Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

To VIASAT HISTORY σίγουρα μιλάει και αγγλικά.

Το BOOMERANG είναι κανάλι πρώτης διαλογής για τα παιδικά. Το DISNEY XD είναι σαβούρα.

Συμφωνώ 100% με VFORVENDETTA.

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

To VIASAT HISTORY σίγουρα μιλάει και αγγλικά.

Το BOOMERANG είναι κανάλι πρώτης διαλογής για τα παιδικά. Το DISNEY XD είναι σαβούρα.

Ετσι ειναι, oπως τα λες φιλε,και εγω μολις διαβασα για disney xd ξενερωσα περιμενα κατι διαφορετικο οχι αντιγραφη της νοβα, το ιδιο ειχα παθει και οταν ειχε γραφτει και για το History

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

+1

Last edited by a moderator:
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ρε εδώ στις πρώτες θέσεις είναι το otecinema 3.
Άγνωσται αι βουλαι των θεατών.

Απο τα καλυτερα καναλια του ΟΤΕ...

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν έχουν κάνει έρευνα για το πόσοι από τους συνδρομητές ΝΟΒΑ ή ΟΤΕ βλέπουν αυτό το πράγμα που λέγεται HISTORY και πόσο. Εγώ πιστεύω ότι ακολουθούν μία μορφή ανταγωνισμού εντελώς εκφυλισμένη. Ας ακολουθεί τυφλά ο ένας τον άλλον, να πάνε μαζί στο γκρεμό.

Μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια, εννοώ από γνωστό μου που δουλέυει στο call center του ΟΤΕ μου έχει πει οι πιο πολλές ερωτήσεις είναι με διαφορά για το OTE Cinema3 και ποτε θα μπουν οι Καρντάσιαν...τί viasat history και πράσινα αλογα τώρα!:violent-smiley-030:

Και ο dream21 ειχε πει οτι επαιρναν χιλιαδες στον οτε και ζητουσαν το αρτ του Καρατζαφερη...ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του για τις προτιμησεις του ελληνικου κοινου...κοινως μην εχουμε και πολλες ελπιδες...

Πολύς κόσμος ήθελε το disney xd.
Όπως και το Ε!
Δώστε καρντάσια στο λαό,δώστε πόνο,έρωτα,ίντριγκα και χλιδή.

καλα tiniake εσυ θες νοβα στη θεση της νοβα αλλα παση θυσια να μην λεγεται νοβα. τοσα καναλια υπαρχουν... καρμπον νοβα θες να γινει?

κατι μου λεει οτι θες και ενα novacinema HD

Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι για τα παιδικά κανάλια! Αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι κάποιοι της Νοβά, εδω μέσα, έγραφαν οτι αφού δεν έχει disneyXD τότε το παιδικό πακέτο δεν λέει και δεν βάζουν ΟΤΕ επειδή τα παιδιά τους δεν θα βλέπουν το συγκεκριμένο κανάλι!!! Κάτι παρόμοιο με το History!! Τώρα διαβάζω οτι το disney είναι σαβούρα!! Τελικά τι ισχύει; Θα μου πείς περίμενε και θα δείς! Αλλά τόσο μεγάλες αποκλείσεις?

εγω δεν βλεπω κανενα "κερδος" / "οφελος" να μπαινουν ιδια καναλια γιατι πολλοι όπως και εγω έχουμε και νοβα και οτε.
Οποτε τι νεο μου προσφερει εμενα ? τιποτα !!!

H Nova και ο ΟΤΕ είναι 2 διαφορετικές εταιρείες που προσφέρουν η κάθε μια ένα πακέτο καναλιών! Το οτι κάποιοι έχουν και τις 2 πλατφόρμες αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα έχουν κοινά κανάλια που θα τραβήξουν κάποιους άλλους! Είναι σαν να έχει 2 φούρνους κοντά στο σπίτι σου, τι σημαίνει οτι επειδή βγάζει ο ένας ψωμί δεν θα βγάλει ο άλλος και θα βγάλει μόνο κουλούρια?

καλα tiniake εσυ θες νοβα στη θεση της νοβα αλλα παση θυσια να μην λεγεται νοβα. τοσα καναλια υπαρχουν... καρμπον νοβα θες να γινει?

