οι τιμες ειναι για καινουργια από Ελλάδα ?
Σωστός εισαι πανω κάτω, εγω θα προτιμούσα δυο ιδια σωματα π.χ. 2 ΕΜ1 για να μην αλλαζω layout κουμπιων και για να εχω καλο γκριπ και στις δυο μηχανες ωςτε να μην θελει εξτρα γκριπ υποχρεωτικα παρα μονο για την 2 μπαταρια, αν τράβαγα και λιγο βιντεο ομως η δικη σου επιλογη της ΕΜ5ΙΙ με βρισκει σύμφωνο για τη σπαστη οθονη, το flat profile και τους περισσοτερους codec , η ΕΜ5 ΙΙ εχει εναλακτικά και φθηνο γκριπακι των 100 .
Δευτερη αλλαγη θα εκανα στο κυριως φλας, θα επελεγα ενα μεγαλυτερο FL50r που εχει περίσσεια δύναμης σε ISO100 η το καινουργιο Nissin η το Panasonic 580 που ειναι πιο δυνατο και απο το FL50(r).
Τελος ο Sigma δεν χρειαζεται αν εχεις τον Panasonic 35-100/2.8, ενας 45/1.8 ειναι προτιμότερος στα 200 και κατι (δεν βαζω τον 75/1.8 ειναι ακριβος) ή ενας φωτεινος normal π.χ. Panasonic 25/1.7 .
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Απο Ελλαδα απο Δευτερα που θα βγει ο καινουργιος τιμοκατάλογος θα αναστεναξουμε.... Purnima ειναι οι τιμες του Βλασση...
Εγω δεν θα προτεινα σε επαγγελματια αγορά εξωτερικου, το after sales ειναι σημαντικο και πρεπει να το παρέχει το κατάστημα και η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ αμεσα, για να εκμεταλευτεις τυχον ταχυμεταφορές τυπου service plus, αντικατασταση εξοπλισμου εως ερθει η μηχανη, 2 έτη εγγυησης κλπ ψωνιζεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ....
Απο το purnima εχω Ολυμπακια που εστειλε την μηχανη με προβλημα στο wifi (εδω δεν την δέχθηκαν) και τον κορόιδεψαν αφου του επιστράφηκε χωρις να επισκευαστεί παροτι του ειπαν το αντιθετα...
Δεν ξερω αν εβγαζα το ψωμι μου απο γαμους και βαφτισια αν θα απεριπτα το full frame. Δυο σωματα canon η nikon με 2 φακους 2.8 και εναν σταθερο φωτεινοτερο και 2 φλας νομιζω ειναι μια κλασικη επιλογη. Και μην ξεχναμε την τεραστια αγορα ματαχειρισμενων( την σημερινη εποχη παιζει σημαντικοτατο ρολο να ξεκινησει καποιος οσο φτηνοτερα γινεται)
Οκ έτσι πρέπει να είναι, κι εμένα με αντιμετωπίζουν αλλιώς, αλλά όταν θα πάει ο νέοπας θα συμβεί το ίδιο?? I doubt, I really doubt...
Καλησπέρα σας,
Σύντομα (πολύ σύντομα) θα κάνω το βήμα για αγορά FF από crop. Έχω την nikon 5200 και έχω καταλήξει στην D610, και εδώ θέλω την βοήθειά σας.
Έχω ήδη τον 50mm 1,8 και σκέφτομαι και για έναν all around φακό. οπότε σκέφτομαι το kit με τον AF-S 24-120mm f/4G ED VR.
αξίζει το "άλμα" από 1400 στα 2000 για τον φακό αυτόν ή καλύτερα να περιμένω για κάτι άλλο used?
ή μήπως τελικά να καταλήξω στην d750 και σε κανένα χρόνο βλέπουμε για φακό? :bang:
Περισσότερο θα ήθελα τα φώτα σας για τον 24-120mm
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.