Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Επιπλέον, το παραπάνω κανάλι θα ειναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα, όχι μονο cinema & full.

Η πληροφορία δεν ισχύει. Εγώ που έχω το Family Pack, το κανάλι είναι κλειδωμένο.
Εκτός και αν αποφασίσουν να το ανοίξουν όταν ξεκινήσει την λειτουργία του.

Αναφέρεται και σε επίσημο δ.τ. που εχει βγει/θα βγει.

Τι να πω; Δεν ξέρω.
Εμένα προς το παρόν είναι κλειδωμένο. Ίσως να οφείλεται στο ότι είμαι “Μη πελάτης” τους.
:antlers:

Πράγματι, αναφέρεται καθαρά και στο Δελτίο Τύπου :

"Το κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas θα είναι διαθέσιμο έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου σε όλα τα διαθέσιμα πακέτα COSMOTE TV".

http://digitaltvinfo.gr/news/news/i...iatiko-pop-up-kanali-cosmote-cinema-christmas

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελικά επικοινώνησα με την cosmote και μου έκαναν ξεκάθαρο ότι το κανάλι Christmas είναι μόνο για τα πακέτα Full Pack και Cinema Pack. Άρα δεν ισχύει η τελευταία παράγραφος του Δελτίου τύπου τους.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Μήπως έπεσες σε άσχετο υπάλληλο; Εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές.

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι υπάλληλοι εκεί μέσα έχουν τις ίδιες οδηγίες. Δεν ρώτησα κάτι περίεργο ούτε κάτι τεχνικό. Ανέφερα ότι το Δελτίο τύπου γράφει ότι το κανάλι αυτό θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα Cosmote TV και ότι εγώ που έχω το Family pack το κανάλι είναι κλειδωμένο. Και η κοπέλα αμέσως μου απάντησε ότι το κανάλι είναι διαθέσιμο μόνο στα Full Pack και στα Cinema pack.

Μπήκε στη θέση 100 το promo hd που διαφημίζει το προγραμμα της cosmote tv. Καλή κίνηση κατα τη γνώμη μου.

Δεν υπήρχε στο δορυφορικό; Στο IPTV υπάρχει εδώ και χρόνια.

Δεν υπήρχε. Σήμερα το προσθέσανε.

ως το μοναδικό κανάλι του νεου 7ου αναμεταδότη την εικόνα την περίμενα αρκετά καλύτερη
αντ αυτού είναι όπως είναι k τα υπόλοιπα κανάλια, λες k τα έβαλες στο πλυντήριο k ξεθώριασαν..

promo ειναι το καναλι μην περιμενεις πολλα απλα το εβαλαν για τεστ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πρέπει να κάνουμε αναζήτηση έτσι;

ειναι στην θεση 100

Θα το έχουν μόνιμα αυτό το κανάλι? Για ποιό λόγο αφού τα σποτάκια παίζουν σε όλα τα κανάλια?

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

https://www.youtube.com/watch?v=fF_TQMMH9qo

ως το μοναδικό κανάλι του νεου 7ου αναμεταδότη την εικόνα την περίμενα αρκετά καλύτερη
αντ αυτού είναι όπως είναι k τα υπόλοιπα κανάλια, λες k τα έβαλες στο πλυντήριο k ξεθώριασαν..

Αν και ουσιαστικά είναι διαφημιστικό για το cinema on demand, το κρίνω θετικό.

Last edited by a moderator:

Για αυτό η αρίθμηση ξεκινούσε από το 101. Το 100 το είχαν για το promo.

Πάντως βλέποντας κάποια τρέιλερ HD, είναι κρίμα που το history δεν είναι HD. Χάνει πάρα πολύ.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Πάντως βλέποντας κάποια τρέιλερ HD, είναι κρίμα που το history δεν είναι HD. Χάνει πάρα πολύ.

Ίσως επειδή το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που προβάλλει το history δεν ειναι HD, να μην θεωρησαν απαραίτητο να δημιουργήσουν κανάλι HD...παντως κάπου είχα διαβάσει οτι ένα καιρώ θα μετατραπεί σε HD...

Sent from my iPad using Tapatalk

εγω δεν βρισκω ιδιαιτερο λογο υπαρξης του συγκεκριμενου προμο καναλιου.δεκαδες τρειλερ παιζουν ολη μερα σε ολα τα καναλια της εταιριας .επισης δεν μου το εμφανιζει ουτε στις λιστες καναλιων.ας βαλει κανενα κανονικο καναλι κ ας αφησει το τι μας σερβιρει,το ξερουμε καλα αυτο.τελευταιες προσθηκες απ την οτε action 24(μπηκε-βγηκε σε λιγες μερες)trt (εκτος 3ωρων προγραμματος το υπολοιπο τηλεαγορες)και smile(ευτυχως χωρις τηλεπωλησεις αλλα με ξεπερασμενα παιδικα προγραμματα)πολυ δυσκολη η προσθηκη πχ του food network η του travelxp hd europe η οποιδηποτε νομιζει η εταιρια που θα χει ανταποκριση απο το μεγαλυτερο μερος των συνδρομητων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για το viasat δεν υπηρχε οντως πληρες περιεχομενο για hd24 και ηταν sd η timeshift με το viasat nature.τωρα νομιζω ηδη σε καποιες χωρες το παρεχουν μονο του σε hd το history