Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Παιδια ενα ειναι το καναλι που πρεπει να μπει το best tv να ακουμε και γεωργουντζο να γουστάρουμε

+1000. Και ένα από τα καλύτερα, Γιάννης Μποζικας ρεπορτάζ από Κυπαρισσία - Τριφυλία. Όλα τα λεφτά...!!!

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Σιγα-σιγα ολα θα γινουν.μονο μη βιαζομαστε να λεμε παλι καλα που υπαρχει και μια αλλη πλατφορμα και παιζει ο ανταγωνισμος.Σκεφτηκατε ποτε να μην υπηρχε ο ΟΤΕ τι θα γινοταν απο την αλλη πλευρα?οι τιμες θα ηταν απαγορευτικες και το προγραμμα πολυ φτηνο.Γι αυτο λιγο υπομονη και ολα θα γινουν οπως πρεπει

Last edited by a moderator:

Πάντως η νόβα αλλαγές στο πρόγραμμα (πέρα από αθλητικά που έχασε) δεν έκανε, ούτε τιμές μείωσε. Προσφορές για 3play μόνο έβγαλε, που δεν αφορούν όλους του συνδρομητές παρά μόνο όπου έχει ιδιόκτητο.

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Σιγα-σιγα ολα θα γινουν.μονο μη βιαζομαστε να λεμε παλι καλα που υπαρχει και μια αλλη πλατφορμα και παιζει ο ανταγωνισμος.Σκεφτηκατε ποτε να μην υπηρχε ο ΟΤΕ τι θα γινοταν απο την αλλη πλευρα?οι τιμες θα ηταν απαγορευτικες και το προγραμμα πολυ φτηνο.Γι αυτο λιγο υπομονη και ολα θα γινουν οπως πρεπει

+1

Ακριβώς γι' αυτό έχω υψηλές προσδοκίες από τον ΟΤΕ, για να υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός.

Πάντως η νόβα αλλαγές στο πρόγραμμα (πέρα από αθλητικά που έχασε) δεν έκανε, ούτε τιμές μείωσε.

Κόψε την συνδρομή Γιώργο και θα δεις πόσες προσφορές επανασύνδεσης με πολύ χαμηλότερη τιμή θα έχεις.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μηπως ξερει κανεις αν θα μπει το Ε-TV στον οτε? ρωταω γιατι ειναι πανελλαδικης εμβελειας και πριν λιγο διαβασα οτι μπηκε στη νοβα

ΤΟ Ε TV δεν προβλέπεται να μπει στον ΟΤΕ ΤV.H Νova φαίνεται να έχει αποκλειστική συμφωνία.Ιδού η ανακοίνωση της:

Το Ε TV αποκλειστικά μέσω Nova

Ένα ακόμη κανάλι εθνικής εμβέλειας, το Ε TV, διατίθεται πλέον αποκλειστικά για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Nova και Nova 3Play. Το ψυχαγωγικό 24ωρο κανάλι εκπέμπει πλέον αποκλειστικά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Nova, σε όλη την Ελλάδα από τη θέση 113 του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος.

Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης σε περιεχόμενο υψηλού ενδιαφέροντος για το ελληνικό κοινό από την πρώτη συνδρομητική τηλεόραση της χώρας.

Το Ε TV προβάλλει ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, επιλεγμένες ξένες ταινίες και σειρές καθώς και αγαπημένες ελληνικές ταινίες. Το Σαββατοκύριακο προβάλλει ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τις 10:00 έως τις 17:00. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος ενώ ο καταξιωμένος Γιώργος Τράγκας αναλύει την πολιτική επικαιρότητα με τον δικό του μοναδικό τρόπο μέσω μίας καθημερινής και 2 εβδομαδιαίων εκπομπών.

Μία ακόμη αποκλειστικότητα για τους συνδρομητές της Nova.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

έτσι.......να βάλει και η ΝΟVA κανά σαβουροκάναλο....:SFGSFGSF:

Είμαστε σίγουροι οτι είναι αποκλειστικά λόγω συμβολαίου και όχι αποκλειστικά "μέχρι στιγμής" και για λόγους μάρκετινγκ; Γιατι πάντα το "αποκλειστικά" ειναι καραμέλα για τις εταιρείες οταν διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους.

ναι μη χασουμε το Ε. μακαρι να ειναι αποκλειστικο. καναλια θεματικα θελουμε οχι αρλουμπες που ειναι ελευθερες σε ολη την Ελλαδα

ΝΑΙ στα τοπικά ΣΟΒΑΡΑ κανάλια!

ΟΧΙ στο χαζοκάναλα τύπου E!!!!

