Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ΟΤΕ ΓΡΑΦΕ θελουμε τα εξης καναλια MGM HD,HBO HD,UNIVERSAL HD,BBC HD,BBC KNOWLEDGE HD,ANIMAL PLANET HD,TCM,MEZZO LIVE HD,MYZEN.TV HD,VIASAT HISTORY HD,CLASSICA MUSIC TV και ενα με παιδικα που λεγεται MANGAS και παιζει παλια γιαπωνεζικα καρτουν(γιατι να μην ξαναδουμε κανα Καμπαμαρου?)Βαλε αυτα τα καναλακια (αν ειναι εφικτο να αποκτησεις δικαιωματα) και 2 αναμεταδωτες και θα εχεις το κορυφαιο πακετο στην Ευρωπη!!! :violent-smiley-030:

+ VH1 Classic
+ Boomerang
:guitarist:

Nα κάνει ανασύσταση και την ΥΕΝΕΔ και να βάλει και αυτή.:grandpa:

τα καναλια ΗΒΟ και Universal μπορουμε να τα δουμε ελλαδα και πως ? υποθετω θα πρεπει να βαλουμε αλλο πακετο και πιατο που θα περιλαμβανει αυτα ε ?
επισης το προγραμμα του CBS μπορουμε να το δουμε ?

Last edited:

Σωστό,γενικά το ανέφερα για να μην ξεχνάμε και αυτούς.Σίγουρα στην ευρώπη είναι πάνω από 1 εκατομμύριο συμπατριώτες μας και οι πολλοί απο αυτούς έχουν ΝΟΒΑ ή ΟΤΕ.

τα καναλια ΗΒΟ και Universal μπορουμε να τα δουμε ελλαδα και πως ? υποθετω θα πρεπει να βαλουμε αλλο πακετο και πιατο που θα περιλαμβανει αυτα ε ?
επισης το προγραμμα του CBS μπορουμε να το δουμε ?

Aν εννοείς να τα δεις δορυφορικά με το πρόγραμμα της Αμερικής όχι δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν σε μερικά πακέτα σε επιμέρους εκδόσεις, με διαφορετικό πρόγραμμα από το αμερικάνικο.

Για να δεις τα αμερικάνικα, υπάρχει άλλος τρόπος, όχι δορυφορικά.
Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε pm να σου πω γιατί εδώ είναι off-topic.

Nα κάνει ανασύσταση και την ΥΕΝΕΔ και να βάλει και αυτή.:grandpa:

Κακιούλα;
Ναι! Είμαι :grandpa: και θέλω VH1 Classic και Scooby Dooooooooooooooo!

Εννοώ μωρέ, ο ένας ζητάει 2 κανάλια, ο άλλος 5, ο άλλος 15...
πρέπει να έχουμε φτάσει τα 50 κανάλια που ζητάμε, να μη ζητήσω και εγώ ένα?:grandpa:

Το VH1 Classic το περίμενα χρόνια, τελικά κατέβασα από το Youtube κάτι εκατοντάδες clips, τα έκαψα σε dvd και βρήκα την υγειά μου. Αν περιμένω από αυτούς, θα γίνω 100 χρονών!:grandpa:
Καλό είναι και το Boomerang, το βλέπω, που και που, στη nova και μου θυμίζει τα νιάτα μου!:grandpa:

ΟΤΕ ΓΡΑΦΕ θελουμε τα εξης καναλια MGM HD,HBO HD,UNIVERSAL HD,BBC HD,BBC KNOWLEDGE HD,ANIMAL PLANET HD,TCM,MEZZO LIVE HD,MYZEN.TV HD,VIASAT HISTORY HD,CLASSICA MUSIC TV και ενα με παιδικα που λεγεται MANGAS και παιζει παλια γιαπωνεζικα καρτουν(γιατι να μην ξαναδουμε κανα Καμπαμαρου?)Βαλε αυτα τα καναλακια (αν ειναι εφικτο να αποκτησεις δικαιωματα) και 2 αναμεταδωτες και θα εχεις το κορυφαιο πακετο στην Ευρωπη!!! :violent-smiley-030:

Άνετα το κάνει αν θέλει αλλά ετοιμάσου να πληρώσεις τριπλάσια συνδρομή.....

Να σοβαρευτούμε λίγο...

