Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Εγώ πιστεύω οτι θα είναι HD.Δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα αντικαταστήσει ο ΟΤΕ hd κανάλι με sd.Οπως και το OTEhistory θα είναι hd

Last edited:

παντως σημερα δεν βλεπω να εχει ενταχθει το καναλι!

Last edited by a moderator:

δεν θα αντικαταστησει HD με SD απλα και συμφωνα με τις φημες το HD History θα αντικατασταθει με το Viasat History, στα καναλια αυτα εχει προστεθει και το OTE History το οποιο ειναι προς το παρων σε SD format.

Το VIASAT history σε ολες τις πλατφορμες που εκπεμπει ειναι σε εκδοση τυπικης ευκρινειας αλλα σε πολυ καλη αναλυση εικονας.

Οσο εγκυρο ηταν οτι θα μπει απο σημερα το viasat history, τοσο εγκυρο ειναι κ οτι θα βγει το history! :P Αν και εμένα δεν μου αρέσει το history, οπότε δε με νοιάζει!
Αλλά απο ότι φαίνεται είναι απλά φήμη...

Ούτε και εγώ το βλέπω να μπαίνει σήμερα το VIASAT history...ατύχησε το blog που το έγραψε.

Σημασια εχει να ειναι σωστη η πληροφορια και να μπει στο πακετο μιας και ειναι αρκετα καλο καναλι, τη σημερα τι σε 2,3 μερες δεν εχει σημασια

Σημασια εχει να ειναι σωστη η πληροφορια και να μπει στο πακετο μιας και ειναι αρκετα καλο καναλι, τη σημερα τι σε 2,3 μερες δεν εχει σημασια

Το viasat History θα μπει στο πακέτο του OTE TV. Δε γνωρίζω την ακριβή ημερομηνία.

Κοιταξα τις τελευταιες σελιδες και δεν ειδα να εχει αναφερθει κατι προσφατα,στο National Geo νομιζω παιζει μια διαφημιση στα ελληνικα για παρακολουθηση Hockey απο FOX SPORTS ,εχει ηδη ανεβει το καναλι και μονο στον δεκτη μου δεν υπαρχει ,θα ανεβει συντομα,θα ανεβει στο Sports Pack η η διαφημιση αφορα αλλο πακετο;;

λογικα αφορα promo του ομιλου του καναλιου και οχι του πακετου του OTE tv , αμα προσεξεις και διαφημιση του History 2 βαζει σε αυτο.

Nαι το καταλαβαινω ,απλα μου εκανε εντυπωση που ηταν στα ελληνικα και η εκφωνηση και η γραμματοσειρα.
Σε ποιους να απευθυνεται.

Nαι το καταλαβαινω ,απλα μου εκανε εντυπωση που ηταν στα ελληνικα και η εκφωνηση και η γραμματοσειρα.
Σε ποιους να απευθυνεται.
Η διαφημιση για το FOX SPORTS στα ελληνικα απευθυνεται στους συνδρομητες NOVA , μην ξεχναμε οτι καποια καναλια ειναι κοινα σε πολλες πλατφορμες , οποτε υπαρχουν στοχευμενες διαφημισεις για καποιες απο αυτες

A OK ,υπαρχει το FOX SPORTS στην NOVA.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Άλλη μια παταγώδης αποτυχία των "χρησμών" του rexsat.

Το viasat history, θα μπει στον ΟΤΕ, από 01/01, μόλις είδα τρέιλερ.