Και μια που το ανέφερα από Ήπειρο έχει βάλει το TV1! Ξέρει κανένας αν θα μπεί και κανένα ΗΡΤ μιας και έχει αθλητικές εκπομπές για ΠΑΣ και εκπομπές για τα τοπικά προβλήματα που απασχολούν πολλούς Γιαννιώτες!!!!

Επειδή έχουμε χάσει λίγο το μέτρο, είναι το ΗΡΤ "σοβαρό" κανάλι, και το "Ε!" σαβουροκάναλο; Η εκπομπή του Τράγκα στο Ε! κάνει 8% στο σύνολο και 10% στην αττική:

http://athenstvchannels.blogspot.gr/2013/11/e-tv_20.html

Καλύτερα να μην μπει κανένα από τα 2. Αν είναι να μπει κάποιο, το Ε έχει προβάδισμα σε σχέση με το ΗΡΤ.

Ναι αλλά με βάση την σχετική ανακοίνωση, το Ε! είναι στην Nova αποκλειστικά. Επίσης, το ότι ο Τράγκας κάνει νούμερα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι σκουπιδαριό. Η Πάνια κάνει 25άρια...

Το ότι είναι αποκλειστικά κάπου αλλού, δεν το κάνει "σαβουροκάναλο". Ο Τράγκας κάνει νούμερα για διάφορους λόγους που δεν είναι για το νήμα αυτό. Και η Πάνια επίσης.
Αλλά αν δεν τα έβλεπε κανείς και είχαν μη μετρήσιμη τηλεθέαση, δεν θα γίνονταν αυτόματα "σοβαρά".

Αν είναι να μείνουν μόνο τα σοβαρά κανάλια, με τα δικά μου κριτήρια σοβαρότητας θα έπρεπε να μείνουν μόνο τα κανάλια ταινιών. Και επειδή ευτυχώς εγώ δεν αποτελώ *κανένα* μέτρο και έχω μια *ασήμαντη* άποψη, ας μείνουμε στα μετρήσιμα στοιχεία, και αυτά που έχουμε είναι η τηλεθέαση.

Μα ακριβώς αυτά σύγκρινα και είπα οτι το ΗΡΤ είναι σοβαρό και το Ε σαβούρα! Στο ΗΡΤ υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με μεράκι και πάθος κάνουν κάποιες εκπομπές, όπως η "ανοιχτή γραμμή" ή το "αθλητικό ραντεβου, που ενημερώνουν το τοπικό κοινό και οι εκπομπές τους στα Γιάννενα έχουν απίστευτα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!! Στις ώρες τους τα αθηναϊκά κανάλια έρχοντε 2αρα και καταιδρωμένα!!! Αν είσαι από Γιάννενα ψάξε και θα το δείς! Από την άλλη μιας και ανέφερες τον Τράγκα που κάνει αυτό που κάνει από συμφέρον πάει όπως φυσάει ο άνεμος και στις εκπομπές του ακούγονται απίστευτες μπούρδες!!!

Το ότι είναι αποκλειστικά κάπου αλλού, δεν το κάνει "σαβουροκάναλο". Ο Τράγκας κάνει νούμερα για διάφορους λόγους που δεν είναι για το νήμα αυτό. Και η Πάνια επίσης.
Αλλά αν δεν τα έβλεπε κανείς και είχαν μη μετρήσιμη τηλεθέαση, δεν θα γίνονταν αυτόματα "σοβαρά".

Αν είναι να μείνουν μόνο τα σοβαρά κανάλια, με τα δικά μου κριτήρια σοβαρότητας θα έπρεπε να μείνουν μόνο τα κανάλια ταινιών. Και επειδή ευτυχώς εγώ δεν αποτελώ *κανένα* μέτρο και έχω μια *ασήμαντη* άποψη, ας μείνουμε στα μετρήσιμα στοιχεία, και αυτά που έχουμε είναι η τηλεθέαση.

Σε σχεση με τα "σοβαρα κανάλια " θα συμφωνήσω μαζί σου.
Όμως, επιμένω, δεν παύουν να είναι σκουπιδαριά. Πολλά κανάλια δεν είναι ούτε σοβαρά (εντός ή εκτός εισαγωγικών) αλλά δεν είναι και σκουπιδαριά.
Αν ήθελα Τράγκα, Πάνια και τα συναφή, την έβγαζα και με την Digea.....

εγω νομίζω πως μεχρι τέλος γενάρη θα μπει το foxsports αν δεν μπει μέχρι το γεναρη θα μπει πιστευω μεχρι φλεβαρη