Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αν ειχε υποτιτλους κανεις δεν θα το βλεπε τωρα που δεν εχει ολοι θελετε να το δειτε :fahne90:

Χθες ξαναρώτησα με μήνυμα μέσα στο fecebook του ΟΤΕ σχετικά με το θέμα τον υποτίτλων στο animal planet και σήμερα μου απάντησαν με το εξης μήνυμα το Βάζω όπως ακριβώς μου το έστειλαν στο δικό μου λογαριασμό facebook

Καλημέρα, θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε ότι είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το κανάλι με στόχο την αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος το συντομότερο δυνατό. Λυπούμαστε για την ταιλαιπωρία. Για οποιαδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Μαρία, Customer Care

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Χθες ξαναρώτησα με μήνυμα μέσα στο fecebook του ΟΤΕ σχετικά με το θέμα τον υποτίτλων στο animal planet και σήμερα μου απάντησαν με το εξης μήνυμα το Βάζω όπως ακριβώς μου το έστειλαν στο δικό μου λογαριασμό facebook

Καλημέρα, θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε ότι είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το κανάλι με στόχο την αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος το συντομότερο δυνατό. Λυπούμαστε για την ταιλαιπωρία. Για οποιαδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Μαρία, Customer Care

Την ίδια κλισέ απάντηση δίνουν σε όλους αντιγραφή επικόλληση ειναι

Την Κυριακή ξεκινάει η Α1 μήπως ήρθε η ώρα να βάλουν το οτεσπορ 6; Τα 5 τώρα φτάνουν; Αν θυμάμαι καλά τελευταία φορά ειπώθηκε πως θα μπει το Νοέμβρη. Έτσι δεν είναι;
Εχουν δεσμευθει οτι θα μπει το οτε σπορ 6 και το οτε σπορ highlights απο 1/11/2014 και τα 2 ,για ακομη περισοοτερο θεαμα και ακομη περισσοτερες νεες διοργανωσεις. Παντως η διατηρησης της ανυπαρκτης ιταλικης λιγκας με μια μονο ενδιαφερουσα σχετικα ομαδα το μιλανο και με ενα παιχνιδι καθε εβδομαδα και το κοψιμο απο την αλλη της πολυ ενδιαφερουσας αδριατικης λιγκας ( με ομαδες σαν την παρτιζαν-ερ αστερα-τσεντεβιτα...ομαδων επιπεδου ευρωλιγκας και 4 παιχνιδιων καθε εβδομαδα) αδυνατησε το πακετο μπασκετ του οτε.Ιδιαιτερα οταν ο οτε διαφημιζε την αδριατικη λιγκα μεχρι 20/9.Ουτε βεβαια η προσθηκη ενος εβδομαδιαιου αγωνα της ελληνικης λιγκας το καλυπτει.

προσθεθηκαν τα otesport 6hd και otesport highlights hd στις θεσεις 306 και 307

Πώς είναι η ποιότητα των καναλιών τώρα με αυτήν την προσθήκη;

Αφου τα ανεβασαν που το ανεβασαν απορω γιατι δεν αξιοποιουν απο τωρα και πρεπει να παει 3 Νοεμβρη;

Πάλι γκρίνια; Πείτε και κανά μπράβο ρε παιδιά που ενισχύεται το πακέτο με νεα κανάλια. Ημαρτον!

Πάλι γκρίνια; Πείτε και κανά μπράβο ρε παιδιά που ενισχύεται το πακέτο με νεα κανάλια. Ημαρτον!

Έχεις δίκιο, αλλά Έλληνες δεν είμαστε; μας αρέσει να γκρινιάζουμε πάντα.

Καμια γκρινια,απο τη μερια μου τουλαχιστον.Μια απλη απορια εξεφρασα.

To otesport6 HD γραφει απο 3 Νοεμβριου
To otehiglights HD γραφει κοντα σας απο τον δεκεμβριο χωρις συγκεκριμενη ημερομηνια

To otesport6 HD μπηκε στον νεο αναμεταδοτη

Εγώ όμως δεν μπορώ να κρατηθώ γιατί χωρίς και λίγο γκρίνια δεν γίνεται :) , όχι για τα νέα κανάλια, που απ'οτι φαίνονται από είκόνα είναι τέλεια, αλλά για τους υπότιτλους στο animal planet! Έλεος πια! Φαίνεται οτι έχουν πολύ καλές εκπομπές αλλά πως να τις δούμε! Δεν είμαστε όλοι αγγλομαθείς! Εχουμε κανενα νέο?

To otesport6 HD γραφει απο 3 Νοεμβριου
To otehiglights HD γραφει κοντα σας απο τον δεκεμβριο χωρις συγκεκριμενη ημερομηνια

To otesport6 HD μπηκε στον νεο αναμεταδοτη

Στης 3 Νοεμβριου και το 4 και το 5 θα γινουν HD.

Γεμισαμε HD :2thumb22sup:

Εγώ όμως δεν μπορώ να κρατηθώ γιατί χωρίς και λίγο γκρίνια δεν γίνεται :) , όχι για τα νέα κανάλια, που απ'οτι φαίνονται από είκόνα είναι τέλεια, αλλά για τους υπότιτλους στο animal planet! Έλεος πια! Φαίνεται οτι έχουν πολύ καλές εκπομπές αλλά πως να τις δούμε! Δεν είμαστε όλοι αγγλομαθείς! Εχουμε κανενα νέο?

Μα γιατί αγχώνεσαι? είπαμε...οι τεχνικοί του ΟΤΕ είναι σε ΔΙΑΡΚΗ ...επαναλαβάνω σε ΔΙΑΡΚΗ επικοινωνία με τον πάροχο και το πρόβλημα θα αποκατασταθεί το σύντομότερο... σε απλά ελληνικά και που το ανέβασαν το κανάλι και πολύ μας είναι...μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις! ετσι και αλλιώς τι να διαβάσεις..τα ζωάκια να βλέπεις..δεν χρειάζεται να καταλαβαίνεις και το τι γίνεται.. :fahne90:

Το 2 οπωσδήποτε, το 3 για ποιο λογο;

Για να μη χαλάσει η σειρα nick1977. Έχει άλλο κύρος να βλέπεις και τα 3 σε hd :-)

φαλακρός πράκτωρ θου βου σε HD και το στέλα κρατώ μαχαίρι;
Και πώς θα γίνει αυτό φίλε μου για αξηγησέ μας; :D