Προτάσεις αγοράς DSLR για το καλοκαίρι (reloaded)

ευχαριστω για τις απαντησεις σας κυριοι,ακομα ψαχνομαι..Να θεσω και ενα νεο διλλημα,χρειαζομαι τη βοηθεια σας..Ειδα την D90 και κολλησα,σκεφτομαι να κανω την υπερβαση.Η ερωτηση ειναι,με 18-55 vr στα 719 ευρω,με 18-105 vr στα 798,η με tamron 18-200 στα 789 ευρω;Καθε βοηθεια επιθυμητη,και θυμηθειτε,ειμαι αρχαριος..

ευχαριστω για τις απαντησεις σας κυριοι,ακομα ψαχνομαι..Να θεσω και ενα νεο διλλημα,χρειαζομαι τη βοηθεια σας..Ειδα την D90 και κολλησα,σκεφτομαι να κανω την υπερβαση.Η ερωτηση ειναι,με 18-55 vr στα 719 ευρω,με 18-105 vr στα 798,η με tamron 18-200 στα 789 ευρω;Καθε βοηθεια επιθυμητη,και θυμηθειτε,ειμαι αρχαριος..

Φοβάσαι τις αγορές από ebay?

Αν όχι υπάρχει προσφορά με τον 17-70 2.8-4.5 στις 640 λίρες (περίπου 720-730 ευρώ)...

Φοβάσαι τις αγορές από ebay?

Αν όχι υπάρχει προσφορά με τον 17-70 2.8-4.5 στις 640 λίρες (περίπου 720-730 ευρώ)...
Ευχαριστω jim ,οχι,δεν εχω θεμα με το ebay,απλα οι τιμες που σας ειπα παραπανω ειναι απο Στουρναρη,με 6 ατοκες και 12 ατοκες οι δυο τελευταιες,κατι που με βολευει πολυ..Για τους φακους που ανεφερα τι λες;

Ευχαριστω jim ,οχι,δεν εχω θεμα με το ebay,απλα οι τιμες που σας ειπα παραπανω ειναι απο Στουρναρη,με 6 ατοκες και 12 ατοκες οι δυο τελευταιες,κατι που με βολευει πολυ..Για τους φακους που ανεφερα τι λες;

Σαφώς τον 18-105...:a0210:

Ναι αλλά εννοείται ότι ο καθαρισμός δεν καλυπτεται. Βασικά επειδή είχε "σκουπιδάκια" είπα να την πάω μια και με φυσημα δεν καθάριζε πια. Σε κάποιους παλιούς μανιουαλ σαν να δυσκολευόνταν στο κούμπωμα οπότε τους είπα να τσεκάρουν και την μοντούρα μηπως θέλει λίγο σφίξιμο. Ηταν να την πάρω σε 4-5 μέρες (ώστε να προλάβω και μια εκδήλωση της μικρής). Εμεινε στο σέρβις 3.5 εβδομάδες με δικαιολογίες του στυλ δεν την έχει δει ακόμα ο τεχνικός, έχει καθαριστεί αλλά δεν έχει προλάβει την μοντούρα, διορθώθηκε αλλά θα τις φέρει όλες μαζί την άλλη εβδομάδα δεν γίνεται να φέρνει μια μια κ.λ.π. Από την στιγμή που τις δίνουν σε εξωτερικό συνεργάτη δεν έχει νόημα χρησιμοποιήσει κανεις την αντιπροσωπεία σε οτιδήποτε δεν αφορά την εγγύηση. Ψάχνωντας μετά από αυτό βρήκα παροδοσιακούς "μάστορες" που κάνουν αυτή την δουλειά για παραπάνω από μια γενιά και για τους οποίους δεν έχει ακουστεί κακιά κουβέντα άσε που υπάρχει και το θέμα της προσωπικής επαφής με ένα επάγγελμα που πεθαίνει. Την επόμενη φορά θα τους προτιμήσω

επι τελους!ευτυχης κατοχος πλεον της canon 40d,σεταρισμενης με εναν sigma 18-200!ευχαριστω πολυ τον Νικο(nikvits)για την πολυτιμη βοηθεια του στην επιλογη της μηχανης,και τον Κωνσταντινο(fistikovoutiro) για τη αψογη πωληση του φακου!Και τωρα αρχιζουν τα δυσκολα!καλο μου διαβασμα,τουλαχιστον θα κανω εμπρακτη συμπαρασταση στους μαθητες μου!

ευχαριστω πολυ παιδια,να ειστε καλα!τον os φιλε send.σημερα θα περασω την ημερα μου στην εξοχη δοκιμαζοντας διαφορα,εχω πολυ δρομο ακομα για να τραβηξω φωτογραφιες της προκοπης..και διαβαζω πανικοβλητος ολα τα νηματα της κατηγοριας¨φωτογραφια¨,αλλα και το manual..

διαβαζω πανικοβλητος ολα τα νηματα της κατηγοριας¨φωτογραφια¨,αλλα και το manual..

Και πολύ καλά κάνεις! Οι Άγγλοι έχουν κάνει δύο σοβαρά πράγματα στην ιστορία, ένα είναι η μουσική τους σκηνή και ένα το φοβερό τους σλόγκαν "R.T.F.M." (Read The Fucking Manual)!
Η 40D είναι φοβερό μηχανάκι και θα τη χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι, καλές λήψεις φίλε Νίκο σύντεκνε

ευχαριστω πολυ παιδια,να ειστε καλα!τον os φιλε send.σημερα θα περασω την ημερα μου στην εξοχη δοκιμαζοντας διαφορα,εχω πολυ δρομο ακομα για να τραβηξω φωτογραφιες της προκοπης..και διαβαζω πανικοβλητος ολα τα νηματα της κατηγοριας¨φωτογραφια¨,αλλα και το manual..

Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, δεν το έχω ανοίξει. Είναι πολύ λογικό το μενού της και η λειτουργία των χειριστηρίων, που δεν το χρειάστηκα. Βέβαια πριν από τη 40D είχα πάλι Canon (την 350D) αλλά ούτε και το μάνιουαλ εκεινής το είχα ανοίξει. Ούτε και της νυν 5D2. Θα τα πουλήσω σε 20 χρόνια σφραγισμένα στο ebay. :Banane0: