Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μόλις μπει το ΟΤΕ Go θα γίνει πανικός προβλέπω...

Μπα καλό θα ήταν να ενεργοποιήσει στο δορυφορικό τις Ίντερνετ δυνατότητες του δέκτη.

Αραγε,θα μπει κανα OTESports 6,ενοψει Μουντομπασκετ;

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ετσι μπραβο

http://rexsat.blogspot.gr/2014/04/national-geographic-channel-hd-sd-v.html?m=1

Στο τελος δειχνει τους αναμεταδωτες και τα καναλια.Ο εκτος ειναι αδειος.Λογικα θα ξεκινησουν σιγα σιγα να μεταφερουν και εκει καναλια ωστε να ανεβει και η ποιοτητα των αλλων hd καναλιων.

Last edited:

Μια χαρά ....Άντε να βάλει και κανένα άλλο κανάλι που να μην το έχει η NOVA να κάνει την διαφορα,πχ κάποιo κανάλι με ταινίες(νομίζω έχει το village που δεν έχει η NOVA) η κάποιο με σειρές πέρα από τα FOX..Ίσως αν υπάρχει και κανένα άλλο με ντοκιμαντέρ...Αν βάλει από ένα κανάλι από αυτά που είπα ε θα γίνει χαμός!!!

Last edited:

Εχει village village hd και sundance hd.Αλλα καναλια ταινιων δεν χρειαζονται.Το vilage hd μπορει να γινει 24ωρο και το otecinema 2 hd και ειναι υπερπληρες.Αν παρει και τη universal απο Ιουλιο θα μπουν και blockbusters.

Ντοκιμαντερ εχει 7 και θα μπουν και τα ng οποτε 9.Τι παραπανω να βαλει?
Ενα fox σε hd να μπει και το πακετο ειναι αψογο απο ολες τις αποψεις.

Υπαρχει περιπτωση να βαλει kαι το Action24,oπως η NOVA?Δεν πιανει ελευθερο σε πολλες περιοχες.Να βλεπουμε κανα αγωνα απο Ολλανδια ή Βέλγιο...!
Και το History,δεν πρεπει να λογιζεται ως καναλι ντοκιμαντερ.

@ king2009 Δεν έχεις και άδικο σε αυτό που λες φίλος,σωστά λες να γίνει το οτε cinema 2HD,αν δεν τα έχει η NOVA τα ντοκιμαντέρ ok μαζί σου..Όπως και αυτό που είπες με το vilage hd να γινει 24ωρο σύμφωνο,αλλα εγώ θέλω να κάνει το μεγάλο μπαμ και να έχει κάποιο-α κανάλια αποκλειστικά όπως κάνουν και αυτή,πέρα από τα αποκλειστικά τα έργα που έχει νομίζω έχει και αποκλειστικό ένα παιδικό δεν θυμάμαι πως λέγεται.

@ solareagle Φιλε μου αν σου αρέσει το ολλανδικό πρωτάθλημα μπορείς να το δεις το κανάλε που λες μέσω internet πας στο google βάζεις το κανάλι που θες και το βλέπεις.

Καλα,live streaming μπορεις να κανεις σε ολα τα ξενα πρωταθληματα.Ο σκοπος ειναι να τα βλεπεις στην ανεση του σαλονιου σου,στη μεγαλη οθονη!
Θα ηθελα και ενα Universal cinema (τυπου Village) και ας παιζει απο το μεσημερ και μετα:operator:

Last edited:

Τώρα αν πω ότι εγώ θα ήθελα το cinema 3 σε (πραγματικό) HD, από τις καινούργιες μεταφορές της Φίνος Φίλμ, θα πέσετε να με φάτε όλοι; :flipout:

Υπάρχουν νέες HD εκδόσεις;
Θα μπορούσε να τις δείξει το Cinema 1, γιατί το να γίνει HD το 3 για κάποιες ταινίες μόνο, μάλλον ψευδοHD θα είναι το κανάλι.

Φίλε solareagle με έξοδο HDMI από PC/Mac/Laptop στείλε στην TV σου!

Τώρα τι είπες ρε φιλε? Universalstudios!!!!!!!!! παίζει να γίνει κάτι τέτοιο λόγο ότι λίγο άσχετος υπάρχει περιπτώσει να γίνει όπως το Village,έχει άπειρες ταινίες λίγο που κοίταξα υπάρχουν πολλές καλές επιλογές όπως --> syfy , nbc ...

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Υπαρχει περιπτωση να βαλει kαι το Action24,oπως η NOVA?Δεν πιανει ελευθερο σε πολλες περιοχες.Να βλεπουμε κανα αγωνα απο Ολλανδια ή Βέλγιο...!
Και το History,δεν πρεπει να λογιζεται ως καναλι ντοκιμαντερ.

Ανούσιο το θεωρώ.Με τα πρωταθλήματα που έχει ο ΟΤΕ δε νομίζω να προτιμήσει κάποιος Ολλανδικό, πόσω μάλλον Βέλγικο.

Πριν καιρό δεν υπήρχε και το universal channel?Αν και δεν θυμάμαι να έδειχνε τίποτα το ιδιαίτερο.

Το universal υπήρχε όταν ήταν conn-x, αποκλειστικά iptv και νομίζω πως καταργήθηκε από το πακέτο το 2010.Σειρές και καμιά ταινία που και που ήταν το πρόγραμμα.

Eστω να δειχνει κανα ματς του Αγιαξ!Οντως,ο ΟΤΕ ειναι πληρης απο πρωταθληματα αλλα καθοτι νεος συνδρομητης,ειμαι αχορταγος!