Καθε ανθρωπος εχει τα ενδιαφεροντα του. Δε μπορω να κρινω το αρτ ή το αλλο πως το ειπες, γιατι οραγματικα δεν με ενδιαφερει η ελληνικη τηλεοραση.
η ενημέρωση που μας παρεχεις ειναι πάντα άξια προσοχής.1) Οσο και ας σας φαίνεται περίεργο πχ το κανάλι αρτ το ήθελαν πάνω από 5.000 συνδρομητέςόρισμενα κανάλια που σε ορισμένους τα θεωρουν σαβουροκαναλα έχουν μεγάλη ακροαματικότητα.
2) αυτό που με απασχολεί είναι εάν θα προλάβω φέτος το καλοκαίρι να έχω iPad στην παραλία και μέσω wifi απο την καφετερια η μεσω 3G να βλέπω ΟΤΕTV live(θα παίξει και σε android αλλά και σε iOS)
3) H Ethernet θα ενεργοποιηθει αλλά ΟΤΕ club μόνο όσοι έχουν otenet.
4) οι εγγραφές παίζουν μια χαρά είτε σε USB external disk είτε στον δεκτή PVR
5) Υπομονή μέχρι τον 9B eurobird εκεί θα γίνει το μεγάλο μπαμ του πακέτου
6) ειλικρινά δεν έχετε δει τίποτα ακόμη από θέμα κανάλια και υπηρεσίες
7) αύξηση συνδρομής προς το παρόν δεν παίζει.
Κανα καναλι με ταινιες ευρωπαικου κινηματογραφου να βαλουν. Δε μπορει θα εχει καποιο καναλι η Γαλλια, ή η γερμανια
1) Οσο και ας σας φαίνεται περίεργο πχ το κανάλι αρτ το ήθελαν πάνω από 5.000 συνδρομητέςόρισμενα κανάλια που σε ορισμένους τα θεωρουν σαβουροκαναλα έχουν μεγάλη ακροαματικότητα.
2) αυτό που με απασχολεί είναι εάν θα προλάβω φέτος το καλοκαίρι να έχω iPad στην παραλία και μέσω wifi απο την καφετερια η μεσω 3G να βλέπω ΟΤΕTV live(θα παίξει και σε android αλλά και σε iOS)
3) H Ethernet θα ενεργοποιηθει αλλά ΟΤΕ club μόνο όσοι έχουν otenet.
4) οι εγγραφές παίζουν μια χαρά είτε σε USB external disk είτε στον δεκτή PVR
5) Υπομονή μέχρι τον 9B eurobird εκεί θα γίνει το μεγάλο μπαμ του πακέτου
6) ειλικρινά δεν έχετε δει τίποτα ακόμη από θέμα κανάλια και υπηρεσίες
7) αύξηση συνδρομής προς το παρόν δεν παίζει.
Κι όμως είναι διαφορετικά! στο πρόγραμμα! άλλο πρόγραμμα έχει το ένα και άλλο το αλλο! Παιδιά κακα τα ψέματα δεν νομίζω πως η νόβα θα αφήσει κάποια γερά χαρτιά που κρατάει ακόμα ας πούμε κάποια καλά κανάλια ντοκιμαντερ!Δεν νομιζω να ναι τοσο μακρια ως το 16...παντως στο fb στην σελιδα του οτε ειχαν πει πως ειναι υποψηφιο προς ενταξη (αγνωστο ποτε βεβαια).Τι εννοεις με το history;αφου το βαλανε δεν ειχε αποκλειστικοτητα και δεν εχει σχεση αν ηταν sd η hd απλα αυτοι επελεξαν το hd...Τεσπα νομιζω οτι αποκλειστικα ειναι μονο το national αντε και to animal planet (υποθετω).
φιλε μου το sky go είανι δωρεάν απ οτι είδα σε όσους έχουν το συνδρομητικό πακέτο! του οτε(αν υπάρξει ποτε) θα είναι έτσι(δωρεάν) για να δούμε....Δείτε την υπηρεσία Sky Go για να καταλάβετε πως δουλεύει το θέμα streaming κτλ.
Bγηκε ο Dream ειπε κατι και μετα χαμος!Αυτα ειναι!!Εγω παντως εχω εμπιστοσυνη στον Οτε οτι θα κανει το καλυτερο και αυτο το δειχνουν οι κινησεις που κανει κατα καιρους!Και επειδη ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του (με την καλη εννοια!!) εγω θα θελα πολυ αμα σπασει το μονοπωλιο της nova να μπει το national geographic sd,εχει καλυτερο προγραμμα απο το hd (και τα δυο βασικα αλλα αν επελεγα ενα)
Αφου ήθελαν πάνω από 5.000 συνδρομητές να μπει το ΑΡΤ,του Καρατζαφέρη το κανάλι δηλ. και πληρώνουν κιόλας δορυφορική για να το δουν,τι να πω εγώ ο έρμος!
Δεν υπάρχει σωτηρία γι αυτή τη χώρα!
Ομως τι πίνουν και δε μας δίνουν για να χαρούμε κι εμείς?:2thumb22sup:
Δεν αμβισβητώ κάτι από τα λεγόμενα του πάντα αξιόπιστου Dream21,προς θεού!Απλά απορώ με τους συνδρομητές!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.