Μακάρι , το είχα γράψει εδώ από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το δορυφορικό του OTE TV ότι πρέπει να προστεθεί άμεσα.Το παιδικό κανάλι Disney XD σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Digital TV info θα είναι το επόμενο που θα ενσωματωθεί απο την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα- Τρίτη) στον OTE TV.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει σώνει και καλά ο ΟΤΕ να επιλέγει τα ίδια ακριβώς κανάλια. Επιλέγει το DISNEY XD, που κατά τη γνώμη μου είναι ό,τι πιο αδιάφορο σε παιδικό κανάλι. Στα ντοκιμαντέρ πήγε και έβαλε το ΨΕΥΔHISTORY επειδή το είχε η NOVA. Έτυχε τις τελευταίες ημέρες να παρακολουθήσω την πλατφόρμα της UPC στον 0,8 και πραγματικά χάζεψα με το VIASAT HISTORY. Καμία σχέση - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Επιτέλους, αν κάποιος από τον ΟΤΕ διαβάζει εδώ μέσα, θα πρέπει να το σκεφτούν κάπως διαφορετικά. Πολύ ωραία η μπάλλα και οι ταινίες, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να προσφέρουν και χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος δικαιωμάτων. Δεν παλεύεται το HISTORY CHANNEL, είναι το αθλιότερο πράγμα στη συνδρομητική τηλεόραση.
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν έχουν κάνει έρευνα για το πόσοι από τους συνδρομητές ΝΟΒΑ ή ΟΤΕ βλέπουν αυτό το πράγμα που λέγεται HISTORY και πόσο. Εγώ πιστεύω ότι ακολουθούν μία μορφή ανταγωνισμού εντελώς εκφυλισμένη. Ας ακολουθεί τυφλά ο ένας τον άλλον, να πάνε μαζί στο γκρεμό.
Δεν μιλάμε για αληθινή/αντικειμενική ιστορία. Αναφέρομαι απλά σε ιστορικό περιεχόμενο. Η ακρίβεια και η αντικειμενικότητα είναι άλλο θέμα που θέλει πολλή συζήτηση. Αυτό που δεν χρειάζεται καθόλου συζήτηση είναι ότι οι ενεχυροδανειστές, οι ξυλοκόποι και διάφοροι άλλοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ρε εδώ στις πρώτες θέσεις είναι το otecinema 3.
Άγνωσται αι βουλαι των θεατών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.