paulmarinis
Supreme Member
- 7 September 2007
- 4,708
στο παπαδακη πριν κανα μηνα μονο σωμα της ε420 ηταν 159 ευρω, ενω η 450 αν δεν κανω λαθος 249 ευρω, δεν ξερω ομως αν εχει ακομα στοκ απο αυτες
το φακό του κιτ θα τον έχει για να κρατά τις χαρτοπετσέτες στο τραπέζι.
Halaros, δεν κυκλοφορεί πια το κιτ με τον IS φακό ?
Πραγματικα για βίντεο είναι άθλιος (μεταβλητή φωτεινότητα, χάλια auto & manual focus, δύσκολο zoom κτλ.).
Αλλά για φωτογραφίες σε μέση εστιακή και σε 2 στόπ κλείσιμο είναι ικανοποιητικός πιστεύω...
100% crop
![]()
Καλημέρα σας.
Ομολογώ πως διαβάζοντας το νήμα κάπου σαν να αγχώθηκα λίγο. Προφανώς αυτό οφείλεται επειδή είμαι αρχάριος στο είδος και μου φαίνονται οι απόψεις πολύ "περίεργες".
Η δε παρουσίαση του "ΒΛΑΣΙΔΗΣ" αρκετά κατατοπιστική όπως επίσης και τα σχόλια των υπολοίπων μελών.
Αυτό όμως που με ανακάτεψε είναι πως δεν είδα αναφορά για την Canon DSLR EOS 450D την οποία σαν κυρίως επιλογή την είχα κατά νου. Αυτή τη στιγμή βέβαια χαζεύω και την Pentax DSLR K-x αλλά όντως έχω προβληματιστεί...
H 450 ειναι παλαιοτερο μοντελο, εχουν ακολουθησει η 500 και η 550. Βρισκεται ευκολα σε αρκετα μαγαζια που εχει μεινει αποθεμα. Την εχουμε μερικοι κι εδω, δεν θα βρεις ευκολα μειονεκτηματα. Αν την πετυχεις και σε μειωμενη τιμη, προχωρα.
Ειναι μαλλον προτιμοτερη απο την ΝΙΚΟΝ 3000.
ψαξε και λιγο στο skroutz.gr , μπορει να την βρεις πιο φτηνα
Kαλη τιμη τη βλεπω. Φθηνοτερα και απο γνωστα φωτογραφικα μαγαζια.
Να σιγουρευτεις οτι ο φακος ειναι "IS".
Kαι να ξερεις οτι πολυ μικρη σημασια εχει τι μηχανη θα διαλεξεις. Το θεμα ειναι τι θα την κανεις.
Αυτή τη στιγμή που γράφω να ξέρεις πως χαμογελάω (με θετικό κριτήριο) γιατί έχεις καταφέρει να με ανακατέψεις , πάντα με καλές προθέσεις και βάση των γνώσεών σου.
μ αυτά και μ αυτά όμως πιστεύω τελικά πως θα καταλήξω στην Pentax DSLR K-x (18-55mm) Red και όσο για το χρωματισμό μικρό το κακό μιας και είναι το αγαπημένο της συζύγου και θα το εκτιμήσει!
*να υποθέσω πως το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει φακό 18-55mm IS
Έστω ότι σήμερα (γιατί έτσι με βλέπω για αγορά) την αγοράζω την Pentax DSLR K-x , θα χρειαστώ κάτι ακόμα πέρα από μια κάρτα μνήμης που σκέφτομαι καθώς και μια θήκη μεταφοράς;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.