Θα είναι ωραίο να κάνουν κανένα αφιέρωμα στον Hitchcock η kurosawa με όλες τους τις ταινίες. Επιλογές έχουν.
Βλεπω το προγραμμα του καναλιου James Bond.Εχει συνεχομενες ολες τις ταινιες.Οταν μετα μερικες μερες τελειωσουν,τι θα δειχνει;
Είναι ακριβώς όπως το κανάλι StarWars που είχε για 1 μήνα η ΝΟΒΑ και μετά εξαφανίστηκε. Επίσης και αυτό το κανάλι ήταν της Sky Deutschland, μάλλον είναι καινούργια μέθοδος διαφήμισης επερχόμενων ταινιών - θέλουν να σε βάλουν στο πνεύμα του "σύμπαντος" τους για να περιμένεις πιο "ανυπόμονα" την νέα ταινία της σειράς.
Απο το να βάζουν pop up κανάλια Dolby surround , θα προτιμούσα να αναβαθμιζαν τον ηχο στα ήδη υπάρχοντα cinema πέραν του 4.
Αυτό. Είναι αστείο τα HD κανάλια να έχουν stereo ήχο.
Έβριζα τη Nova για την παράλληλη μετάδοση HD - SD αλλά τα HD της ακόμα και στα Novasports κανάλια είναι Dolby. Στον ΟΤΕ δεν είναι ούτε το Village HD, dolby...
Φτιαξε μια λιστα με favorites. Εγω αυτο εχω κανει για να μην μου εμφανιζονται τα καναλια που δεν με ενδιαφερουν.Ημαρτον με τα αθλητικα πραγματικα.
Εχουν τοσα πολλα που φτιαχνουν ξεχωριστη πλατφορμα.
Δε δινουν τουλαχιστον την δυνατοτητα να μην φαινονται στο EPG πρεπει να πηδαμε 20 καναλια για να παμε σε αυτα που βλεπουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.