Τα θεματικά κανάλια δεν είναι απλό να προστεθούν έτσι. Καταρχάς χρειαζεται υποτιτλισμος και κατα δεύτερον χρειάζονται επιπλέον αναμεταδοτες.

Παιδιά εγώ με ένα viasat history στα ντοκυμαντέρ και ένα tcm στις ταινίες θα ήμουν υπερευχαριστημένος

Έτσι ένα δυνατό ακόμα κανάλι για ντοκιμαντέρ! και ένα δυνατό κανάλι για ταινίες και ένα δυνατό παιδικό και μετά πάρτε την ψυχή μας.

Τόσο δύσκολα είναι αυτά που ζητάμε? γιατί και στον κόσμο είναι δύσκολα όταν δίνει τα καλά του τα λεφτάκια,οποτε έχουμε και της απαιτήσεις μας..

από ντοκιμαντέρ είμαστε σχετικά εντάξει

καλύτερα να βάλει ένα HD κανάλι με σειρές και τα MTV και ας βγάλει τα MAD

Παντως για 11 ευρω νομιζω οτι ειστε υπερβολικοι. Κ ηω θαλω πολλα..

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Τα MGM και TCM τα είχε η Nova και σταμάτησαν. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί αυτοί που ενδιαφέρονται είναι μία ελάχιστη μειοψηφία; Το MyZen κάποτε ήταν καλό, τώρα δείχνει συνέχεια γιόγκα. Αδιάφορο. Mangas; Αυτό κι αν είναι κανάλι που δε βλέπει κανείς.
Να μη βάλει κανένα κανάλι, αν πρώτα δε βελτιώσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ την εικόνα στα υπάρχοντα. Έλεος.

Λογικά έχει το πακέτο με έκπτωση 50% ο φίλος.

Το δίνουν σε όποιον πάει στον ΟΤΕ από άλλο πάροχο και σε μερικούς που ζητούν διακοπή.

Καλημέρα φίλε malakudi.To mgm και tcm όντως τα είχε η nova και τα έβγαλε.Το viasat history όμως δεν το έιχε και δεν το έχει κανένας πάροχος όπως και πολλά άλλα αξιόλογα κανάλια.
Το νήμα αναφέρει προσθήκες καναλιών και ο καθένας εκφράζει μία επιθυμία απο κανάλια που θα ήθελε να δεί στο πακέτο που πληρώνει.Δεν σημαίνει οτι θα γίνει κιόλας.Αν είναι τότε να κλειδώσει το νήμα αυτό μέχρι να βελτιωθεί η ποιότητα του πακέτου

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το Viasat History είναι ένα πολύ καλό κανάλι, αλλά θα πρέπει να γίνει υποτιτλισμός. Αυτό απαιτεί επιπλέον κόστος.

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Τα MGM και TCM τα είχε η Nova και σταμάτησαν. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί αυτοί που ενδιαφέρονται είναι μία ελάχιστη μειοψηφία; Το MyZen κάποτε ήταν καλό, τώρα δείχνει συνέχεια γιόγκα. Αδιάφορο. Mangas; Αυτό κι αν είναι κανάλι που δε βλέπει κανείς.
Να μη βάλει κανένα κανάλι, αν πρώτα δε βελτιώσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ την εικόνα στα υπάρχοντα. Έλεος.

Το αν τα εβλεπαν πολλοι ή λιγοι αυτο δεν μπορει να το ξερει .Μπορει μαλλον να τα εκοψαν λογω χρηματων, για να μη πω σιγουρα...

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Εμένα πάντως το ΟΤΕ TV είναι συντονισμένο στο 80% του χρόνου του στα Baby TV και Disney Junior. Ειδικά το 2ο ήταν και ο λόγος που κυρίως έγινε η συνδρομή, αφού το απλό Disney Channel που έχει και η Nova έχει αφαιρέσει σχεδόν τελείως τις εκπομπές του Dinsey Junior.

Σε ότι αφορά το Viasat History και αυτό που έγραψα παραπάνω, εννοώ πως κανάλια που ήδη έχουν υποτιτλισμό ή μεταγλώττιση (Natgeo, Boomerang) ή κανάλια μουσικά (Mezzo, VH1 Classic) μπορούν να προστεθούν ευκολότερα.

Last edited: