karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,424
Ευχαριστω πολυ για την απντηση σου.Ησουν κατατοπιστικοτατος σε αυτο που ηθελα να μαθω.Ρωτησα γιατι πραγματι βρισκεις σε ''αστειες'' τιμες πλεον το συγκεκριμενο σωμα και μ'ενα ζουμ φακο+1πραϊμ εισαι καλυμμενος.
Για σένα Γιώργο με την Ζ6 που έχεις δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάς τέτοια σώματα...γενικότερα πάντως η τιμή της D610 είναι αστεία, και δεν έχει να ζηλέψει σε ποιοτητα εικόνας τίποτα απο σχεδόν καμία άλλη μηχανή της αγοράς...είναι ότι πρέπει και με έναν φακό ζουμ + έναν prime έχεις ένα αξιόλογο σύστημα χωρίς να έχεις ξοδέψει πολλά χρήματα.
Νίκο ήδη σού ευχήθηκα καλοκλίκωτη στό νήμα dxo...
Ψάχνω καί έγώ φακούς γιά τήν d750 άλλά σέ τέτοιες τιμές δέν βρίσκω στήν πόλη μου στά μαγαζιά.Είμαι σίγουρος ότι θά άνεβάσεις έξαιρετικές φωτογραφίες.
Τό έχω ξαναγράψει ότι μού άρέσει ό τρόπος πού άγοράζεις οίκονομικά στούς δύσκολους καιρούς πού διανύουμε.
Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια, θα κάνω ότι μπορώ να ανεβάσω δείγματα και εντυπώσεις, αν και τώρα με το lockdown δυστυχώς θα αργήσω..χαχα....γενικά ναι θέλω να δοκιμάζω πράγματα, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, και δεν έχω κόλλημα ούτε με συστήματα ούτε με μάρκες. Όλα τα δοκιμάζω και το μόνο που έχω κόλλημα είναι το VFM....θέλω αυτο που παίρνω να αξίζει και παραπάνω αν γίνεται από τα χρήματα που έδωσα, πάνε οι εποχές που πλήρωνα υπεραξίες. Βρίσκει πλέον αν το ψάξει κάποιος και είναι ανοιχτόμυαλος πολλές ευκαιρίες εκεί έξω με υπομονή και κυνηγώντας την κατάλληλη ευκαιρία. Με την υπομονή και το ψάξιμο δεν έχασε κανείς...και σίγουρα δεν έχασε η τσέπη μας!!
Last edited by a moderator: