Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Εμένα πάντως το ΟΤΕ TV είναι συντονισμένο στο 80% του χρόνου του στα Baby TV και Disney Junior. Ειδικά το 2ο ήταν και ο λόγος που κυρίως έγινε η συνδρομή, αφού το απλό Disney Channel που έχει και η Nova έχει αφαιρέσει σχεδόν τελείως τις εκπομπές του Dinsey Junior.

Σε ότι αφορά το Viasat History και αυτό που έγραψα παραπάνω, εννοώ πως κανάλια που ήδη έχουν υποτιτλισμό ή μεταγλώττιση (Natgeo, Boomerang) ή κανάλια μουσικά (Mezzo, VH1 Classic) μπορούν να προστεθούν ευκολότερα.

Disney junior all day long εδώ....

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Περιμένω και εγώ την εφαρμογή για ταμπλετες για να μπορουμε να δούμε και τίποτα άλλο στο σπίτι όταν ειναι ξύπνια τα παιδιά.... Βέβαια απο τότε που έβαλα το PVR τους βάζω και βλέπουν πια περισσότερο σε συγκεκριμένη ώρα.ειναι καλύτερο και για αυτά και για μένα...

Μπορεί να μου κάποιος πως θα λειτουργεί το sirina on demand; Με συνδρομή ή ενοικίαση ταινίας εννοώ!

Για τους συνδρομητές που το είχαν έχει ανοίξει αυτόματα, για τους νέους, όπως αναφέρθηκε, θα πρέπει να έχουν συνδρομή στο Adult Pack και μετά να καλέσουν στο 13888 για να το ενεργοποιήσουν. Με την ενεργοποίηση εάν δεν κάνω λάθος στο ανοίγουν για 2-3 μήνες.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αυτη τη στιγμη ολα τα καναλια on demand μου ειναι ανοιχτα και βλεπω κανονικα.Συμβαινει και σε κανεναν αλλο αυτο?Εννοειται δεν εστειλα κανενα sms ουτε με εβγαλε τιποτα για επιπλεον χρεωση απλα ανοιξαν μονα τους.

Σωστά και σε μένα το ίδιο
Απλά δεν μπορείς να γράψεις. Δεν ξέρω αν κανονικά μπορείς να το κάνεις.

Είναι εντελώς FTA και τα βλέπει όποιος έχει HD δορυφορικό δέκτη, πιο ανοιχτά δεν γίνεται....

Και βεβαίως μπορούμε να κάνουμε και εγγραφή όσοι δεν έχουμε οτε δέκτη...

Last edited:

Σωστά και σε μένα το ίδιο
Απλά δεν μπορείς να γράψεις. Δεν ξέρω αν κανονικά μπορείς να το κάνεις.

Λογικα τα ανοιξαν γιατι πηρα και σε ενα φιλο μου και εκεινος ανοιχτα τα εχει.Το hunger games αψογη εικονα παντως.Ελπιζω να τα αφησουν ανοιχτα για λιγο καιρο.

Είναι εντελώς FTA και τα βλέπει όποιος έχει HD δορυφορικό δέκτη, πιο ανοιχτά δεν γίνεται....

Ξέρεις κάτι παραπάνω Αντώνη; Ή από μ@κ@κια άνοιξε;

Λογικα τα ανοιξαν γιατι πηρα και σε ενα φιλο μου και εκεινος ανοιχτα τα εχει.Το hunger games αψογη εικονα παντως.Ελπιζω να τα αφησουν ανοιχτα για λιγο καιρο.

Άψογη δεν θα το έλεγα πάντως. Σε mp4 που το είχα δει, μην λέω υπερβολές, αλλά ήταν ίδια ποιότητα εικόνας.

Η εικόνα δεν είναι και ότι καλύτερο έχω δει...

Το bitrate είναι στα 7000 πάνω κάτω αλλά έχω δει και πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή στο ίδιο bitrate

Νίκο δεν ξέρω, αλλά και να ήξερα δεν θα το έλεγα.

Ξέρεις κάτι παραπάνω Αντώνη; Ή από μ@κ@κια άνοιξε;

Άψογη δεν θα το έλεγα πάντως. Σε mp4 που το είχα δει, μην λέω υπερβολές, αλλά ήταν ίδια ποιότητα εικόνας.

Οπως το βλεπω αυτη τη στιγμη στα 2 μετρα απο την 42αρα καμια σχεση η εικονα με το ote cinema 1 hd.Υπολογιζω bitrate 8-9mb

Και το Penthouse φόρα παρτίδα !!!!

Καλά πάμε !!!:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Και το Penthouse φόρα παρτίδα !!!!

Καλά πάμε !!!:BDGBGDB55:

Δεν τα τσεκαρα αυτα για να δουμε.Ανοιχτα και τα ακαταλληλα.Μπας και μπαινει νεος αναμεταδωτης?

Η εικονα στο hunger games ειναι επιπεδου nova.Καντε ετσι και το ote cinema 1/village οχι μονο τα on demand.

Επιβεβαιωνω και εγώ όλα ανοιχτα ας τα κρατήσουν έτσι μέχρι το βραδυ

Πάρτε και ένα screen shot από το ondemand HD που δεν το κόβω και πολύ HD...
Προσέξτε πάνω αριστερά στην εικόνα την ανάλυση της.... ουδέν σχόλιον

oteHD.jpg

Σε μενα εχει ιδια ποιοτητα με τα hd της νοβας παντως και εννοειται κανενα πιξελιασμα οπως τα αλλα hd του οτε

Κάπου τα έχεις μπερδέψει αγαπητέ η δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την εικόνα.... η νόβα δεν βγάζει 720χ576 ανάλυση..

Η αλήθεια είναι το μάτι θέλει εκπαίδευση για να μπορεί να ξεχωρίζει κάποια πράγματα γιατί ξεγελιώμαστε πολλές φορές....