etsap
Supreme Member
Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής
Πάω και θα σας κρατώ ενημερους. Άλλα 300 για την D610 δεν δίνω...
Πάω και θα σας κρατώ ενημερους. Άλλα 300 για την D610 δεν δίνω...
Θελω να πω οτι πηγα να πεσω ''θυμα'' της Sony λογο του μεγαλου ονοματος και της αγνοιας μου αλλα με προλαβατε!! Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους.. την παραγγειλα ηδη(s110)!!! Καλες γιορτες!!
Σήμερα την πακεταρω και πίσω Σταυρινακη καρφωτος.
Η μηχανή αγοράστηκε καινούργια, 1500 ζεστά.
Παρατήρησα όλες τις φωτο στα σκοτεινά τους. Έχουν το ίδιο θέμα. Κρίμα τέτοιες μέρες να τρέχω για τέτοιο θέμα.
Απο όλες τις Fuji αυτήν σκέφτεσαι? Όχι την ΧΕ1/2 που είναι και όμορφη?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
Τα λόγια είναι περιττά.
Η τιμή δεν υπάρχει.
Με λίγη τύχη μπορεί να γράφει το όνομα μου.
Βρε! Σταμάτα να αλλάζεις σώματα σαν τρελός! Έχεις την D7000 για κυρίως με την φακουδάρα τον Τάμρον και την RX100 για μικρή να την έχεις μαζί. Τί να την κάνεις την ΧΜ1?
Αν σε τρώει πάρε κανένα βιβλίο φωτογραφικό (πχ. το Photographers Eye, το έχω και είναι εκπληκτικό) για να εξελιχθείς ώς φωτογράφος. Και ξεκίνα κάποιο φωτογραφικό online projekt που σου δίνει ένα θέμα κάθε βδομάδα. Θα σε βάλει σε σκέψη και σε θε γλιτώσει απο χρήματα...
Αν αλλάξω μάρκα, για canon με βλέπω... Κονταρομαχίες με την intersys αντί για το Δαμκαλιδη...
Άλλο οι εταιρείες άλλο οι αντιπροσωπείες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.