Σήμερα παρήγγειλα την "Canon 500D +18-55IS" και αύριο θα την έχω (664 ευρώ από multirama) ..τσίμπησα και μία μνημούλα 8GB-HC sandisk
:ridinghorse:
.
Ναι το ξέρω! 60, 60 έφτασα εδώ (500d) :blush: ή πλάκα είναι που είχα πει να μην δώσωΜε 60 ευρω , επαιρνες την 550d .... αλλα ετσι κι αλλιως καλοροιζικη !
Και εγώ σήμερα δοκίμαζα D90 και 550D. Τελείως αναποφάσιστος:bigcry:
Ναι το ξέρω! 60, 60 έφτασα εδώ (500d) :blush: ή πλάκα είναι που είχα πει να μην δώσω
πολλά λεφτά αρχικό σκεπτικό ήταν φτηνή για να μάθω (D3000 vs 1000D)!
Σας ευχαριστώ και τους δύο :ernaehrung004:
Τα διάβασα(και συνεχίζω να διαβάζω) τα review. Σαν αρχάριος καταλαβαίνω ότι οι περισσότερες από τις δυνατότητες τους δεν θα με απασχολήσουν άμεσα ή δεν μπορώ να τις κρίνω σωστά. Το μπέρδεμα μου είναι καταρχήν όσο και αν ακουγεται χαζό στην αισθηση τους στα χέρια μου. Η D90 μου έκατσε πιο στιβαρή σαν κατασκευή αλλά τα menu και οι ευκολίες της Canon μου φανηκαν πολύ καλύτερα. Θα τις ξαναδώ αν και η πρώτη αίσθηση έχει σημασία
Τα διάβασα(και συνεχίζω να διαβάζω) τα review. Σαν αρχάριος καταλαβαίνω ότι οι περισσότερες από τις δυνατότητες τους δεν θα με απασχολήσουν άμεσα ή δεν μπορώ να τις κρίνω σωστά. Το μπέρδεμα μου είναι καταρχήν όσο και αν ακουγεται χαζό στην αισθηση τους στα χέρια μου. Η D90 μου έκατσε πιο στιβαρή σαν κατασκευή αλλά τα menu και οι ευκολίες της Canon μου φανηκαν πολύ καλύτερα. Θα τις ξαναδώ αν και η πρώτη αίσθηση έχει σημασία
Χαιρετω το forum.....
οντως η παρουσιαση στην αρχη του thread ειναι αρκετα χρησιμη και βοηθα πολυ εμας τους νεους με το σπορ !!!!
Θα ηθελα την αποψη σας παρολο αυτα γιατι ενα φιλαρακι μου, δινει την ΝΙκοn D3000 +φακος 18-55VR στα 230-250 Ε. Ο φακος λεει τιποτα η θα θελει αλλαγμα σε κανα χρονο? Για τη μηχανη τι αποψη εχετε ( συναρτηση βεβαια και της τιμης)?
Υ.Γ. η χρηση θα ειναι ερασιτεχνικη και πιο πολυ για να μπω στο κοσμο της φωτογραφιας και να μαθω 2 πραγματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.