psyxologos
Established Member
- 21 August 2013
- 123
Σιγα-σιγα ολα θα γινουν.μονο μη βιαζομαστε να λεμε παλι καλα που υπαρχει και μια αλλη πλατφορμα και παιζει ο ανταγωνισμος.Σκεφτηκατε ποτε να μην υπηρχε ο ΟΤΕ τι θα γινοταν απο την αλλη πλευρα?οι τιμες θα ηταν απαγορευτικες και το προγραμμα πολυ φτηνο.Γι αυτο λιγο υπομονη και ολα θα γινουν οπως πρεπει
Πάντως η νόβα αλλαγές στο πρόγραμμα (πέρα από αθλητικά που έχασε) δεν έκανε, ούτε τιμές μείωσε.
Το ότι είναι αποκλειστικά κάπου αλλού, δεν το κάνει "σαβουροκάναλο". Ο Τράγκας κάνει νούμερα για διάφορους λόγους που δεν είναι για το νήμα αυτό. Και η Πάνια επίσης.
Αλλά αν δεν τα έβλεπε κανείς και είχαν μη μετρήσιμη τηλεθέαση, δεν θα γίνονταν αυτόματα "σοβαρά".
Αν είναι να μείνουν μόνο τα σοβαρά κανάλια, με τα δικά μου κριτήρια σοβαρότητας θα έπρεπε να μείνουν μόνο τα κανάλια ταινιών. Και επειδή ευτυχώς εγώ δεν αποτελώ *κανένα* μέτρο και έχω μια *ασήμαντη* άποψη, ας μείνουμε στα μετρήσιμα στοιχεία, και αυτά που έχουμε είναι η τηλεθέαση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.