Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Εγώ είχα μια ελπίδα στα mtv που μπήκαν να παίζει και κανένα σίριαλ όπως το teenwolf... αλλά δεν μας βγήκε!

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Όσο για το vh1 classic έχω την εντυπώσει πως στην Ελλάδα θα αργήσουμε πολύ να το δούμε...μακάρι να βγω ψεύτης όμως.

Απάντηση εκπροσώπου του OTE σε ερώτημα τηλεθεατή στη σελίδα του OTE TV στο Facebook:

"Αυγή καλημέρα. Το FOX Sports δε συμπεριλαμβάνεται στο μπουκέτο καναλιών του OTE TV και δεν προβλέπεται άμεσα να προστεθεί.
Ιωάννα, Customer Care"

Γνωρίζει κανείς κάνενα mail για να εποικηνωνισουμε με οτε τβ για καμία προσθικη

Μου κανει εντυπωση πως οι Γερμανοι του ΟΤΕ δεν εχουν βαλει ενα θεματικο καναλι οπως το RTL NITRO η το SAT1 GOLD, ολο το 24ωρο με σειρες του 50 60 70 και 80 που αγαπησαμε και θα αρεσουυν και θα τις παρακαλουθουν πολλοι +40 με νοσταλγια ΛΟΥΣΗ, ΛΑΣΣΗ, ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ, ΓΚΑΝΣΜΟΟΥΚ, ΜΠΟΝΑΝΤΖΑ, ΜΑΣ, ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΕς ΜΕΡΕΣ, GOLDEN GIRLS, ΟΥΩΛΤΟΝΣ, ΝΤΙΟΥΚς, ΤΑΧΙ, ΧΙΛ ΣΤΡΙΤ ΜΠΛΟΥΖ, BARNEY MILLER, ΣΤΑΡΣΚΥ ΚΑΙ ΧΑΤΣ, MARRIDE WITH CHILDREN, και τοσες αλλες, επισης ας μπει και μια εκπομπη καπου για pc kai video games....τοσο δυσκολο ειναι?

Last edited:

Και γω θέλω να πάρει τα δικαιώματα του ράγκμπι Union αγγλιας

Tερμα αποτυχημενη επιλογη τα 2 νεα mtv

Το Mtv europe παιζει 80% ριαλιτυ (χωρις μαλιστα υποτιτλισμο) και εικονα ψιλοτραγικη..
το Mtv Live hd δειχνει τα Νεα Live Που διοργανωνει το Mtv και τα επαιζε το Ελληνικο mtv στο World stage τα οποια ειναι χτυπα το ενα και βαρα το αλλο( iggy azalea Και γενικα μουσικο επιπεδο κατω του μηδενος) καμια σχεση με τα Mtv unplugged του 90 με Νirvana,pearl jam κλπ κλπ

Δεν συμφωνώ για το Live HD. Εχθές πχ είχε μια συναυλία της Alicia Keys, επιπλέον έχει και replay tv.

Πάντως το iConcerts είναι πολύ καλύτερο σε ότι αφορά το ποιοτικό live υλικό. Κρίμα που δεν είναι 5.1.

Δυο ποιοτικες προσθηκες παντως θα ηταν το CNN και το Eurosport 2 HD.

Δυο ποιοτικες προσθηκες παντως θα ηταν το CNN και το Eurosport 2 HD.

Ναι γιατί δεν δειχνεί κανείς το Eurosport 2 HD;

Μόνο στην Ελλάδα δεν το έχουμε σε HD

Το mtv live θύμιζει λίγο απο το παλιο καλο μουσικό mtv που βλέπαμε πιτσιρικάδες

Aντε να δουμε απο αυριο το οτε History

Aντε να δουμε απο αυριο το οτε History
Απ'οτι βλεπω στο προγραμμα του εχει ενδιαφεροντα θεματα.Σε μερικα μου θυμιζει λιγο...ΕΡΤ :chinscratch:

Είναι καλό, έως και πολύ καλό θα έλεγα. Φαίνονται ποιοτικές παραγωγές ότι δείχνει.

Απ'οτι βλεπω στο προγραμμα του εχει ενδιαφεροντα θεματα.Σε μερικα μου θυμιζει λιγο...ΕΡΤ :chinscratch:

Η διαφορα ειναι στην ΕΡΤ επεφταν εκατομμυρια απο την τσεπη του καθενα μας.
Παντως,φαινεται πολυ ενδιαφερον και ποιοτικο καναλι,σε ενα τηλεοπτικο τοπιο με ριαλιτι και αθλητικα γεγονοτα.
Θα ηταν πολυ καλο να ειχε και μια καθημερινη εκπομπη τυπου Μενουμε Ελλαδα.Προς το παρον εχει σχετικο,το Α-Ω.