Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Μη μασάς Ηλία, αν δεν δουλεύει 100% τα λεφτά πίσω ή καινούργια μηχανή, τίποτα άλλο μην δεχτείς.
Αμάν αυτές οι εταιρίες σου πουλάνε ένα κάρο λεφτά τα πράγματα τους και ένα test quality της προκοπής δεν το κάνουν.

Πήγα την άφησα να την πάει στο Δαμκαλιδη."φταίει το ψηλό iso ήταν η πρώτη δικαιολογία. Δε μασησα. Είχα την 70,80,300,7000 και δεν είχαν θέμα. Αυτή δεν δικαιολογείται. Άλλωστε γι αυτό αγορασα FF. Αν δεν μπορεί να αντέξει τα 3200 να μετονομαστεί σε ZENIT..
Θα μου πει αύριο τι θα γίνει. Είναι και οι μέρες περίεργες, αλλά κι εγώ σαν επαγγελματίας καταλαβαίνω.Απλά σε αυτή την περίπτωση είμαι και καταναλωτής. Αν δεν αλλαχτεί θα αναλάβει η γυναίκα μου (δικηγόρος)...

Θελω να πω οτι πηγα να πεσω ''θυμα'' της Sony λογο του μεγαλου ονοματος και της αγνοιας μου αλλα με προλαβατε!! Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους.. την παραγγειλα ηδη(s110)!!! Καλες γιορτες!!

Να είσαι καλά, περιμένουμε δείγματα!!! Αν θες να ξέρεις και λίγο τι κάνεις για να ξεφύγεις από το auto, ρίξε και μια ματιά στο "ευαγγέλιο" που έχει στήσει ο Alex εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/56579-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%91%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82-%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%91%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82

Ηλία ας ελπίσουμε να μην χρειασθείς την βοήθεια της γυναίκας σου, κανονικά δεν πρέπει να στην αλλάξουν?

Σήμερα την πακεταρω και πίσω Σταυρινακη καρφωτος.
Η μηχανή αγοράστηκε καινούργια, 1500 ζεστά.
Παρατήρησα όλες τις φωτο στα σκοτεινά τους. Έχουν το ίδιο θέμα. Κρίμα τέτοιες μέρες να τρέχω για τέτοιο θέμα.

Δεν είναι μόνο στα σκοτεινά το πρόβλημα .. παντού υπάρχει η ανισσοροπία απλά στα φωτεινά είναι πιο δύσκολα ορατο. Ομως και εκεί θα κάνει ζημια .. μείωση ευκρίνειας και τεχνουργήματα - μπορει και μουαρέ να προκαλέσει - γιατι μπερδεύει τον raw converter. Και με κάποιες επεξεργασιες - sharpening - local contrast - θα φαίνεται κιόλας ..

ΠΙστεύω θα στην αλλάξουν ειναι πολύ εμφανές.

Καλά ξεμπερδέματα και καλή χρονιά.

Ναστε καλά όλοι !! Ελπίζω να μην τρέχω σε δικαστήρια... Πάντως κακό ξεκίνημα για μια σχέση που την ονειρευόμουν καιρό...

Βρε! Σταμάτα να αλλάζεις σώματα σαν τρελός! Έχεις την D7000 για κυρίως με την φακουδάρα τον Τάμρον και την RX100 για μικρή να την έχεις μαζί. Τί να την κάνεις την ΧΜ1?
Αν σε τρώει πάρε κανένα βιβλίο φωτογραφικό (πχ. το Photographers Eye, το έχω και είναι εκπληκτικό) για να εξελιχθείς ώς φωτογράφος. Και ξεκίνα κάποιο φωτογραφικό online projekt που σου δίνει ένα θέμα κάθε βδομάδα. Θα σε βάλει σε σκέψη και σε θε γλιτώσει απο χρήματα...

Απάντηση: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Ναι αλλά τη Φούτζι της σκέφτομαι κι εγώ. Το ομολογώ.

Βρήκα και το άτομο να του ζητήσω να την παραγγείλει για εμένα από το αγγλικό άμαζον.

D7000 και sony rx100 ήρθαν για να μείνουν.
Τάσο με νιώθεις....
Αν την θες κάνε κίνηση τώρα άμεσα να μπεις σε αναμονή stock.
Αν την στείλουν μετά τις 16/01/2014 δεν ισχύει η προσφορά, οπότε και κάνεις ακύρωση.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
Τα λόγια είναι περιττά.
Η τιμή δεν υπάρχει.
Με λίγη τύχη μπορεί να γράφει το όνομα μου.

Να έβγαζαν προσφορά την Χ-Α1 μάλιστα να άξιζε http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-X-A1-Digital-Camera-16-50mm/dp/B00F9SNIPC/ref=pd_sxp_grid_pt_0_0
την έχουν με -100 στις 429 (οσο και η Χ-Μ1 με -250) άλλα -100 και είναι λουκούμι (αρκει να μην ψάχνει κανείς για EVF μετά ..)

Απορώ γιατί δίνουν σε καλύτερη τιμή την x-m1.
Έπρεπε και μετά τις προσφορές η x-a1 να είχε 100 ευρώ κάτω από την x-m1.

Βρε! Σταμάτα να αλλάζεις σώματα σαν τρελός! Έχεις την D7000 για κυρίως με την φακουδάρα τον Τάμρον και την RX100 για μικρή να την έχεις μαζί. Τί να την κάνεις την ΧΜ1?
Αν σε τρώει πάρε κανένα βιβλίο φωτογραφικό (πχ. το Photographers Eye, το έχω και είναι εκπληκτικό) για να εξελιχθείς ώς φωτογράφος. Και ξεκίνα κάποιο φωτογραφικό online projekt που σου δίνει ένα θέμα κάθε βδομάδα. Θα σε βάλει σε σκέψη και σε θε γλιτώσει απο χρήματα...

Με πλήγωσες και παράτησα γυναίκα και παιδιά και βγήκα φωτογραφική βόλτα.
http://www.avclub.gr/forum/showthre...17-50-f2-8-non-vc?p=1056987970#post1056987970

Αν αλλάξω μάρκα, για canon με βλέπω... Κονταρομαχίες με την intersys αντί για το Δαμκαλιδη...
Άλλο οι εταιρείες άλλο οι αντιπροσωπείες...

Θα σε αποκληρώσω...
Για sony θα κάνουμε μια παραχώρηση.