές!

Εγω φιλε μου απορω με σενα κ με καποιους αλλους που δε μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν μενει ολος ο κοσμος στην αθηνα και δεν εχει προσβαση σε καποια καναλια που θελει, οπως και εγω πχ που ηθελα το zoom tv.. αυτος δεν ειναι λογος για να κρινεις τα καναλια που θελει ο αλλος..
Μηπως να σου θυμησω τι καναλια ηθελες εσυ πριν λιγο καιρο? το Ε! αν δε κανω λαθος.. Οποτε ας προσεχουμε λιγο τι λεμε!