κατι μου λεει οτι θες και ενα novacinema HD

Αν αυτό κατάλαβες είσαι για μία ακόμη φορά λάθος.

H Nova και ο ΟΤΕ είναι 2 διαφορετικές εταιρείες που προσφέρουν η κάθε μια ένα πακέτο καναλιών! Το οτι κάποιοι έχουν και τις 2 πλατφόρμες αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα έχουν κοινά κανάλια που θα τραβήξουν κάποιους άλλους! Είναι σαν να έχει 2 φούρνους κοντά στο σπίτι σου, τι σημαίνει οτι επειδή βγάζει ο ένας ψωμί δεν θα βγάλει ο άλλος και θα βγάλει μόνο κουλούρια?

δεν ειπα να μην εχουν ιδια καναλια αλλα περιμενω και το κατι διαφορετικο

εγω δεν βλεπω κανενα "κερδος" / "οφελος" να μπαινουν ιδια καναλια γιατι πολλοι όπως και εγω έχουμε και νοβα και οτε.
Οποτε τι νεο μου προσφερει εμενα ? τιποτα !!!

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου! Έχω και εγώ και τα δύο πακέτα και βλέπω τα ίδια κανάλια και σε ΟΤΕ και σε NOVA. Το disneyXD δεν το βλέπουν ποτέ τα παιδιά μου! Βλέπουν συνέχεια boomerang και nickelodeon. Από disney δεν υπάρχει άλλο κανάλι, που να παίζει Μίκυ-Ντόναλντ-Γουίνι-Μαστοράκο?. Νομίζω υπάρχουν τα disney junior-playhouse που θα μπορούσαν να μπούν. Μήπως η επιλογή του disneyXD είναι μια εύκολη λύση? (Υπάρχει ήδη στα Ελληνικά). Επίσεις παρακολουθώντας χρόνια δορυφορική υπάρχουν κανάλια ΑΧΝ, ΗΒΟ, TNT, Syfy, VH1 Classic Europe, κανάλια της fox σε HD, Zone Reality κλπ. Γιατί δεν βάζουν κανένα απο αυτά?

Το θέμα είναι ότι ο ΟΤΕ τον τελευταίο χρόνο σε αντίθεση με τη nova προσθέτει κανάλια και το νόημα της δορυφορικής είναι να σου δίνει συνεχώς νέες επιλογές.
Τα sport hd σήμερα θα γίνουν 3 σε σύνολο 5 καναλιών και θα προστεθούν σύντομα και άλλα.
Εμένα με ικανοποιεί ότι ψάχνονται στο ΟΤΕ και όσο μεγαλώνει η πελατειακή βάση νέες υπηρεσίες θα εμφανίζονται.

γνωριζει κανείς τη ώρα θα βάλουν σήμερα σπορ 5

Τωρα γινονται οι αλλαγες.. βγηκαν τα espn, αλλαξαν θεση τα eurosport..

ξέρει κανείς να ανανεώσουν το σινεμά και τα ντοκιμαντέρ exo βαρεθεί να βλέπω στο χιστορυ τα πάντα στο σφυρή ενιχιριοδανιστιο και τα υπολιπα όπως της καλύτερες ταινίες που έχω δει είναι σινεμά 3 κάτι πρέπει να κάνουνε γεια αυτά τα διο στο αθλητισμό είμαι ευχαριστημένος

Για τις αλλαγές μια ερώτηση. Χρειάζεται να βάλω τον δέκτη σε Diseqc A για να προστεθούν τα νέα κανάλια, γιατί τον έχω στο C.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Η απάντηση στο γιατί δεν βάζει το ένα ή το άλλο κανάλι είναι πολύ απλή και απορώ γιατί κάθε μερα λεμε τα ίδια (προφανώς γιατί μας διαβάζουν από τον ΟΤΕ) (Καλύτερα να βαζετε αιτήματα και στο fb ποιο πολύ θα πιάσουν τόπο σας διαβεβαιώ)

Οταν πας να μιλήσεις με την HBO και την κάθε εταιρία σου βάζει όρους πρώτα και αν τους τηρείς σου λεει και το μπαμπάκι μετά .
Αν σε συμφέρει το βάζεις αν όχι κοιτάς αλλού .

Εμείς εδώ απλά θέλουμε να κάνουμε τον ΟΤΕ ,Sky Uk & Sky Italia